Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Sacrum i profanum.

Polecane posty

tak tak stronniczy bo jak działa to w jedna strone to jest ok a w druga to już nie jest fair;)

ike : uważaj, mnie kiedyś strasznie opieprzono za podejście "skoro oni moga, to ja też" ;):P A Stronniczy...jest stronniczy, przynajmniej sie z tym nie ukrywa (poza tym to takie fajne pobyć rycerzem w lśniącej zbroi) :)

Gość słooodka pomarańcza
ooo...co ja widzę, kyrrenka wciąż pamięta opieprzenie;):P

ale ja się tylko dopasowuję do sytuacji;)

pomarańczko, bo pamięć to mam wbrew posturze słoniową...zwłaszcza wtedy, kiedy czuję się niesprawiedliwie potraktowana :)

Gość Stronniczy to Kucharz niezdarn
y i jeszcze wiele innych nicków...

ja od dawna twierdze, że to Psełdonim... Podobnie oderwane od rzeczywistości czysto teologiczne postrzeganie rzeczywistości

...A Stronniczy...jest stronniczy, przynajmniej sie z tym nie ukrywa (poza tym to takie fajne pobyć rycerzem w lśniącej zbroi)... Już polubiłem słówko "przynajmniej" :) Białego konia sobie jeszcze wynajmę... :D

biała limuzyna też może być i parasol zamiast miecza w ręku :P

Gość ciebie retro
musial ktos strasznie skrzywdzic, przykro mi. sproboj myslec pozytywnie - nie wszyscy ludzie sa tacy sami. nie wszystkie kobiety sa identyczne i mezczyzni tez sa rozni. dziwi mnie ze ktokolwiek czytak jakies smieszne wyniki ankiet, durnych badan itp. Przymij do wiadomosci ze statystyka jest nauka dzieki ktorej mozesz udowodnic dowolna teze. Wystarczy odpowiednio dobrac probe badz postawic pytanie. Wyniki tez mozna interpretowac do woli. Zajmij sie czyms powaznym wyjdzie ci to na zdrowie.

Gość ciebie retro
ups- mialo byc oczywiscie "sprobuj"

Doprawdy : wcale nie, tylko mi się przypomnial film "Pretty woman" :D:D:D

Melody, uważaj, ogródek strasznie kamienisty i dookoła same osty i pokrzywy ;)

No wlasnie tak czytam i lekko nie jest ,ale moze warto co? :-) Tylko jak jak narobie syfu ,to mnie tutaj wszyscy zjedza...;(

Dzień dobry. Widzę że nadal szanowne grono nie potarfi sobie odmówić dokonania trafnej analizy mego przypadku, oraz znależienia dla mnie drogi nawrócenia:) doprawdy, wzruszające. Tyle tylko że ja się świetnie miewam. Więc dajcie sobie wszyscy z tym spokój. Fajnie się wczoraj wypowiadała niuł brend: wkurwiającą sprawą jest iż każdy domaga się indywidualnego podejścia, równoczesnie zachowując się 99% zwykłego motłochu. NIuł brend ma rację: mamy prawo uogólniać. na dodatek błąd popełniony przy uogólnieniach będzie się perfekcyjnie mieścił w granicach tolerancji, i nie będzie wcale tak rażący jak się wam tu wszystkim wydaje.

cześć My Melody szukasz kłopotów..? :) dobrze trafiłas:)

Komiczne że co, że prowokuję? ojjjj, jakbym chciała sprowokować, to by się dopiero działo, że hoho, hoho, i ...hoho :P Stronniczy ależ zapodaj przepisik, lecz jeżeli składniki są nieosiągalne, to lepiej nie drażnij mego \'podniebienia\' ;) powiedzmy, że to prawda - czysto teoretycznie Retro jest wypruta z jakichkolwiek emocji to, czemu od iluś tam topików próbujecie je w niej wzbudzać? nie ma ich i już. skoro człowiek jest wyprany z emocji, to jak może poczuć, że żyje? ludziska myślta! ano w taki sposób, że wzbudza je w innych a kafe to źródło różnych pod względem emocjonalnym ludków można sobie znaleźć własne poletko i na nim siać, orać w różnych kierunkach, wyrywać chwasty, czasami robić wykopki ...itp a wy jesteście niedobrzy i nie pozwalacie na to! :D ;) jeszcze raz podkreślam - piszę czysto teoretycznie Kyyrene, skoro współczucie jest właśnie niemal równoznaczne z empatią, masz rację - nie ma mowy o współ - z jednej strony brak emocji, więc z drugiej, też powinien być brak mnie ani ziębi, ani grzeje, bo właśnie nie czuję tego czegość a zapalczywa ze mnie kobieta :classic_cool: Komiczne pamiętasz ? ;) o i jeszcze jedno Komiczne, Ty nie rozumiesz, że Stronniczy jest \'lekko\' zafascynowany Retro? kręcą go takie kobiety no pozwól mu na to i nie wyśmiewaj go! a poczuć się rycerzem jest pewnie pięknie .... Justyna ma rację można podyskutować, Retro to lubi, nie widzę żadnego powodu, aby nie sprawić jej tym drobnej przyjemności na razie muszę znowu uciekać, ale jeżeli będę miała takie możliwości, poczytam z miłą chęcią :) 🖐️

Retro jest wypruta z jakichkolwiek emocji Ata..... na miłość Boską......:):) :)

o Retro widzę że jesteś pisałam post pół godziny odbierając telefony ale Kafe nie jest próbką losową tu można uogólniać właśnie dlatego, że nie spełnia tych wymagań 🖐️

Witaj retro! Pisalas wczesniej ,ze chodzi o dyskusje z ludzmi,wymiane pogladow.A teraz witasz mnie takimi slowami...Zaprzeczasz sama sobie? Pytam,nie atakuje,zeby nie bylo ,ze wlazlam i sieje porute...

Gość wiecie co mnie tu fascynuje
?:)widziałam to też w realu,jest to na topikach Retro. Jeśli jakiś facet poniża,depcze godność jakiejś kobiety to zawsze,ale to zawsze znajdą się takie laski,które go za to podziwiają:) i czują się takie lepsze od tamtej:) to fascynujące zjawisko:)

Pisalas wczesniej ,ze chodzi o dyskusje z ludzmi,wymiane pogladow. Dokładnie o to mi chodzi. jeżeli zaś wczytasz się w topik to dojdziesz do wniosku że poza mną niewielu osobom wchodzącym tutaj o to chodzi. Ike, przeczytałam. Cóz... raczej mnie nie zaskoczyłaś. Dojrzałas już może do tego by się ostatecznie określić ..? Pozdr.