Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RENIA_ROTR

CZY JEST T JAKAS DZIEWCZYNKA KTORA MUSI DEPILOWAC WASIK BADZ BRODE?

Polecane posty

Gość uiWFHE
sen z powiek spedzaja mi wlasnie intymne czesci ciala i brzuch!!!!!!!!wlosy tworza niezbyt elegancka;) linie..dodam intensywna ,czarna linie..reszta ok,tzn.nogi i pachy,rowniez ten nieszczesny was,bo moge nad tym zapanowac w jakis sposob..ech...szkoda gadac

Gość dziwne to
Ja to się nawet boję z moim pocałować:) A jak jest namiętniej to głowa w poduszki. Rumieńce na moich polikach jeszcze wzmagają dysproporcję kolorystyczną wtedy:) Przesrane. Ciekawa jestem też co on sobie myśli, bo akurat tematu "tych" włosów nie podejmujemy.

Gość w ogolee
to jest niesprawiedliwe.. my musimy sie z tym meczyc non stop( bez depiilatora na 2 dni z domu nie wyjade), a inne nie maja nawet jednego wasika, albo wloska na brodzie ktorego trzeba wyrwac... myslalam o antykonctach na to owlosienie, ale wyczytalam ze po odstawieniu pigulek, owlosienie moze sie nasilac...takze chyba narazie podziekuje...

Gość dziwne to
Też mam owłosiony brzuch. Kiedyś depilowałam depilatorem, ale nie chce mi się, bo on jakoś nie zwraca uwagi na to. To znaczy on bardzo zwraca uwagę, ale mu nie przeszkadza(?). Powiedział mi nawet, że mam na plecach w okolicy pośladków, ale nie sugeruje mi usuwania. Powiedział,że jak dojdę do nieznośnego stanu, to sam pomoże mi usunąć:)

Gość uiWFHE
kurcze..wiem ze gladkie cialo to kanon w pewnym sensie..ja tez sie zamartwiam tym strasznie..ale dziewczyny.moze my przesadzamy???po prostu trzeba to wlaczyc w codzienny nawyk(depilacje)..nie wiem..zaakceptowac to...bo tak bardzo sie przejmujemy opiniami innych albo naszych facetow..a oni tak naprawde chyba znaja nasz problem:)i nie robia z tego problemu!

Gość uiWFHE
jesli chodzi o brzuch to polecam plastry z woskiem-takie do twarzy...efekt jest swietny..tylko trzeba pamietac o peelingu ,bo wloski ochoczo wrastaja

Gość dziwne to
Biorę piguły od kilku lat, ale nie widzę poprawy. Może jakieś inne działają, słyszałam że diane35, ale się znowu po tym tyje. Już trochę ten temat przerabiałam.

Gość uiWFHE
gdzies widzialam nawet w jakims katalogu( w Anglii-sklep argos)"domowy laser"..do usuwania wasika wlasnie...slyszalyscie cos o tym??

Gość hehhhh
no wlasnie- piguly na jedno Ci pomoga, a na drugie zaszkodza... juz mi wystarczy problemu z wlosami, a jeszcze jakbym utyla to bylby dopiero dol bo chudzinka to nie jestem... wracajac do owlosienia- mi sie wydaje ze faceci wiedza o naszym problemie,tylko poprostu o tym sie nie rozmawia, a jesli juz to nie po to zeby nam- kobitkom- sie przykro robilo.... pewne rzeczy sie poprostu akceptuje, a moze my rzeczywiscie wyolbrzymiamy problem... w sumie to kobiey przyzwyczaily facetow do gladkich cial, wiec teraz mamy za swoje, pozniej wychodza z tego kompleksy....

Gość dziwne to
Ja się depilacją nie przejmuję, to właśnie jest mój nawyk i nawet facet mówi,że chyba przesadzam z tym goleniem nóg. Ale jak on mnie tak dla żartu codziennie sprawdza...mimo wszystko nie przeszkadza mi to jakoś strasznie. Mnie martwi tylko ta moja przypadłość bladego miejsca po wąsie, więc jeśli któraś z was ma podobny problem, to napiszcie coś ciekawego. Jedną poradę już dostałam i bez zwłoki jutro skorzystam.

