Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka818

13 kg w Miesiąc

Polecane posty

Ja nie twierdzę że Aneta ma rację z tym jedzeniem tylko śniadań i II śniadań...ale jest młodziutka...i mało doświadczona, więc jako pedagog powinnaś mieć jakieś podejście do młodzieży...ale tu widzę wielkie niezrozumienie dla drugiej osoby. Co do zrozumienia tekstu....bez obaw... nadążam

Gość Autorko przy takim
"odżywianiu się" siłę na ćwiczenia będziesz miała tylko przez pierwsze 2-3 dni potem nie dasz rady.:o

Anetka zamierza jeść dwa śniadania...dużo ćwiczyć...więc to nie jest dobre dla organizmu! wzrost163 cm i waży 67 kg...albo ma mięśnie, albo coś jest nie tak, może je dużo słodyczy,czipsów... Każdego dnia młode dziewczyny zaczynają odchudzanie na kafe, a potem zanika im okres, pojawiają się problemy zdrowotne...kafe to miejsce,gdzie znajduje się wsparcie,ale na złe! A ja pytam,gdzie są ich matki ,czemu nie wspieraja córek? Każda rozsądna osoba zapoznaje się ze zdrowymi i sensownymi dietami lub korzysta z porad dietetyka.

Może i masz rację z tym dietetykiem...a o wsparciu od matki to nie jest tak do końca prawda. Wiadomo matki chcą jak najlepiej dla swojego dziecka..ale ze swojego przykładu wiem że nie do końca wsparcie matki jest owocne w skutkach.Moja matka cale życie mówiła mi że jestem gruba...wszystko co od niej dostałam w ramach wsparcia to ciągłe narzekanie typu JAK TY WYGLąDASZ...MUSISZ SCHUDNąć... WEź SIę ZA SIEBIE...zamiast wziąć mnie do specjalisty, który pokierowałby mną co i jak mam robić aby uzyskać wysmażoną wagę.Wiem że nie wszystkie matki są takie ale trzeba wziąć to pod uwagę że i takie sie zdarzają. Teraz mam 28 lat i głupio mi przyznać że też nie byłam u dietetyka...ale powiem szczerze...choć może to głupie i niedojrzałe ..ale się wstydzę Wstyd mi rozmawiać o swojej otyłości z kimś obcym oko w oko . tu przynajmniej nikt mnie nie zna i jest mi łatwiej rozmawiać o swoich bolączkach.

Boże co to za telefony na dole mojej wypowiedzi?? To miał być opis moich osiągów. Gdzie się to wpisuje...która mi pomoże?

Gość Anetka818
10 min Skakanki;) Godzinka Tanca :) 100 Brzuszku (z Przerwami) i Gimastyka pierwszy dzień zawsze jest straszny, ale nie poddam się. Teraz lece mykac sie uczyc :)

cóż za zapał Anetka! gratuluje! dobre chęci to połowa sukcesu:) widze ze ty tez skaczesz na skakance Dla mnie to rewelacja! pomaga schudnąć wiec myśle ze dojdziesz do celu Moze nie w miesiąc ale odrobina wytrwałości i bedzie to 13 kg mniej:) powodzenia!!

Gość Anetka818
I już ze szkółki Przyszłam :)) I Koniec z jedzeniem :) Zaraz lece sobie na kosza ;) Pograc :). a Poźniej skakanka ;) Taniec :) Gimastyka ;) Aaa i dodałam jeszcze hantle ;) By miec ładne ramiona

ja tez chce schudnąc :D waze 48 kg i mam 160 cm:D przynajmniej ze 2-3 kg. zby tego cellultu sie pozbyc i te KOszMarne UDA zeby troszke sie zmniejszyly OK: to od dzisiaj jemy malo pijemy duzo wody::: aha ja teraz od kilku dni chodze na spacwerki tak wieczorem na 1h." spacery tez duzo dają

Gość Anetka818
No i po koszykowce ;) Teraz czas na skakanke ;) Potem Taniec ;) nastepnie Gimastyka ;) I Hantle ;) Dam Radę ;)

