Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XxXxOlalaUlalaxXxX

KOcham go tak bardzo mocno...

Polecane posty

Gość XxXxOlalaUlalaxXxX

Kocham swojego chłopaka z którym jestem 2 lata ale... Mam taka chęć zerwać z nim żeby zapobiegał o mnie bo widzę że nie ma dla mnie czasu ostatnio nie dzwoni tak często jak dzwonił woli kolegów Mówi że jest w domu uczy sie a jak dzwonie to sie okazuje że poszedł do kolegi czy z tym gdzieś wyszedł.... Bardzo mi przykro wtedy ;( Dzisiaj zadzwoniłam do niego a on ,,Właśnie idę do domu '' i tak jest zawsze jak do niego zadzwonię on już idzie do domu... Wydarłam sie na niego on zaczął krzyczeć na mnie ze co nie ufam mu a ja powiedziałam ,, W dupie ciebie mam'' usłyszałam ,,JA cię też '' I rozłączyłam się wyłączyłam telefon... Płakałam ale dlatego bo było mi go szkoda że tak mu powiedziałam ale zaraz mi przeszło i poczułam taka ulgę i uczucie że chciałam mu to powiedzieć ;( Nie wiem co o tym myśleć.. Później zadzwonił zapytał sie ,,Przeszło Ci już Żabo '' I zrobiło mi sie lepiej... Tylko ja chciałam go dzisiaj zobaczyć a on miał sie uczyć chociaż jak dzwoniłam do niego do domu jego nie było... I tak sie uczy?? Właśnie widzę.. JA nie trzymam go na smyczy ale chce każdą chwile spędzać z nim tylko widzę że on tego nie chce... Albo schizy mam ;(

Gość efffffffffffffffffffffffffffff
rzuć go

Gość XxXxOlalaUlalaxXxX
Ale ja chce tylko żeby interesował sie o mnie żebyśmy sie widywali codziennie ale jak narazie moje słowa nic nie działają dlatego pomyślałam żeby zerwać ... Może wtedy zatęskni

Gość XxXxOlalaUlalaxXxX
Zobaczy co stracił...

spróbuj a może sie uda tylko istnieje ryzyko, że on wtedy cały swój wolny czas spędzi z loegami oddychając z ulgą, że nie będziesz dzwonić z pretensjami

Gość loża szyderrców
Masz 17 lat? Więcej po zachowaniu bym Ci nie dała. :O 1) Nikt nie lubi być na smyczy i spędzać całego czasu z jedną osobą - wymaganie tego jest megaturbogłupie. 2) Jakbym była facetem i dziweczyna by się do mnie odezwała na "w dupie Ciebie mam", to już by nie była moją dziweczyną. Trzeba trzymać poziom.

Gość XxXxOlalaUlalaxXxX
Poniosło mnie byłam tak wkurzona że musiałam mu to powiedzieć! Nie mówi mi prawdy a przychodzi tylko jak czegoś chce... Już nie mówię czego.. 19 lat mam i co to do rzeczy ma.. Ja go tak kocham że całymi dniami bym mogła z nim być a on nie właśnie widzę jak mnie kocha..

Gość loża szyderrców
Miłość nie polega na byciu z kimś 24 godziny na dobę. Wręcz przeciwnie. Naoglądałaś się za dużo brazylian. :O

Gość XxXxOlalaUlalaxXxX
Tak przestań głupoty gadać ;/ Nie chciał/chciał byś być na moim miejscu...

Gość jhkjlhiu
jezu dziewczyna jak 14-stka sie zachowuje. glupia

Gość XxXxOlalaUlalaxXxX
Jak czternastka?? Nie jeden by chciał żeby jakaś do niego zadzwoniła interesowała się a tu taka krytyka odrazu...

Gość jhkjlhiu
bo trzymasz go na smyczy i nic dziwnego zenie chcee sie z toba spotykac tylko z kumplami.caly dzien by zapewne z toba nie wytrzymal i co a raczki sie bedziwecie trzymac calydzien i patrzec w oczy?? :O

Gość XxXxOlalaUlalaxXxX
Chociażby

Gość jhkjlhiu
bozeeeeeeeee:O

Gość glupie pindy jestescie
glupia jestes ze tak mocno kochasz! Facei nigdy tak mocno nie kochaja,i tak po dluzszym czasie maja w dupie babke,nie tesknia i wola spotkac sie z kolegami niz z baba.Zrozum to wreszcie i zajmij sie soba.Olal Cie bo za nim latasz,nie wolno latac za facetem,oni tylko na poczatku sa "zakochani",potem im przechodzi a Ty jestes glupia i naiwna dziewczynko!

Gość glupie pindy jestescie
poza tym fajnie mowisz mu przez telefon,pogielo Cie dziewczyno,troche szacunku-pote taki Ci powie ze furiatka jestes i bedzie mial racje.Tylko spokoj.