Gość conis
Wąsik to ciężka sprawa szczególnie dla brunetek. Wiem coś o tym...próbowałam różnych "domowych" metod ale efekty są średnie. Moja skóra źle reaguje na ten wosk z paseczków do depilacji. Zastanawiam się nad tym by trwale pozbyć się tych włosków. Czy możliwe jest to poprzez depilację laserową?

Gość aaaaaaale zimno
ja rowniez zaczelam depilowac wasik bedac nastolatka. Nie jestem brunetka ale mam naprawde ciemne i mocne wloski- wszedzie! raz w tygodniu depiluje wasik plastrami z woskiem NATURIA Joanna, przedtem dokladnie myje twarz delikatnym zelem. po depilacji resztki wosku usuwam oliwka i nie dotykam tego miejsca az do nastepnego dnia, zeby nie rozniesc zarazkow. Po depilatorze wloski wrastaja, a po plastrach jeszcze mi sie nie zdarzylo. Miejsce po depilacji ma inny odcien, jest troche jasniejsze, a jak wloski zaczynaja odrastac to robi sie szare. Ale jak naloze puder na cala twarz, to potem bronzerem zaznaczam policzki i kilka miejsc na twarzy, ktore chce ukryc, m.in to miejsce pod nosem

Gość zdjęcie w sepii
mi normalnie w pewnym momencie zaczęła rosnąć broda, cała masa czarnych i białych włosków :o bez pęsety co rano nawet nie było mowy o wyjściu z domu. Od kilku miesięcy chodzę na usuwanie włosków prądem i efekty są całkiem niezłe. Kosmetyczka wprowadza cienką igłę w mieszek włosowy i puszcza impuls. Nie jest to zbyt przyjemne ale po 5 wizytach włosków jest zdecydowanie mniej. Co jest dośc niekomfortowe to to, że trzeba te włoski najpierw zapuścić :o

Ja zastanawiam się nad depilacją Light Sheer, szczególnie, że w salonie, w którym byłam na konsultacjach (Estetica w Krakowie), jest promocja na te zabiegi i górna warga kosztuje od 100 do 140 zł (to zależy od intensywności i wielkości włosków). Zabieg powtarza się co trzy miesiące, ale w tym czasie nie wolno wyrywać włosków - zostaje więc depilacja kremem, w sumie i tak najlepsza jak dla mnie metoda usuwania wąsika. Poza tym skuteczność zabiegu u brunetek jest dużo wyższa, wystarczą trzy lub cztery zabiegi. Najważniejsze, że włoski są usunięte na stałe.

Gość marzka1987
Hej. Ja mam problem z wlosami na brodzie,rekach no i was oczywiscie. Samego wasa od 10 lat gole zyletka bo w sumie trwa to dwie sekundy i nie jest to wielki problem. Rece depiluje kremem do depilacji. Najlepszy veet. A brode wyrywam plastrami z woskiem ale tez czasem mam podraznienie wiec czesciej wyrywam peseta z tym ze mam taki blond meszek plus troche czarnych. Kiedys sie strasznie tym krepowalam ale pomoglo mi kiedy przestalam traktowac to jak problem. Trzeba sobie z tym radzic najlepiej jak sie da i zaakceptowac siebie. Wierzcie ze wtedy nie widzimy tyle tych wlosow co wczesniej. Ja mojemu facetowi powiedzialam po 4 miesiacach znajomosci ze gole wasa i on nie mial z tym zadnych problemow. Jesli kocha to nic mu nie. Bedzie przeszkadzac. Pamietajmy ze sa kobiety ktore musza depilowac klatke piersiowa. To dopiero jest problem pozdrawiam

Gość gość
Ja depiluję całą twarz pastą cukrową, oczywiście u kosmetyczki. O wiele lepszy efekt niż po wosku, dodrastają co raz słabsze włoski.

Gość Plejtaczka
duzooo kobiet ma problem z wasikiem, ale da sie go zwalczyc m.in depilacja laserowa- trwala, bezbolesna, no moze troche $$$ kosztuje, ale efekt niesamowity!!!!!! link do kliniki w ktorej bylam i laser vectuus: http://vectusgdansk.pl/depilacja-laserowa-wasika/