Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamisiak

Kto chce ze mną zrzucić 22 kg????

Polecane posty

nie no, jasne, nie chcę sobie stawiać jakichs wielkich celów :P Ale z 10 kg przyda mi się jeszcze zrzucić. Właśnie pożarłam marchewkę i piję kawę (bez cukru). Aha, ja stosuję jeszcze Therm Line II. Autorka napisała że używa balsamów wyszczuplających, ja osobiscie nie polecam. Stosowałam ich bardzo wiele i jakoś nie działały :P Chociaz pewnie nie zaszkodzą, ewentualnie ujędrnią skórę, ale w efekty wyszczuplające kremów nie wierzę.

To chyba teraz moje marzenie,zeby znowu ktos nazwal mnie chuda :) Naprawde kiedys sie oburzalam jak ktos mowil,ze mam chude nogi a teraz duzo bym dala,zeby ktos mi tak powiedzial. Moze za trzy miesiace...

moje pierwsze marzenie to 62 kilo chociaż. Moze nadal bede pulchna ale już nie tak jak teraz:) wiec ja też sie postaram nie wykruszyć:)

Ja tez bym byla szczesliwa wazac 62 kg juz :) Pozniej juz na luzie schudlabym 4 kg ale dzieki cwiczeniom. Nie moge sie doczekac kiedys sie w koncu naucze jezdzic samochodem to sie zapisze na silownie.

No cóz...znam to :) Jako nastolaltka miałam odwrotne kompleksy - byłam chuda jak patyk i robiłam wszystko żeby przytyć. Ludzie mi dożerali że mam chude nogi, a mnie to balało.. .a teraz chcialabym aby ktoś nazwał mnie chudą :) Therm Line II to suplement diety... poczytaj np tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3735961 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3247777 Stosowałam mnóstwo specyfików na odchudzanie i TLII jest najlepszy.

Gość virusek
Ja sie chetnie do Was dolacze. Waze okropnie duzo... pewnie jakies 96 kg ale nie mam teraz wagi wiec nie wiem. Nie mam jednek sily na zadne diety wiec od dwoch dni po prostu mniej jem. Winniczka co zrobilas, ze tak szybko i tak duzo schudlas. Chyle czola wytrwalosci :)

Gość winniczko za pomocą
jakiej diety tyle schudłas ?

Winniczko wlasnie co robilas,ze tak duzo schudlas? Czy kosztowalo Cie to wiele wyrzeczen?

Na początku, chyba przez 2 tyg jadlam same warzywa i owoce i wtedy schudlam najwiecej (ale tak jest zawsze na początku, szczegolnie przy dużej wadze). Rzuciłam słodycze. Potem czasami robilam głodówki. Ćwiczyłam też, chociaz przyznaję że niezbyt regularnie. Potem jak widać waga koło 80-kg schodzila wolno, aż zaczelam brac Therm Line i znow ruszyła szybciej w dół.

Ja osobiscie balabym sie stosowac glodowke. Moze kiedys jakas przeprowadze,ale tylko i wylacznie w celach oczyszczajacych a nie odchudzajacych. Nie czulas sie oslabiona ? Poza tym balabym sie,ze jak tak szybko bede chudla na glodowce,to moja skora sie nie wchlonie a nie chce mnie zwisajacej skory w wieku 23 lat.

Teraz jak pojade do Polski to na pewno kupie sobie ta therma line II. Czy mozna ja dostac w kazdej aptece?

Ja nie polecam głodówki! Kiedyś mnie namowil znajomy na taki eksperyment, zeby sprawdzic ile sie da nie jesc. No i wytrwalam 21 dni. Nie wiem ile wtedy schidlam, bo bylam 64 kg ladnia dziewczyna... a po tym eksperymencie organizm zwariowal i tak oto zamienilam sie w potwora! Po fakcie mi wyjasniono, ze nie da sie 3 tygodnie nic nie jesc, a potem ot tak usiasc do schabowego. Coz... w kazdym badz razie nie polecam

Moje głodowki nie trwały aż tyle. :) Raczej 1-2 dni. :) Tak, TLII jest dostepny w aptekach, ale bardziej opłaca się na Allegro, bo jest 2-3 razy tanszy.

ja potrzebuje motywacji:( w pt dostane diete od dietetyka specjalnie dla mnie rozpisana i ede walczyc. do piatku sie ograniczam... zeby nie przytyc.

