Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bootylicious

2 MIESIĄCE 8KG! KTO ZE MNĄ? D

Polecane posty

Szkoda tyko, że na efekty trzeba czekać minimum miesiąc :P Ja to już bym chciała być wysportowaną laską ;) Ale jeśli chodzi o ćwiczenia to już nikt mi nie powie, że dieta głodowa lepsza od ćwiczeń!!! Nie rozumiem dlaczego co zimę się tak zapuszczam, a potem jak już trochę się doprowadzę do porządku to znów odkrywam tę starą prawdę, że sport to zdrowie! ;)

Cześć Booty, cześć Czarna :) Czarna nie jest mi cieżko bo odżywiam się w sam raz :) Tylko czasami nie mam czasu na śniadanko. A tak to zawsze jem. A to mleczko z płatkami a to bułkę z serem i ketchupem. Jem co chcem ( :P ) a i tak chudnę :) Nie wiem dlaczego tak się dzieję... moze dlatego ze przez długi czas jadłam wyjątkowo zdrowo ?? Teraz mam niesamowicie dobrą przemianę materii. Mogę sobie pozwolić na troche chipsów, kanapkę z serem i szynką, kawałka pizzy, spaghetti... takze nie umieram z głodu :) Praktycznie w ogóle nie burczy mi w brzusiu :P Ja też myślę ze ten topik długo będzie prowadzony... :) A propos... schudłam 6 kilo w dwa i pół miecha... to chyba dobrze prawda ??

W ogóle cześć wszystkim dziewczynom :) Żeby nie było :) A w ogóle to mi się przypomniało że dziś mija 3 lata jak jestem ze swoim Paniczem :D

Gość Niezapominajkaaa
Sirusho gratuluje wam:) ponadto dużo tyle schudnąć! ja 3 kg od czerwca:) ale mogło być lepiej... porzeczko masz racji trochę, ale to może też dlatego że przed okresem byłam i nie miałam humoru, poza tym trochę mi sie sytuacja skomplikowała ale nie ważne... już jest lepiej a o facecie tez zapominam, już nawet nie chcę myśleć po prostu czas leczy rany... a i od dziś ponownie ostro ćwiczę i dietka, choć to jest nawyk nawet jak się nie pilnuję to normalnie nie łączę posiłków:) pozdrawiam:*

Niezapominajko 3kg to super rezultat! Noi chudniesz powoli, więc efekty się powinny utrzymać ;p ja się dziś zwarzyłam i ważę w sumie 4kg mniej, po brzuchu widzę, że mi spadło troszkę i na ramionach! Jeszcze 3 tyg, mam nadzieję, że z ud coś ruszy!!!:D Ale w sumie tak się im dziś przyjżałam noi odkąd stosuję ten l\'oreal perfectslim, wygląd skóry się poprawił i jakby celulilt się minimalnie zmniejszył, a stosuję dopiero od 5 dni, więc za 3 tyg powinno być o niebo lepiej :D Sirusho gratulacje z okazji rocznicy:D! A ja mam kolejną randkę w pon hehe, ten randek się wydaje obiecujący ha!:D Niezapominajko dobrze, że już Ci przeszło z tym facetem! I mam nadzieję, że nowy problem szybko się rozwiąże :* Super, że dietka i ćwiczenia idą pełną parą :D:D :*:*:*:*:*:*:*

Gość Niezapominajkaaa
Bootylicious nie przeszło całkiem, w końcu bylismy kupę czasu razem, ale co poradzę, szkoda życia żeby jego opłakiwać, nie on jedyny na tym świecie jest na pewno wielu o niebo lepszych:P tylko po prostu jeszcze na nich nie trafiłam:) a to dobrze że ten Twój obiecujący :D a 4 kg też superancko:) ja czuję się lepiej, lżejsza nawet jeśli tak nie jest :P pozdrawiam i piszcie dziewczyny niech nam topic nie wymiera :P :*

Gość czarna_porzeczkaa
Nie ważny jest cel, ważna jest droga do niego :) I nie ważne ile w rezultacie każda z nas straci, ale ważne jest to,że wspólnie nam się udało coś osiągnąć :) Cmok! Wyjeżdżam na miły weekend nad jezioro z moim "Paniczem**"(dooobre) My ze sobą jesteśmy niecały rok :)

Hmm.. pustki dziś :D Wczoraj z reszta też :( W każdym badź razie u mnie bardzo dobrze :D Choc wydaje mi się ze ostatnio trochę za dużo jem... moze jestem w ciaży hah... :P Będę musiała chyba powtórzyć dwa dni kopenhaskiej... to znowu mi się metabolizm poprawi. Pozdrawiam Was serdecznie miłe Panie :)

Ojoj... no to chyba topic upadł z kretesem... :( Dziewczyny wróćcie!!! Tak mnie motywowałyście do odchudzania!!! Chcę zeby było tak jak na poczatku :(

Gość czarna_porzeczkaa
Ja jestem :) Wyjechałam na weekend, ale już powrót i znowu dietka! :) Właśnie ruszam do sklepu po coś zdrowego na śniadanie i obiad :) Pozdrawiam!!!