Gość Anetka818
Kocham Szkole ;) Nie ma to jak miec dwie lekcje ;). Ze szkoły będę zawsze wracać pieszo lub rowerkiem :) mam prawie 5 km do szkoły... ;) W sobote i Niedziele będę biegac... z samego rana dam rade :) a teraz lece zrobic sobie czerwoną herbatke ;)

Gość Anetka818
No to teraz zestaw ćwiczeń ;] hehe Skakanka, Taniec, Gimastyka, Hantle ;)

Gość Anetka818
Sniadanko zjedzone ;) :) W domku posprzątane :) A wiec teraz lece sobie na kosza pograc ;)

Gość Anetka818
Dziś zjadłam mały obiadek, bardzo malutki... Tak bym miala sile ;) Jest super '___'

Gość Anetka818
No to czas :) Na zestaw Ćwiczen :P Anetki ;] heehe :) Skakanka, ;) hantle taniec gimnastyka ;) i Brzuszki :))

Gość dsyg
byłam na diecie mniejszej niz ty schudłam w ciagu miesiaca 8 kg, z ciezkim osłabieniem, 3 omdleniami, wiec nie sadze ze uda ci sie...ale trzymam kciukigf

Gość Anetka818
Sniadanie zjedzone ;] Teraz sobie poskacze na skakance ;] (jem mały obiad). ;] I Pije Czerwoja Herbate :) Jak narazie jest bardzo dobrze :)

Gość gxsauxasxi
a jak waga?

witam ja od wczoraj jestem na glodówce bo tez planuje wiele kg zrzucic w ten miesiac marzy mi sie pozbyc 15 kg i jak narazie waga zleciała o 1,5 ale wiadomo woda szybko schodzi bede tu zagladac do was i 3mam kciuku jojo wstretny wyraz ...mam nadzieje ze mnie nie dopadnie :)

Gość DollFace
hey, Anetko, Twoja imienniczka również się przyłącza.wymiary i waga-prawie te same.ale obawiam się o moj zapał...bo jest tak zwany 'slomiany'kolejne pokusy tylko czychają.Chocby dzisiejszy grill.?!Jak tu sie sie skusic?Biorę chrom....ale póki co zjadłabym czekoladkę...wiec chyba nie działa.Nic ,zobaczymy.uwielbiam taniec, skakanka tez okay...wiec może mi się uda...pozdrawiam

Gość Anetka818
No i looozik ;] skakanka ;] jest boska ;) czuje jak mi z brzuszka troche zleciało ;] Teraz wypilam czerwona herbate ;) Idzieki dziewczyny za wsparcie :) Damy rade razem :)) Ja jem teraz inaczej w weekendy sa rodzice wiec musze zjesc obiad bo inaczej ;/ wiec jej sniadanie i obiad (bardzo maly) i nic pozatym, a od poniedzialku do piatki sniadanie i drugie sniadanie :)) Niedlugo pozbede sie tych 13 a moze i wiecej kilo :))

Gość Anetka818
Przyszlam ze szkołki ;] i juz nic nie jem :) Tylko Czerwona Herbata ;) Woda, Woda :)) Niedługo Zestaw cwiczen Anetki ;] hehe :)) Jest Git ;))

Gość Anetka818
Od czwartku bo wtedy wolne biegam punkt 7:00 :) Wypilam czerwona herbatke ;)) I juz koniec z jedzieniem;)))

Gość radamon
lecz sie na glowe dziecko

Gość Anetka818
No to teraz zestaw cwiczen Anetki ;] hehe :)) Od Czwartku Bieganie ;))) Jest Git :)))

Gość Anetka818
Pierwsze wazenie bedzie dopiero 1 czerwca tak sobie postanowilam

Gość Anetka818
Ze szkółki już przyszłam :))) Oczywiście pieszo 5 km :)) jutro punkt 7:00 Biegam, tak do niedzieli ;) Bo to wolne ;)) Zaraz ide sobie zrobić czerwoną herbate, a potem lecę na kosza, Dam radę, to juz caly tydzien :)