Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bootylicious

2 MIESIĄCE 8KG! KTO ZE MNĄ? D

Polecane posty

Ja też zauważyłam, że nawet jak sobie nieźle pojem to brzuszek pozostaje w miarę płaski!!:D Kurde laski nie wierzę, że dam radę schudnąć jeszcze 5kilo :/ dziś zaczynam ćwiczyć z hantelkami półkilogramowymi :) rok temu przez 3 tyg 3 razy dziennie ćwiczyłam z tymi właśnie hantelkami i mi spadło 2cm w obwodzie każdego z ramion ;D super sprawa!

Gość Niezapominajkaaa
HEJ:D noja i mój ex będziemy mieli okazje się widzieć za 2 tyg, muszę coś wymyślić żeby super wyglądać:P a właśnie na rękach też by mi się przydało schudnąć.. wezmę sobie butelki z wodą :) dziś wracam do moich nawyków żywieniowych, bardziej się będę pilnowała ;) no i więcej ćwiczeń muszę, znacie jakieś dobre na nogi? uda? aha Sirusho czekam na zdjęcia :D

Ja wczoraj szukalam zdjecia, ktore moglabym wrzucic na nasza klase, ale na kazdym brzydko wygladalam wiec bedziecie musialy jeszcze troszke poczekac :) Wlasnie zjadlam sobie maly jogurt naturalny ful fat :) Ja szczegolnie nie przepadam za jogurtami naturalnymi,ale ten byl calkiem niezly .

Ful fat są najsmaczniejsze, gęste fajne ;D Ale mnie ramiona bolą po tych ćwiczeniach! Niezapominajka ja na uda to polecam długie i szybkie marsze, 3-4 razy w tygodniu, mnie to pomaga. Ale również rozciąganie, które wysmukla nogi, 8min legs też coś daje, ale pod warunkiem, że połączone z rozciąganiem właśnie.

Ja wlasnie chce tez sie zaczac rozciagac. Jak sie jest rozciagnietym i gibkim to duzo jest wygodniej w zyciu :)

Gość Niezapominajkaaa
rozciąganie wyszczupla? nie wiedziałam :P jej za dużo jem muszę się opanować jakoś jak wy się powstrzymujecie?

Rozciąganie wydłuża mięśnie przez co wygląda się smukniej :) przede wszytskim dobre na nogi!:) Mnie się marzy umiejętność robienia szpagatu :D Dziś tylko 1200kcal pochłonęłam z czego jestem zadowolona (w tym jakieś 300kcal same lody ale to nic ;p) ;)

Dziewczyny ja się chyba poddaję! Jedyne co tracę to kilogramy a ja chcę tracić cm, bo o to przecież chodzi w odchudzaniu, żeby być zgrabnym, trzeba tracić cm + kg, a gdzie te cm cholerne???????? :(:(:( Nie wiem co jest grane, zwykle wcześniej jak się odchudzałam to raczej szybko efekty było widać, a teraz? To już praktycznie 4 tydzień i nic! Niby widzę minimalną różnicę w wyglądzie, ale jak na 4 tygodnie diety około 1200-1400kcal i tyle jogurtów naturalnych zjedzonych, jestem zawiedziona :( Chyba się poddam bo jak :(:(:(:(

Booty nie poddawaj sie. Jak cos zrob sobie kilka dni przerwy, moze Ci sie nastroj poprawi. Moj dieta sie jakos nie moze pozbierac i wrocic do normy po przerwie,ale ja sie jakos za bardzo tym nie przejmuje.

A moja waga stanęła w miejscu i tracę cm- a kg nie :( Skoro Bootylicious mówisz, że to dobrze, to chyba nie powinnam się martwic. Wczoraj zjadłam na meczu ze stresu bułkę z białego pieczywa! To co zrobił sędzia w czasie doliczonym, to był prezent dla Austrii...

Gość Niezapominajkaaa
ja już tam prawie płakałam :( a oglądałam w pubie, co tam się działa.... schudłam 2 kg, nie wiem czy to dużo czy mało, chyba trochę za mało :( nic nie widać po mnie póki co...

Cześć dziewuszki :) Dawno się nie odzywałam ale tyle u mnie się działo że hohoho :D Słuchajcie!! Dwa miesiace temu kupiłam sobie super spodnie, długość 3/4, czarne z takim przepięknym, haftowanym smokiem na boku.. żeby się dopiąć brakowało mi jakieś 5 cm. Wczoraj włożyłam je bez zadnego problemu :D Są ogromne postępy!! Ważę 57 kg :) Czyli odkad z Wami piszę schudłam jakieś 6 kilo :) Dzis na śniadanko przysmażony kalafiorek :) Pozdrawiam Was 👄

wow Surisho super!!! 5cm to baaardzo duża różnica!!! Ja dziś zaczęłam ćwiczenia na talię osy z wdziek.info. Podobno po 3-4 tyg 3-4cm mniej i kompletny zanik 'boczków', no zobaczyny co to będzie ;) Tylko jeszcze te uda! Dziewczyny co polecacie na wyszczuplenie ud?? co do wczorjszego meczu no comment!!! Szkoda mi naszych :(

