Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko1

Moja żona po ślubie sie ZANIEDBAŁA... ! Nie ta sama kobieta bleee

Polecane posty

wszystko sprowadziliscie do nieogolonej cipy, a tu chodzi ogolnie o zaniedbanie sie:D Dajcie juz spokoj:P

Gość mloda zona
do dziewczynyyyyyyyyy jak chcesz zeby kobiety golily sie na zaro to niech faceci tez sie gola co t za przyjemnosc bebrac we wlosach obustronie mozna to stwierdzic

Problemy rozwiązuje sie na bieżąco :D:D jelsi kobieta jest tego nauczona to sama z siebie wie, ze powinna byc zadbana... dlatego zdecydowana wiekszosc tych nieuswiadomionych, na kazda krytyke swego wyglądu, reaguje histeria, wrzaskiem i agresją... bo przeciez one sie akceptują :D

Gość dziewczynyyyyyyyyyyyyy
ja sobie gole fiutka na zero i tego samego wymagam od dziewczyny cipka ma byc na zero!!!!!

Gość mloda zona
jak laska po slubie ma makijaz ubiera sie jak lubi chce wychodzic z domu i nie przytyje wiecej niz 5 kg to dba o siebie dla faceta ktory zwykle tego nie docenia bo czegos mu zamalo

Wymagajmy w pierwszej kolejnosci od siebie, a potem od innych.

"wszystko sprowadziliscie do nieogolonej cipy, a tu chodzi ogolnie o zaniedbanie sie Dajcie juz spokoj" bo one czytaja to co chcą czytać "mój mąz w życiu nie zdradziłby mnie z łysą ci... bo się brzydzi!!" jak nie, skoro juz Cie z taką zdradza :P:P

"Wymagajmy w pierwszej kolejnosci od siebie, a potem od innych. " no własnie, dlatego moje wymagania są wysokie :)

Gość a ja nie mogę
dziewczyny-toś ty pedał czy pedofil?

Gość mloda zona
do dziewczynyyyyyyyyyyyyyyyy chcialabym tego twojego zerowego fiutka ujzec hehehehehehe

Gość mloda zona
wiecie co czy owolosiona czy lysaoby fiutek wchodzil :-P

Gość dziewczynyyyyyyyyyyyyy
moge byc pedofilem i pedalem niech wam bedzie zarosnieta cipa jest beeee chyba bym sie pozygal jakbym widzial te wlosy a tu musisz byc jakas stara dupa ktora nie goli cipy tylko stare zgredy jaraja sie nieogolonymi cipami

Gość a ja nie mogę
już czytać tego komicznego.Spadaj! okularniku/

Gość mloda zona
:-PPP

Gość a ja nie mogę
pisze się PORZYGAŁ-to do dziewczynyyy cha,cha.Sam się jednak nią czuje.Prostaczka jedna ta dziewczyny....

Gość mloda zona
dziewczyny kazdy lubie to co chce

Gość mloda zona
dziewczyny daruj juz sobie ta ci...pe sa inne atuty kobiety piersi jakie duze maly??? jak je piescic to jest ciekawe

Gość mloda zona
to kto mi napisze czy lubi piescic kobiecer piersi

a ja nie mogę podniecam Cie? :) ale nie nakręcaj sie aż tak - nie masz szans :P

Gość dziewczynyyy
nikt mi nie wmowi ze podoba mu sie zarosnieta cipa !!!

Gość mloda zona
biust

Gość mloda zona
dziewczyny teraz przechodzimy do biustu podobno niektore kobiety maja zarosniete sutki ochyda

Gość mloda zona
???

Gość głowacizna
TO JEST TEKST WYJŚCIOWY "Kiedyś miała zawsze wydepilowaną cipeczkę, teraz wogóle tego nie robi, albo baaardzo rzadko.Ma zarośniętą i nie przeszkadza jej to. To samo z depilowaniem nóg. Depiluje sobie tylko, jak idziemy na jakąs impreze i ma odssłoniete nogi. Zimą wogole ich nie depiluje blee. Jest ładna ale sie zaniedbała po slubie. Przedtem zawsze była pachnąca itd. Teraz jak siedzi w domu to ubioera jakieś stare ciuchy, nie umaluje sie ani nic, nie poperfumuje.Pozatym przytyła." Mozecie mi powiedziec, dlaczego z calego tego tekstu koncentrujecie sie wyłącznie na poczatku ? Dlaczego siedzicie na tej nieszczesnej cipie i nic innego nie chcecie zrozumiec? Chodzi o CALOKSZTAŁT, o fakt zaniedbania sie, a nie o te cipę tylko i wyłącznie

"Mozecie mi powiedziec, dlaczego z calego tego tekstu koncentrujecie sie wyłącznie na poczatku ?" bo tak im jest wygodniej :D

Glowacizna widzisz tak niestety jest ze czlowiekn moze sie i na dwie strony rozpisac a oni zobacza słowo c*pa i juz nic innego nie widza

Gość głowacizna
Jeden woli owlosione cipy, grugi woli lyse, jeden woli duze cyce, drugi woli małe, to nie jest powód do klótni. Tak samo jedna kobieta woli facetów z włosami na klacie, inna woli bezwłosych, jedna woli chudych, inna woli z cialkiem. To nie jest przedmiot dyskusji. Kazdy moze lubic co uwaza