Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwalmy sie

CHWALMY SIE SWOIMI BRZUSZKAMI

Polecane posty

Gość Chwalmy sie

Oto mój: http://www.voila.pl/323/h6orc/?1 Jestem w 19tyg ciąży:) Pokazujcie swoje brzuszki i piszcie ktory miesią:) A poza tym jak się wam mój podoba?

Gość Chwalmy sie
jak nie chcecie sie chwalić to chociaż ocencie mój:)

Gość brzuch jak brzuch
:O

a tak wogole to dobrze sie czujesz???nie za duzo na slonku dzis przebywalas???:-o

przyszła matka a głupoty w głowie :(. przerażające

Gość Chwalmy sie
a czemu pytasz sie czu dobrze sie czuje? jak najlepiej dziekuje a na serio to co nie moge sobie zdjecia dac? jejstem przeszczęśliwa że jestem w ciąży i się tym chwale:P

Gość jak na 19 tydzień
to chyba ciut za duży.

Gość Chwalmy sie
no mój ginekolog też mówi ze strasznie szybko mi rośnie, ale u nas to chyba rodzinne bo moja mama jak byla z moja siostra w ciazy to jak dostala przedwczesne skurcze w 6miesiacu to ja połozna na porodówke chciala dawac a ona ze to dopiero poczatek 6 miesiaca...

Gość kryminalnaa
ile masz lat?

Gość Chwalmy sie
ja mam 20:) a moj narzeczony 25:)

Gość Chwalmy sie
a czemu się pytasz?

Gość Chwalmy sie
:):)

Gość dla ciebie może śliczny
ale tak w ogóle to brzuch ciążowy jest mało estetyczny i nie ma się czym chwalić bo po pierwsze można urazić czyjąś estetykę a po drugie czym się chwalić?Że robiłaś te głupie ruchy?:D

Gość Chwalmy sie
no jak urazilam kogod estetyke to przepraszam ale w temacie jest napisane co to za brzuch nie jakiejs super laski tylko ciążowy i jak kogoś takie coś odraża to niech nie zagląda i tyle:) A co do chwalenia to po prostu ciesze sie bardzo i nie moge poskromic tego mojego szczęścia:P

Gość no i super
ciesz się,ale czy kazdy musi być narażony na oglądanie ciążowych brzuchów? To tak a propos eksponowania ich na ulicach.To jest naprawdę niesmaczne. Zaznaczam ,że jestem kobietą i dziecko mam ,zeby nie było,że zazdroszczę :)

Gość Chwalmy sie
nie no spoko kazdy ma prawo ocenienia mojego postepowania jak chce i ja sie nie uniose ani nic... a co eksponowania go na ulicach to tez zauwazylam ze kobiety przesadzaja ale ja zazwyczaj nodsze tuniki takie luzniejsze i jest ok na codzien go nie wystawiam .. dlatego chcialam go pokazac tutaj:)

Brzuchy babek w ciąży są piękne i nie ma się czego wstydzić -autorko -bardzo ładny brzuszek.Kiedy 3 lata temu chodziłam w ciąży to lubiłam eksponowac brzuch ,nie znaczy to że nosiłam krótkie koszulki ale obcisłe jak najbardziej ,śliczne bluzeczki ,spódnice -ogrodniczki kolorowe rybaczki i klapki,w ciąży wszystko pasuje.

Gość kaNSABSX
jak chodziłam w ciązy to nie miałam takiego pepka na wierzchu,tylko był normalny taki jak zawsze,w dołku.

Gość Chwalmy sie
no tak ale mi akurat wyszedl... nie wszytskie maja go wewnatrz:)

Gość a ja wam mówię
że te brzuchy tylko dla was są sliczne-i dobrze bo tak ma być. Dla postronnych nie są śliczne i nie bądźcie ,kobietki w ciąży takimi egocentryczkami bo jak swiat światem ludzie rodzą się tak samo-Ameryki nie odkrywacie a i zasługi wasze żadne

brzuch ja brzuch, ale ja mialam wiekszy, i sie tez cieszylam ze szybko i ladnie rosnie a teraz mam dola bo juz tak szybko nie maleje :/ mnie tam nie odrazaja ciazowe brzuchy, ale tez nie napawaja zachwytem :D niekiedy rzeczywiscie kobieta ladnie wyglada w ciazy ale to chyba niestety tylko niekiedy, z reguly to nic pieknego :/

Gość Chwalmy sie
no to fakt jeszcze troche przede mna ajak tak fdalej bedzie rosnac to jak slon bede wygladac:P

Gość Chwalmy sie
:)

ladny, zgrabny brzuszek i naprawde spory jak na ten tydzien :) ja mam ciut mniejszy (26 tydzien) ale wiem ze dopiero teraz zacznie rosnac naprawde ;)

Gość Chwalmy sie
a noi bedziemy ale jakie szczescie pozniej z tego brzuszka wyjdzie:D i ile radosci z tego bedzie:)

Gość sweethoney21
ja mam tylko zdjęcie mojego brzuchola z 23 tc ciekawe czy ktuś miał większy::P http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1140772,2,2.html

Gość sweethoney21
hmmm tylko jak wmontować link:-/