Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Kafe - nasz świat równoległy

Polecane posty

Gość dzień dobryyyyyyyyy
:)

Gość dajcie lepiej jakas muze,
co do kontaktow z kafe to prawda,nigdy nie wiecie z kim dana osoba pisze jeszcze (na gg czy mailu):P

Gość kto lubi offermę
:D🖐️

w duchu minionego Jarocina 2011 jak dla mnie w tym roku pod znakiem tryiumfu polskiej nuty ttp://w43.wrzuta.pl/audio/2SEGCmPsQtP/luxtorpeda_-_autystyczny pozdro dla wszystkich którzy doświadczyli

ja niestety nie doświadczyłam za to w końcu doczekałam się ostatniej części harrego pottera w 3D miejscami dość rozczarowujący film(w porównaniu z książką) ale połazić po hogwarcie.... przynajmniej wirtualnie

Kurcze, nie zniechęcaj bo ja jeszcze nie widziałam

nie zniechęcam:) bo mimo wszystko warto:)

Gratuluję uczestnictwa w fajnej imprezie, jaką jest Jarocin Festiwal. Oficjalnie zazdraszczam na stojąco :) Muzyka czysta energetycznie. Pozwolę sobie na zastanowienie się nad tekstem. Luxtorpeda - Autystyczny *********** http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=-hqbkY1-iLQ *********** -------------- (...) "w krainie nigdzie-nigdzie zaplątany sam w sobie trochę egoistycznie siedzę i nic nie robię ciało jest obecne grzeczne i na kanapie duch wolny się wyrywa i hula razem z wiatrem" krzyczysz że chowam się przed tobą i jestem skryty lub chcąc być blisko ze mną solidarnie milczysz kochając i się złoszcząc znosisz to cierpliwie ja też cię bardzo kocham tylko trochę autystycznie ej ej na pierwszy rzut oka nie widać że Cię kocham -------------- Coś tak jakby... tekst prawie idealny? :p Znam też inną wersję: W krainie muzyki, zatopiona w Knopflera siedzisz sama dla siebie, szczęśliwa jak teraz ciało jest zawsze grzeczne, gdziekolwiek nie jest duch na zewnątrz cichy, a wewnątrz szaleje Mówisz że chcesz niewiele, a nie masz nawet tego uciekasz, milczysz, odchodzisz, nie oczekujesz niczego nie znosisz tego by prosić, to poniżej godności po swojemu chcesz kochasz, toksycznie-nietoksycznie ej ej na pierwszy rzut oka nie widać, że chcesz kochać czy nie? :)

Aż się boję przyznać, ze festiwal w Jarocinie zniknął mi z oczu, kiedy miałam naście lat, i w ogóle nie wiedziałam, że wystarczająca popularność tej imprezy wciąż pozwala na jej organizowanie ;-)

Ike, a słyszałaś już o 4D experience, czy jeszcze nie? Bo jeżeli nie, to wyjaśniam - pada na Ciebie prawdziwy śnieg, dociera jakiś zapach, ptaki z filmu niemal przelatują Ci nad głową, w której od tego doświadczenia zaczyna Ci się kręcić i ogólnie jest [cool}

Ike, a słyszałaś już o 4D experience ja słyszałam nawet o 5D podobno czuć zapach spoconego ze strachu Harrego ....

jeszcze apropos najlepszych którzy nie wygrywają, czyli Noko zgarnęli nagrodę publiczności jednakowoż moim skromnym zdaniem takiego wokalu jeszcze nie było na żywo powala poza tym sama osobowość Jurgena, który jest ciepłym, normalnym chłopakiem, sympatycznym, no, do zjedzenia jest chłop i tyle... ja tam czekam na płytę http://kozzbu.wrzuta.pl/audio/8o1KoZ6p0Bw/noko_-_the_day_before

Najpopularniejsze wśród młodych ludzi w Polsce jest i będzie nadal 3D. Polak lubi raczyć się dobrym trunkiem... po którym film może mu się urwać. Jest wtedy zalany w 3D. czyli przebywa w krainie czarów :) Avril Lavigne - Alice 3D *************** http://www.youtube.com/watch?v=iCIwHe5BmpI *************** A sama wykonawczyni? Też lubi realne 3D --------- http://w11.wrzuta.pl/film/8SjgFZHneCg/avril_lavigne_zalana_w_3d --------- :p

Luśka, trzy wymiary istniały zawsze, nawet w języku. Nawet francuski ma na fladze trzy kolory :) Tylko nie raz tak trudno je nazwać, kiedy w głowie powódź, a język przestaje być giętki. Wprawdzie Anglicy nie gooses i swój język mają... (bardzo modny w Polsce) GOOSE British Mode *********** http://www.youtube.com/watch?v=I0eMErWfA-k *********** ale "zalany w 3D" lepiej brzmi niż jakieś miałkie "assholed". Np. polski Harry Potter jest bardziej trójwymiarowy niż jakieś tanie podróbki made in England. MACIEJ POL ********** http://www.youtube.com/watch?v=Qzu9rJVsf78&feature=related ********** Niektórzy znikają wypłaty. Też polskie:)

"Wprawdzie Anglicy nie gooses i swój język mają... (bardzo modny w Polsce)" :) :) niż jakieś miałkie "assholed". No ja znam np stoned, jeżeli ktoś ma odpowiedni aparat logiczny, zobaczy w tym słowie stone, a dalej już łatwo sobie wyperswadować zmielony miał Co nie znaczy, ze 3D nie jest wymiatające (doceń odmówienie sobie zwrotu cool) ;-)

Gość luśka a ty po raz pierwszy
usłyszałaś określenie 3D???????????????????????????????? :D

podobno czuć zapach spoconego ze strachu Harrego .... harry spocony ze strachu? ja rozumiem, że on też ma penisa ale odpuść mu:P

:D:D:D co za profanacja😡:D ale profesor snape boski (jak zawsze:P)