Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy 26 latttt

jestem po studiach pracodawca zaproponowal mi na poczatek 7500 tys zl

Polecane posty

a mi postudiach zaproponował odpracowanie stypendium fundowanego, w Hucie Swiętokrzyskiej, masz fantazje chłopie

Gość nowy 26 latttt
ale na papierze mam 500zł brutto 🖐️

Gość facet jak złoto
albo durni jesteście albo nie macie pojęciach o realiach , przecież pensja w Warszawie w wysokości 7500 zł. miesięcznie to już jest prawie norma dla fachowca i dlaczego jest ździwienie skoro kelnerka albo sprzątaczka zarabia ponad 1800 zł.

Gość nie opowiadajcie mitow
za w Wwarszawie sa duzo wyzsze pensje nic gdzie indziej. Mam rodzine w WWie, wszyscy po studiach,zadne kokosy.

Gość nowy 26 latttt
musztarda wez spadaj z tymi swoimi 1400 netto

gratulacje, 7,5 miliona netto miesięcznie:D ja bym cię nie zatrudniła nawet na stanowisko konserwatora powierzchni płaskich.

facte jak zloto-mieszkam w wawie i nie jest tak, ze 7,5 tysia to norma...norma to raczej ok. 3-4 tys.

facet-i zeby nie bylo ja wlasnie zarabiam mniej wiecej tyle ile autor, tyle ze moja branza jest jedna z nielicznych, ktore oferuja takie pensje dla ludzi z malym doswiadczeniem.

Gość żartujesz chyba
internet- świat marzeń :D 🖐️

nowy 26 latttt musztarda wez spadaj z tymi swoimi 1400 netto A skąd tym razem taka kwota? Czyżbyś w końcu podał prawdziwe zarobki? Btw. za 1400 zł, to nie chciałoby mi się wstawać z łóżka.

justynaa-gwoli scislosci-ja juz jestem maklerem giełdowym :D ;)

Gość edyta24
Mam pytanie do panstwa maklerow :) jak wyglada egzamin panstwowy? tzn cos tam juz wiem, ile pytan, ile kosztuje, jaki zakres obowiazuje... ale np. jak długo się do niego przygotowywaliscie, czy wczesniej i jak dlugo pracowaliscie w branzy finansowej, czy pytania sa bardzo trudne/podchwytliwe/zagmatwane, jak duzy udzial jest zadan obliczeniowych i jakie mieliscie wyniki (o ile to nie zbyt osobiste;), w jakim wieku zrobiliscie certyfikat? Bede wam bardzo wdzieczna za odpowiedzi :) pozdrawiam