Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska ania

co myślicie o aborcji?

Polecane posty

Gość MORDERCY +
CZłOWIEK JEST żYCIEM, A żYCIE JEST DZIECKIEM. OD POłąCZENIA KOMóREK JEST JUż CZłOWIEKIEM ZYJąCYM. PLEMNIKI NIE Są CZłOWIEK I TO JEST ZECZ LOGICZNA, JESLI BY TAK BYłO TO PO CO KOBIECIE MężCZYZNA, NIECH SAMA SOBIE JAJECZKO ZAPłODNI, CZYż NIE !!!!

Gość Ratissss
Mordercy--> rozczaruje cię :D boga nie ma :D na pewno nie takiego jakiego ty byś chciała :D

Gość MORDERCY +
MOżECIE SIę TłUMACZYć PRZED SAMYMI SOBIE, ALE CZYNU NIKT Z WASZYCH RąK NIE OBMYJE !!!

Gość dsfs
za legalna aborcja stoja chyba same puszczalskie :o chcecie jeszcze bardziej sie zeszmacic?

Gość greta 444444444
dsfs- nie chcemy decydować o swoim życiu.

Gość MORDERCY +
żEGNAM I PROSZę PISZCIE WIęCEJ, JUTRO PóJDZIECIE DO KOśCIOłA PRZED BOGIEM RąCZKI SKłADAć. POMYśł WTEDY O SWOICH GRZECHACH !!! żEGNAM MORDERCóW !!!

Dla jasności, napiszę jeszcze raz:-) Nie jestem katoliczką. Nie jestem puszczalska, mam męża i jestem mu całkowicie wierna. Nie usunęłabym ciąży. A jednak sądzę, że nie aborcja powinna być prawnie zabroniona. Według wypowiedzi kilku osób tutaj te wszystkie dane nie trzymają się kupy. A jednak jakoś się trzymają...

Gość Ratissss
NO kurwa ale plemniki t4ez mogły by być człowiekiem i też są żywe wiesz :D a ty je prawdopodobnie jak większość kobiet zabijasz :D Pierdolona hipokrytka ...to że coś żyje nie znaczy że czuje i myśli ...kwiatki nie myślą głąbie a jednak żyją i je rozdeptujesz kiedy tylko przejdziesz przez trawę ;/ codzienni zabijasz miliony bakterii czyli małych żyjątek...nie bądź kurwa hipokrytką dobra ;/ argument ten sam i twój bóg bodajże równie ceni każde życie ;/ dziecko poddawane aborcji jest zwykłym nie myślącym nie czującym kawałem rosnącego mięcha rozumiesz ;/ Kretynka.

Gość Tak to prawda całkowita...
BO TE KTóRE SIę PUSZCZAJą POPIERAJą ABORCJę - DZIWKI !!!!

Gość kaNSABSX
Napisze tak. 1.Ogolnie jestem za aborcja,powinna być legala i na żądanie kobiety ,oczywiscie po uprzedniej rozmowie z psychologiem. 2.Od lat stosuje antykoncepcje hormonalną(tabl.)Sciśle przestrzegam zalecen opisanych w ilotce ,ale gdybym mimo to zaszła w ciąze to usunełabym ja i nie miałabym żadych wyrzutow,bo wiedziałabym,ze robiłam wszystko jak nalezy ale po prostu organizm nie zareagował jak miał zareagowac na tabl.o zaszłam w ciąże.

Gość Tak to prawda całkowita...
WSZYSTKO CO ZYCJE CZUJE I ODCZUWA Bół.

Pozamieniały mi się słowa: "aborcja nie powinna być prawnie zabroniona" miało być;-p

Gość Ratissss
W boga szmato nie wierze rozumiesz ...gdzieś mam twojego boga bo bóg nie istnieje przynajmniej nie w moim mniemaniu a te szantaże to sobie możesz wsadzić w ucho.

Gość ciekawska ania
Tak to prawda całkowita...--------i nawzajem

Gość MORDERCY +
JEST TAKA MYśL KTóRA JEST ODZWIERCIEDLENIEM śMIERCI. "KAżDY MOżE ZABIć CHRZąSZCZA, ALE ZWRóCIć MU żYCIA JUż NIE MOżE" I OTO JEST ODPOWIEDZ NA WASZE PYTANIA !!!

Gość Ratissss
tak to prawda całkowita :) Mordercy to ty ?? :D Daj sobie głąbico spokój i nie denerwuj ludzi :) Odstawiaj sobie te swoje histerie gdzieś indziej :) tutaj one nikogo nie interesują...

Gość może jutro pomódl się
za wszystkie morderczynie-ciśnienie Ci zejdzie :D

Gość MORDERCY +
TEN KTO W BOGA NIE WIERZY NIE JEST CZłOWIEKIEM !!! JEST TYLKO ROBAKIEM KTóREGO BEZ GRZECHU MOZNA ROZDEPTAć, WIęC NIE AFISZUJ SIę ZE SWOIMI WIERZENIAMI, BO żYCIE CI ZA KRóTKIE !!!! UWARZAJ BO SIę POPAMIęTASZ ZA SWOJE GRZECHY !!!