Super Sirusho!!! Jak cudownie :) Już pewnie jesteś niezłą laską ! Musisz mieć dobrą przemianę. Natomiast ja wykonuje cwiczenia : 8 minutes buns, 8 minutes ABS - z tym kolesiem, którego mi poleciłaś. Czasem jeszcze, jak mam więcej czasu to 40 min pilates. Tylko ostatnio sesja i skupiam się na szybkim treningu, bo na więcej nie mam czasu. Ćwiczę 16 minut dziennie, ale bardzo intensywnie:) Po tych na tyłek, to normalnie padam na twarz :D Acha, muszę Was poinformować, ze z lekkością dopinam się w 40chy!!! Czyli są jakieś postępy mimo, iż waga wynosi obecnie 81 kg... Zdaje mi się, że powiększona masa mięśniowa powoduje brak utraty wagi jakiś drastyczny. Bo dietuje z taką samą zaciekłością, dodałam jeszcze otręby, czasem wafle ryżowe i pije kefir zamiast jogurtów- ma mniej kalorii i orzeźwiający na lato :)

Niezapominajko! 2 kg to sporo :) Mi teraz ciężko jest schudnąć, mimo diety i ćwiczeń. Generalnie dziś jest miesiąc od tego jak zaczęłam się odchudzać- 13 maja ;) Mój bilans to - 8 kg i ogólna poprawa sylwetki. Nie poddaję się, nawet gdybym miała chudnąc 1 kg na miesiąc ;)

Gość Niezapominajkaaa
Porzeczko ja Ci gratuluje tych 8 kg :D to bardzo dużo :) no w sumie 2 ale nic nie widać po mnie, ale od czegoś trzeba zacząć, mam nadzieję, że pod koniec czerwca będzie 65 kg to moje marzenie, a potem dalej :) Bootylicious a tych ćwiczeń na talię osy to jaka stronka jest?

http://wdziek.info/cwiczenia_na_talie_osy.html proszę bardzo niezapominajko :) nie trudne są te ćwiczenia, 2 razy dziennie trzeba wykonowyć. Mam nadzieję, że przyniosą efekty!!! :) Tak się rozglądałam za ćwiczeniami na uda i znalazłam tutaj coś ciekawego: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3303850&start=0 ale cała seria zajmuję około 1,5 godziny to troszkę dużo jak dla mnie :/ ale podczas meczyku czemu nie:D

Gość Niezapominajkaaa
Bootylicious dzięki wielkie :* też będę ćwiczyła :D też mam nadzieję że coś da :) ja dziś dużo tańczyłam, ale i trochę zjadłam więc jestem na zero :P

Gość Niezapominajkaaa
ja używam tutti frutti brzoskwinia & mango pachnie przecudownie, dobrze nawilża a poza tym zawiera jakieś fitoendrofiny szczęścia że poprawiają nastrój :D to jest mój numer 1!:) a jeszcze czasem dove brązujący :) czasem z oriflame kokosowy to moje ulubione :)

Dziewczyny powiem wam, że po tych ćwiczeniach na talię osy nieźle mnie boczki bolą! Te ćwiczenia właśnie na boczki są! :D Kupiłam sobie dziś rollerballa antycellulitowego z Garniera oraz 2 żele antycelulitowe z L\'Oreala, na dzień i na noc. Przed zakupem najpierw poczytałam komentarze na necie i są bardzo zadawalające więc myślę, że cosik to pomoże!:D Mam miesiąc na poprawę stanu skóry, powinno wystarczyć na jako-takie rezultaty ;p A dziś imprezuję :D:D Ale nie będę pić za dużo, bo jutro do pracy na 9tą... Buźka :*

Gość Niezapominajkaaa
Heeej:D ja dziś odpuściłam dietę i jem normalnie ale mój organizm widocznie tego potrzebuje jutro będę znów za siebie się brała:P

Dziewczyny może mam coś z cm krawieckim hehe, ale po spodniach w pracy zauwazyłam, że mam mniej w pasie juhuuuu :D

Obecna :) Dziewczyny ja dziś mam 21 urodziny :) Spędzam czas z ukochanym i tylko na chwilę włączyłam kompa :) Ja czuję się wysmienicie i cały czas chudnę! Mieszczę się we wszystkie stare spodnie i spódniczki :) Czuję się tak jakbym miała masę nowych ciuchów :D Coś wspaniałego :D Buziaki dla Was :*

100 ;at kochana! :D Wszytskiego najlepszego, żeby się wszytskie Twe marzenia spełniły! Jak narazie jedno się spełnia, chudniesz wspaniale! :D Ja też mam kilka ciuszków, które po odchudzanku napewno będę dobre hehe :D:D Buziaki laski :*:*:*

Poszalałam wczoraj troszkę. Muszę się bardziej pilnować. Odkąd regularnie ćwiczę mam wrażenie większego zapotrzebowania na kalorie. Nie dość , że zjadłam tłusto, to jeszcze wieczorem ;) Ale pocieszam się, ze były to warzywa z dużą ilością mięsa gyros, a nie jakieś tam fryty itd. :P Za to żeby odpokutować dziś na śniadanie sucha grzanka z i czarna kawa :D