Gość czarna_porzeczkaa
Acha, dziewczyny ostatnio Amerykanie przeprowadzili badania na grupie kobiet i dawali połowie obfite śniadania a połowa nie jadła ich wcale. Na kolacje i obiad spożywali tą samą ilość kalorii. Okazało się, że grupa, która jadła regularnie kaloryczne śniadania schudła średnio 8 kg na osobę! A Ci, którzy nie jedli, to przytyli nawet lekko... Dlatego myślę, że to też ważne i staram się zjadać najwięcej kalorii rano- potem stopniowo je obniżam, tak , że na kolacje zjadam tylko symbolicznego owoca, albo wafel ryżowy.

Hej dziewczyny! No z tym niejedzeniem śniadania to prawda! Ci którzy nie jedzą są zazwyczaj grubsi i organizm po całym dniu się domaga, więc nadrabia się w czasie kolacji co do spadku wagi nie prowadzi ;]. Zauważyłam wreszcie że cm zaczynają znikać juhuuuuuu :D:D Noi waga pokazuje 5kg mniej :D Ohh jeszcze 3 tyg, powinnam dobić do 8kg, ale kg to mnie nie interesują za bardzo, ważniejsze są cm :D W zeszłe wakacje wyglądałam \'ok\', byłam nad morzem, w stroju, ale też w spodenkach krótkich cały czas.. ale w sumie wyglądałam ok, wczoraj przymierzałam ciuszki wakacyjne i są lekko luźne więc mam nadzieję, że w tym roku zrezygnuję z tych dodatkowych spodenek na plaży ;) buźiaki ;*

Witam Was Kochane :) Ja od dziś znowu ostra dietka owocowo - warzywna :) Bo zauważyłam że brzuszek mi trochę urusł a ja nie chcę znowu jojo... Śniadania są najważniejsze ze wszystkich posiłków w ciagu dnia. Jestem za jedzeniem obfitych śniadań choć nie zawsze mam na nie ochotę... Pozdrawiam :*

Gość czarna_porzeczkaa
No właśnie. Najgorsze jest to, że czasem rano nie da rady nic zjeść ;) Jest 12.3o czekam na warzywa z patelni :P Booty! Super wynik 5 kilosów! To już jest coś! Własną ciężką pracą dochodzisz powoli do upragnionego celu :) No i nie waż mi się tych spodenek na plaży :P !! A jak tam Pan Randka?

hehe no mam nadzieję, że obejdzie się bez spodenek w tym roku hehe ;D! dziś zaszalałam i pojadłam sobie i to nieźle ;p jutro tylko na samej owsiance się postaram lecieć cały dzień (tak ze 4miseczki ;p). ohh jaką dziś śliczniuchną kiecuszkę widziałam! mhhh wspaniała! i przymkerzałam fajne dżinsy, rozmiar mniejsza jestem! kupiwałam jeansy w tym samym sklepie 3 miesiące temu o rozmiar większe od tych przymierzanych dziś huuu :D ohh jeszcze jeden rozmiar w dół i będę przeszczęśliwa!:) pan Randka taki sobie, w sumie fajnie było, pośmiałam się i pasuje mi z charakteru, ale jest aż 9lat starszy, ale o mi nie przeszkadza jak narazie ;p i jakby był ciut wyższy to byłoby supcio hehe ;p idziemy do wesołego miasteczka na następną randke hehe :D jak było nad jeziorem Porzeczko? Opalona?:D

Cześć dziewczynki :D Dziś zaczęłam dietę owocowo-warzywną :) Moje przykładowe menu na cały dzień to: Ś: 2 nektarynki + dwie łyżki otrębów II Ś: banan O: pierś z kurczaka + gotowana na półtwardo marchewka z groszkiem K: 2 kanapki z bieluchem i szczypiorkiem + jakiś owoc (nie banan) Oczywiście do tego przynajmniej dwa litry wody dziennie :) Myślę że na tej dietce schudnę w tydzień przynajmniej dwa kg.. Co o niej myślicie?? Wydaję mi się że nie jest zbyt rygorystyczna. Jutro np. na śniadanie wypiję koktajl jogurtowo - bananowy :) Z zarodkami oczywiście :D Uważam że zarodki i otręby to niesamowite dodatki przy diecie. Wspaniale poprawiają przemianę materii :) Wiecie co.. ważyłam sie wczoraj i waga wskazała 62 kg.. czyli 3 kg w górę.. trochę się załamałam ale niepotrzebnie bo jestem przed okresem a wtedy jestem zawsze taka napuchnięta i waże zawszę te pare kilo więcej.. to normalne prawda ?? Poczułam znowu silną motywację do schudnięcia :) Pozdrawiam Was 👄