Gość może jutro pomódl się
uważaj bo ci żyłka do pierdzenia pęknie :D

Gość Ratissss
haha:D denerwuje mnie takie zachowanie...jak można tak traktować kobiety które w wielu przypadkach były do tego zmuszone z różnych powodów i mają poczucie winy a tu ktoś wyzywa je od morderczyń ;/ To jest zwykłe maltretowanie psychiczne zwykłe okrucieństwo ...w imie pseudo boga ;/

Gość MORDERCY +
WG WASZYCH WYPOWIEDZI ZNACZY, żE ABORCJA RóWNA SIę śMIERCI DZIECI NIENARODZONYCH. CZYLI SMIERć DZIECI - CZłOWIEKA MYSLąCEGO, CZUJąCEGO, BEZ WZGLęDU NA WIEK, SMIERć TAKIEGO CZłOWIEKA POWINNA BYć DOPUSZCZALNA I LEGALNA. TO JEST PODSUMOWANIE WASZYCH WYPOWIEDZI. TO ZABIJAJCIE SIę NAWZAJEM !!! POZABIJAJCIE SIę GRZESZNICY I BEZBOZNICY !!!

a ja jestem za aborcją, a jutro idę do kościoła i siądę w pierwszej ławce.

A ja akurat w boga wierzę. Słyszałaś, MORDERCY+, o czyms takim jak teizm agnostyczny?

Gość Ratissss
Mordercy -Pierdol się :D Tyle mam ci szmaciaro do powiedzenia :D Nieeee....mnie bóg skopie kiedy tylko padnę trupem a tobie wyzywanie innych szykanowanie trapienie psychiczne i "miłość do bliźniego" wybaczy :D a idź pokemonie czytać brawo bo czcionka jaką piszesz świadczy o tym że jesteś albo gówniarą która się za dużo nasłuchała na religii albo jakimś cofniętym w rozwoju pierdolcem religijnym :) w tę czy w drugą storone i tak jesteś dewotką :)

Aborcja powinna byc zalegalizowana i tyle. Co za tym idzie - antykoncepcja refundowana i znieść te wszystkie "pogadanki" w szkołach dot. wychowania seksualnego.Masakra! Naturalne planowanie rodziny, mierzenie temperatury, obserwowanie cyklu - to wszystko wciska sie 15-to czy 16-to latkom (a wiadomo jak wygląda mniej wiecej cykl w tym wieku) Potem mamy mase tematów rodem z Bravo :P Albo z podforum Kafe "Antykoncepcja, płodność..." Aborcja była, jest i będzie. Co z tego, ze niby nie legalna - podziemie kwitnie az "miło" Abstrahując od Polski - jest masa stron (w tym "women on waves") wystarczy wpisac w google.Kilka dni i przysyłają tabletki wyk.do aborcji farmakologicznej. Także zakazy nie służą tu niczemu, kobieta jeśli będzie chciała, zrobi to. [I jeszcze jedno - nie kazdy jest katolikiem :/ wiec co to za argument]

wprawdzie nt. Boga mam takie pojecie , ze gdyby moj mozg ptaszkowi wsadzic to by dziecuszko mialo grzechotke. ale jednak musi byc jakas Siła Wyzsza Stworcza , ktora nam dala mozliwośc bycia instrumentem przekazania życia bo przeciez nie jestesmy jego dawcami. tylko przekaznikami. i mamy wolna wole co z tym zrobic i jeszcze Ten Ktos tak nas ulubil , ze nawet przyjemnosc i sile napedowa do życia dal w tym przekazywaniu życia.

Gość MORDERCY +
KOśCIół OD WIEKóW NIE GODZIł SIę I NIE ZGODZI NA ABORCJE, BO TO BYłOBY SPRZECIWIANIE SIę BOGU. NIE ZGODZI SIę NA HOMOSEKSUALIZM I ABORCJE M. INN. DLATEGO żE TO JEST WBREW BOGU !!!! GłUPIE WYPOWIEDZI śWIADCZą O GłUPICH ROZUMACH LUDZKICH !!!

Gość Ratissss
Kurwa nie dociera do ciebie Idiotko ...to nie dziecko to kawałek mięsa gówniaro...to nie myśli nie ma emocji i nie płaczę mamusi czemu bo to inteligencją i ukształtowaniem nie równe jest nawet karaluchowi ...rozumiesz ;/ Zostań wegetarianką brudaską itd. żeby nie krzywdzić żadnych możliwych żyjątek...

Mordercy+, obejrzyj sobie naukowy film o mechaniźmie zapłodnienia i przebiegu ciąży, np na kanale planete, czy innym. Jeśli uważasz że od chwili zapłodnienia jest to człowiek to sie mylisz. Jest to zarodek i dopiero od 5 tygodnia nazywa się płodem ludzkim, mniej kochana emocji a więcej wiedzy przydałoby ci się.