Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju....

Nowy temat-tym razem zainspirowany tematem Brzydala28

Polecane posty

Ju, ja mam na o2:D:D tylko posypał się ałtluk, i nie moge wejść ze strony bo nie pamietam hasła ani odpowiedzi na pytanie pomocnicze:D:D:D

Gość Ju.........................
He he, no ładnie.:D Żeby hasła nie pamiętać... Chyba tylko ja jestem na tyle gópia, że mam wszędzie jedno hasło, ew. drugie - na podmiankę, kiedy termin pierwszego wygasa.:classic_cool:

Gość Ju............................
Ale tu pusto... Chybaście się na mnie obrazili znów.:( Nefry Czary mary, nie do wiary w krew nam wszedł ten nawyk stary Nie działają nawet czary Nie było dziś miło i się szybko skończyło W dodatku się pokłóciło Więc się nieźle pochrzaniło Kiedyś taki dzień nadejdzie że nad nami słońce wzejdzie Smakiem nikt się nie obejdzie ... A on we mnie sprawnie wejdzie:P:P:P :classic_cool: Co tam słychać?

O.K., widzę Was na topiku Retro.:D Dlaczego mnie to nie dziwi?:P:P:P Ja się tam i na innych niektórych już odzywać nie zamierzam, bo i tak mnie wszyscy zlewają.:P

Gość dobra niech ci bedzie grafi..
:D

No ładnie.:o Jak z reguły nie odbieram tel. z nrów zastrzeżonych, tak mój zazwyczaj dzwoni z zastrzeżonego, więc zaczęłam. No i mnie ścignęli.😭 Także odpocznę sobie od kompa, jak zamierzałam... przed kompem.:( A taka ładna pogoda😭

???

"Kiedyś taki dzień nadejdzie że nad nami słońce wzejdzie Smakiem nikt się nie obejdzie ... A on we mnie sprawnie wejdzie" Optymizm to fajna rzecz, mnie go brakuje. Myślę, że Ona robi to celowo, nie ma w tym przypadku. Nie lubię czuć się niedopuszczany. Takie coś jak dzisiaj nie może być przyjemne i ona musi zdawać sobie z tego sprawę. Na pewno wie o tym. Może jestem przewrażliwiony, ale chyba nie. To, że stanąłem z boku to chyba nie powód, żeby mnie traktować jak kogoś, kto się uczepił. Poczułem się jak intruz, choć zamieniła ze mną parę słów. Nie, nie jestem przewrażliwiony, tak właśnie było, nie będę się oszukiwał. Nie liczę na pełną uwagę, nawet na 50%, nawet na 25% jeśli dołączam się do towarzystwa, ale zlewki też nie lubię, bo kto lubi? A jeśli Ona woli gadać z kumplem, z którym będzie miała okazję pogadać następne 8 godzin i w ogóle może z nim gadać codziennie, tak samo jak z koleżankami z jej zmiany, no to spoko. Wyraźnie dała mi coś do zrozumienia. Jakbym był mądry, to bym przyjął to do wiadomości. No, ale jak wiecie, nie jestem :o. Oj nie było to przyjemne maleństwo, nie było. No, ale ja jestem nudny i beznadziejny, nie warto ze mną gadać :(. Moja frustracja sięga pomału zenitu. Już nie chodzi tylko o nią, choć to najbardziej boli.

Gość olej ja po co
przez nia masz smutac:(

Wiesz, bo ja jestem z kategorii tych głupich, co to nie chcą olewać :( .

Gość a mnie kolo olal
:D lepiej:D wykasowal:D dzieki kolo:D

mam ochote toba potrzasnac brzydal :o jak mozna byc takim potulnym? albo sie pokaz albo odpusc tak wzdychac sobie i sie bawic w wertera to droga donikad cholera starszy jestes, zebym jeszcze ja ci to musial tlumaczyc :o

Gość a mnie kolo olal
wykasowal:D tak doslownie. 🖐️ na spacer ide. ochlone po kafeteryjnym orgazmie. trzymaj sie brzydal

"albo sie pokaz albo odpusc" Jak się już pokazuje (jakby to żałosne nie było "pokazanie się") to systematyczna zlewka jest. Może to uciekanie przed uczuciami, to tylko taka wymówka jest. Nie wiem, Ona jest dosyć skomplikowanym charakterem. Ale olewka, to olewka, nie lubię tego uczucia, chyba normalny jestem? Wolę jak mi ktoś prosto z mostu wygarnie, a nie takie coś. A odpuścić nie mogę, za dużo rzeczy w życiu odpuściłem, to jest zbyt ważne, nie chce znowu tego robić.

czesc.. sumienie (pasowałby zdrobnić ale nie wiem jak:() a jak ma sumienie na imie>? no wiem że gmail.com ale co w zwiazku z nim?

"???Brzydal dzis nie smęć" A będzie jakiś prezent? ;) Smęcenie, to moja specjalność. Zmienię nicka na Maruda79, albo Malkontent79. No jak mam nie smęcić? Sorry, słoneczko świeci (właściwie świeciło), piękna pogoda, a ja to wszystko miałem gdzieś i poszedłem spać. A po przebudzeniu się trochę sobie posmęcę. To nie jest normalne i mi się to nie podoba. Dlaczego Ona taka jest, niby jest OK, ale na dystans trzyma, choć twierdziła, że nie robi/robiła tego. Naprawdę, jeśli tego chce, to wolałbym żeby powiedziała "Daj mi spokój, bo mnie to już męczy", bez zbędnych uprzejmości. Ale ja robię tak niewiele, że męczyć może ją jedynie świadomość, że sobie nie odpuściłem i dalej to czuję do niej. No ale co, mam przepraszać, że żyję? Wiem, to musi być straszne uczucie, kiedy taki ktoś jak ja obdarzy uczuciem piękną, młodą i uczuciową kobietę. Normalnie koszmar, współczuję jej z tego powodu z całego serca .

a to w zwiazki z czym cie wypieprzyli?

"Boli mnie głowa,wypieprzyli mnie z erotycznego" Może tam nie lubią wyuzdanych, a tylko zboczone? ;)

ale co tak erotyzowała ze nie wytrzymali?? sumienie co Ty mnie tak za słówka łapiesz?