Gość czarna_porzeczkaa
Ja się nie ważę ostatnio, bo nie chcę się zdołować, a też czekam na okres. Nad jeziorem było super i ładnie się opaliłam ;) Nawet się nie spiekłam, tylko od razu na brązowo! Sirusho, Twoja dieta wydaje się być super. JA również staram się podobnie. Dzisiejszy jadłospis: 1. śniadanie: kawa, twarożek z rzodkiewką, pół kromki białego chleba 2. przekąska: pół kubka jogurtu z otrębami (pyycha) 3. warzywa z patelni + reszta jogurtu 4. kolacja: jabłko i pieczywo chrupkie

Gość czarna_porzeczkaa
P.S. Mam nadzieje, ze zostaniemy tutaj i jednak uratujemy topik :)

Gość Niezapominajkaaa
no hej ja też będę ratowała:D od dziś się już super katuję, bo mam nawet spory celulitis i muszę go się pozbyć nie wiem jaki kupić krem:( zresztą waga stoi w miejscu co też nie jest pocieszające... ale biorę się za siebie, w sierpniu ma być 59 kg i bez gadania, nie wiem jak to zrobię, potem nad morze, wrócę pięknie opalona bo teraz blada jestem i super będzie :D

Gość czarna_porzeczkaa
No super Niezapominajka, że jesteś :)

Hej dziewczyny!:D Sirusho mnie też się wydaję, że coś przybrałam na wadze eh ;p ale ostatnio nie żałowałam sobie :( Od dziś znowu zdrowe odżywianie :D

Dokładnie! Od dziś zdrowe odżywianie! Chcę wprowadzić do mojego menu sporo ryb. Słyszałam ze opuźniają procesy starzenia sie skóry :) Szczególnie te mrożone chyba... także dziś sobie muszę jakąś rybkę sprawić :) Może łosoś :> Pozdrawiam Was :)

Gość Żańcia
Elooo ;-) Ja też mam zamiar schudnąć i mam już ustaloną diete :) Na śniadanie płatki musli z mlekiem lub 2 kromki chlebka chrupkiego, obiad normalny, ale polowe mniej niż zwykle, podwieczorek:jakieś warzywko lub owoc i na kolację (max. o godz.18.00 ) jogurcik ;-) Oprócz takiej diety postanowiłam sobie, że codziennie robie 100 brzuszków i 3 razy w tygoniu aerobik na zgrabne pośladki :) Co Wy na to?? :) POZDRAWIAM :)

Gość Żanetka
cześć dziewczyny mam 13 lat i mam ten sam problem jade na kolonie do chorwacji i tez chce schudnąć:) pomozecie mi?

Żanetka w jaki mi Ci sposób możemy pomóc ?? Jedynie dobrym słowem i wymianą doświadczeń. Przeczytaj nasz topic od poczatku a napewno się zmobilizujesz i wyczytasz coś fajnego :) Napiszcie coś o sobie. Wzrost, waga, cel... Ja dalej czekam na okres :( Kurcze masakra... czuję się taka pełna w środku mimo ze nic nie jadłam... Samopoczucie mam z deka kijowe... ale mam nadzieję że dam sobie radę :)

Gość andziulek
cześć mam na imię Andżelika chciałabym schudnąć przynajmniej 3kg ale potrzebuję mobilizacji.

Gość Niezapominajkaaa
hmm Żanetka moim zdaniem odchudzanie w Twoim przypadku nie jest dobre i uwierz mi wiem co robię po prostu za młoda jesteś na takie rzeczy bo Twój organizm cały czas rośnie jedynie nie jedz słodyczy, pij dużo wody i ćwicz. u mnie dieta stoi nie mam motywacji:( Bootylicious i porzeczka co z wami?:(

Hej dziewczyny! Mnie leń dopadł! Wchodzę to codziennie nawet po kilka razy a nie chce mi się nic pisać hehe :D U mnie ok, jakoś tak chyba ani nie chudę ani nie grubnę, ale dziś selekcojonowałam ciuszki, bo już niedługo do domu i przymierzała ubrania które nosiłam w zeszłe wakacje i troszku luźniejsze jakby są ;p dobre i to hehe :) eh Sirusho co ja bym dała żeby teraz okres dostać, chyba dostanę dopiero w Grecji - masakra :/ :*:*:*:*

Gość czarna_porzeczkaa
Coś mi ostatnio dieta nie idzie... Od poniedziałku zaczynam znowu! Dałam sobie luz przez 3 dni... Co prawda nie jadłam słodkiego, ani jakiś tłustych, ale jednak nie całkiem dietetycznie... :(