Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko1

Moja żona po ślubie sie ZANIEDBAŁA... ! Nie ta sama kobieta bleee

Polecane posty

Gość Proponuje zmienic tytuł topiku
na "Wyraź swoje ZA lub PRZECIW w sprawie depilowania cipki"

Gość mloda zona
dobra

Gość głowacizna
no własnie tez mi sie wydaje, że wątek taki tytuł powinien miec

Gość mloda zona
do zeczywistosc daruj sobie h....jowe uwagi jestem 2 tyg po slubie jestem zadowolona moj maz tez a co do mojej c....pki to moja i mojego meza sprawa chce wlosy ma chce lyso ma peten serwis :-)

Gość Ja znam jedna taką...
co przed slubem robiła z siebie laseczkę, zawsze wymalowana, fryzurka na top-top, paznoietki prosto od kosmetyczki itd. A po ślubie zmieniła sie nie do poznania i to nie tylko mąz to zauważył (kwestia cipki :D ) ale i osoby z zewnątrz, że tak pwiem. Pomimo, że mąz tej babki zarabia naprawde dużoo pieniędzy a Ona praktycznie w domu siedzi, to Ona wygląda teraz jakby miała z 10 lat więcej. Zaniedbała się strasznie, jak złowiła męzusia. Mąz tej babki też dba o siebie, zawsze ładnie wygląda, dobrze ubrany itd. wiele kobiet jej pewnie zazdrości.Są takie kobiety jak żona autora i to jest naprawde obrzydliwe. Można powiedzieć, że to jest brak szacunku dla partnera. Gdyby mnie spotkała taka sytuacja tez bym się poczuła oszukana, zawiedziona.

Gość mloda zona
dobra ten temat mnie nudzi

Gość do młodej zony
widać męzus cie tez nie zaspokaja, skoro ciągle chcesz o cyckach i cipkach gadać ?

Gość Mądra Mulatka
hahahaha'nie mogę głupie cipy będą teraz o cipkach gadać.żałosne

To się w głowie nie miesci jak w taki sposób magą się wypowiadac laski. Ten kto lubi wygoloną cipke jest pedofilem

Gość głowacizna
Ja na ten prykład nie lubię miec wygolonej na łyso cipy. Ale tez nie lubie długich wlochaczy. Wiec raz na jakis czas gole i potem powoli odrastają. Nie obchodzi mnie, co kto na ten temat uwaza. Bezpośrednio po goleniu czuje sie w istocie jak ofiara pedofila, jak jakis przerosniety przedszkolak, wiec po prostu nie chcę, żeby tam bylo notorycznie łyso. Ale co inne osoby trzymają w swoich majtkach to ich sprawa i nie wiem, o czym tu dyskutowac

Tak na marginesie to jezeli chodzi o depilacje tej Waszej cipki to słowo depilacja nie oznacza wygolenia nałyso. Żadko to ktos lubi. Mozna zostawić tzw. brazylijski paseczek:-)

Gość wielka szkoda...
ze nie bierzecie pod uwage najczestszej opcji takiej, ze jest teraz tak przewaznie iz kobiety te nawet po 40 sa piekna dbaja o siebie chodzac nawet do dermatologw estetycznych czy chirurgow plastycznych zeby super wygladac a facet i tak taka zdradzi wiec czemu nie wezmiecie pod uwage tego? Ja tak robilam wszystko ze soba co sie da a facet i tak za innymi sie ogladal. Nie wiem wiec czy jest sens dbania o siebie

"Mozna zostawić tzw. brazylijski paseczek" albo argentyński listek, lub kolumbijską trawkę ;):P a co do dbania - dbasz o siebie dla siebie a nie po to, zeby Cie facet nie zdradził....

Gość Żona z rocznym stażem
"Nie wiem wiec czy jest sens dbania o siebie" --> Sens dbania o siebie jest zawsze, czy się jest mężatką czy nie. Przecież ja , gdybym sobie nie wydepilowała nóg to bym się czuła strasznie sama ze sobą. Lubię być zadbana, wtedy mam lepsze samopoczucie, lubię czuć się ładna sama dla siebie. Dbałam o siebie zawsze, gdy nie miałam męża również, a mając faceta to tym bardziej. Co do tej wałkowanej przez Was sprawy cipeczki to też sobie regularnie depiluję, może nie całkime "na łyso" ale czułabym sie okropnie mając zarośniętą. Na co dzień lubie delikatny bardzo makijaż, nawet jak siedzimy cały dzień w domu z moim facetem. I jak jestem w domu to wkładam ciuszki, w których się czuję ładnie, bo poprostu to lubię. I robiłabym to tak czy siak. Jeżeli zona Adasia przestała dbać o siebie no to faktycznie przedtem dbała o siebie po to, aby złowić męża. Swoją droga nie rozumiem kobiet które o siebie nie dbają :o

Zona z rocznym stażem Dokładnie. Adasia zona więc zachowała się jak typowy facet. Czyli ma syndrom łowcy. Jak juz złowiła męża to koniec z podchodami. tylko jak wychodzi gdzieś na imprezę to jeszcze sie mobilizuje.

Gość niestety ale to
rzadko-nie zadko-to jakbyś rzeczywistość napisał zeczywistość.Razi,nie?

Gość no coz ....bywa
jasne rzeczywistosc hehehe...wazny eksport -a spedzasz tu polowe zycia zenujaca panienko a ortografia-cóz...

Ludzie dajcie spokój!!! facet założył ten topik bo ma problem i szuka pomocy a wy się tu o cipki kłócicie......żałosne!!! Zamiast się sprzeczać czy lepsza jest cipka ogolona na zero czy ze szczecinką poradźcie coś facetowi!!!

Prosze nie zaczynaj znów z tą cipką bo się znów zacznie. Miał Adaś z żoną porozmawiac czekamy na wyniki

Nie wiemy o kim mówisz bo nie widzimy tutaj Twojej starej. Wróciła juz z tego niemieckiego burdelu co opowiadałeś? No tego co się składaliśmy na jakiś wykup czy coś

No własnie 8 stron dyskusji o cipce :D Autorze może trochę Twojej inicjatywy wystarczy, żeby zonka spowrotem zaczęła dbać o siebie hmm? Może zrób dla Was wspólną kapiel w piance, a później zaproponuj żonce , że Ją wygolisz tu i ówdzie bo baaardzo Ci się to podoba, jakiś masażyk czy coś:) To jest super zabawa tak wogóle :) A jak naprawde już nic nie podziała... to usiądx i powiedz Jej, że próbowałes delikatnie dać Jej do zrozumienia, że chcesz, żeby dbała o siebie, jak dawniej... że nie chcesz Jej urazić ale musisz powiedzieć wprost.

Gość lollllllllllllllll
przynajmniej wiesz, ze cie nie zdradza ;)

och ta rzeczywistosc musi sobie odbic staropanienstwo naskakiwaniem na matki obcych ludzi :D

Rzeczywistośc --> Bo moim zdaniem wystarczy chcieć i zabrać siędo działania a wszystko będzie dobrze ;) Jest jeszcze opcja , że żona Adasia złapała sobie Go na męża i teraz jak ma papierek i czuję się pewnie to wszystko Jej wisi. Osobiście nie wyobrażam sobie jak można prezentowac taka postawę :o