Sama będę stosowala ThermLine bo mam już zakupiony(to chyba moje 3 opakowanie) I postaram się nie wazyc- moim glownym problemem jest to, ze wazę się codziennie przez to racę automatycznie chęci jak waga nie drga parę dni. Postaram się cwiczyć: skakanka, rower, bieganie i rozciąganie a co do diety to wlasnie myslę, ale będę rozpisywala systematycznie:D wzrost160 waga ok 60 waga wymarzona ok 45/50 aczkolwiek narazie 50

Dzien dobry dziewczeta. Mam nadzieje,ze wszystkie nie wykrusza sie drugiego dnia :) Ja zjadlam dzis na sniadanie dwie male kromki ciemnego chleba z odrobina poledwicy sopockiej salata i pomidorem. Wypilam tez juz pol litra wody i teraz wlasnie popijam herbate czerwona. Chyba nie dam rady dzis pocwiczyc,bo mam dwie godziny jazdy,ale jest to dla mnie bardzo stresujace zajecie a jak wiadomo stres spala kalorie :)

Hej wam. Wczoraj zjadłam tylko to, o czym pisałam (marchewka i talerzyk zupy warzywnej). Dziś jeszcze nic, chociaz świeże bułeczki na stole i ser w lodówce mnie kuszą. :P Ja wazyć się będę dopiero 27 maja, bo chcę mieć w stopce wyniki co miesiąc.

Gość *Inka
Witam Widzę że jesteście już w 2 dniu dietki, ale może będe mogła się jeszcze dołączyć? :-P

Oczywiscie,ze mozesz sie przylaczyc. Zawsze jest tak,ze zaczyna duzo dziewczyn a pozniej zostaje niewiele wiec im wiecej nas zacznie tym byc moze wiecej zostanie po kilku dniach :)

Jasne, przyłączajcie się :) Ja wlasnie sobie pochodzilam 15 min na stepperku

Witam dziś:-))) Ja znalazłam przepis na zupę cebulową (wczoraj znalazł się na stronce) różni się ona nieco od kapuścianej prezydenckiej ale jest podobnop skuteczniejsza. Zaraz biegnę po warzywka!!!

Zjadlam salatke na lunch i teraz mam zamiar zjesc jeszcze grejfruta . Wypilam tez juz litr wody wiec jeszcze litr zostal :)

Gość *Inka
No właśnie ja też w pracy- 8 godz za biurkiem i jest efekt...26 kg do zrzutu :( Więc tak szybko nie zrezygnuje :) Postanowienie 1- jeść regularnie 2- dużo warzyw i nabiału- mało węglowodanów 3- rower ..i endermologia

Gość *Inka
Chociaż z te endermologią to róźnie słyszałam ale chyba zaryzykuje 1 serie 10 zabiegów

zjadłam około południa bułkę z białym serem i trochę wyrzuty miałam :O no ale postanowilam dziś już nic nie jeść, tylko pospacerowac na stepperku :)

Winniczka za caly dzien bulka z bialym serem i Ty masz wyrzuty? Rany to ja nigdy nie zrzuce tego co mi tu zwisa ech. Ja dzisiaj rano kromke pieczywa z pomidorem i salata, w pracy nie mam na szczescie okazji podjadac (niestety pic tez nie :() potem jablko i gruszka i sezamki no i jakos nie czuje wyrzutow a wlasnie bede palaszowac salatke grecka na kolacje... cholera baprawde to tak duzo??? Czekam na Wasze opinie