justa21 0 Napisano Maj 21, 2008 postanowiłam znowu zacząć od poczatku czyli od dzisiaj i biore tabletki LINEA mam nadzieje ze cos pomoga nbo juz patrzec na siebie nie moge, mam nadzieje ze ktos sie przyłaczy do mnie bo nie chcem byc sama, Probowalam juz tylu diet i nie wiem nigdy dlugo nie wytrzymalam a teraz postanowilam jesc normalnie tylko w malych ilosciach i brac tabletki oraz cwiczyc oczywiscie bo nie ma sensu byc na glodowce jak dla mnie bo i tak nie wytrzymuje i zaczynam sie opychac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gleiwitz Napisano Maj 21, 2008 80 kg bylo 2 miesiace temu i dalej jest tak samo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa21 0 Napisano Maj 21, 2008 nie wlasnie zmienialam stopke bo 2 miesiace temu oprobowalam diety wodnej ale przestalam i 4 kg przytylam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz rację dziewczyno Napisano Maj 21, 2008 tragedia- z takim podejściem to Ty daleko nie zajedziesz przestań tu biadolić tylko rusz tyłek i do dzieła!!!!!!!!!!! ja też się odchudzam, jeszcze mi zostało ponad 10 kg, ale udaje mi się, bo nie siedzę tu i się nad sobą nie użalam, tylko wejdę może raz na dwa dni poczytać :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rodos Napisano Maj 21, 2008 linea nic nie daje :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa21 0 Napisano Maj 21, 2008 no to ja ruszam tylek a dokladnie rusze za jakies20 minut, a to forum zalozylam bo wiem ze z kims jest sie lepiej odchudzac niz samemu i uwazam ze wiele osob tak ma a przeciez nie bede calego dnia siedziec przed kompem i pisac bo tylko palce by mi schudły chyba i nic pozatym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa21 0 Napisano Maj 21, 2008 rados a dlaczego tak uwazasz ja mysle ze jest dobra poniewaz zawiera skladniki ktore sa dobre naprzyklad l karnityna tylko ze trzeba sie ruszac przy tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz rację dziewczyno Napisano Maj 21, 2008 aha łatwiej, zobacz ile topików, a może na dwóch jakaś schudła :O chyba robisz to dla siebie, więc napisz za miesiąc, że ci się udało A takie preparaty gówno dają. Myslisz ze to cie odchudzi to sie mylisz, odchudzi cie rozsadek i zdrowe jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa21 0 Napisano Maj 21, 2008 a ty siedzisz na tych topikach i potrafisz tylko krytykowac ? moze troche przesadzasz bo nie musisz tutaj siedziec tylko idz sobie pocwicz jak uwazasz ze to nie ma sensu a jeszcze 10 kg ci zostalo ja tu zostane bez wzgledu na twoja opinie a za miesiac sobie wejdz i zobacz ile schudlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz racje dziewczyno Napisano Maj 21, 2008 no tak dopóki sama sobie nie uświadomisz pewnych rzeczy to niestety nikt ci nie przemowi do rozsadku do odchudzania tez trzeba dojrzec psychicznie wiesz, nawet nie wiesz jak latwo jest chudnac zdrowo jedzac i nie odmawiajac sobie wszystkiego wczoraj zjadlam 2 kawaly ciasta i chudnę, a co jesli ty sadzisz ze odchudzanie to katorga to przykro mi nie uda ci sie, a widze ze wlasnie takie masz podejscie milego dnia :) p.s zeby tabletki odchudzaly nie tylko kieszen ale tez cialo to nie byloby tu codziennie tylu nowych tematow, ba forum diety by swiecilo pustkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlencia17 Napisano Maj 21, 2008 witam justa21 jestem tu nowa wczoraj weszłam i tak zostane nie załamuj się poprostu silna wola i to wszystko a co do tabletek to może i to dobre wspomagacze tylko ze przy nich trzeba ćwiczyć też nie lubie ćwiczeń ale już 2 tygodnie biegam i 10 minut na atlasiku i naprawde czuje się o wiele lepiej bo wiem że robie coś w tym kierunku aby nie wstydzić się wyjść latem na dwór w choćby nawet bluzce na ramiączkach życze ci wytrwałości i mam nadzieje ze się będziemy wspierały moja waga na dzień dzisiejszy to 75 wzrost 165 mam zamiar do lipca zchudnąć do 65 to jakieś 2 kg na tydzień mam nadzieje że się uda pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rodos Napisano Maj 21, 2008 no i co z tego, ze ma skladniki? zobacz w jakiej ilosci. a te topiki to poczytaj lepiej. nie da sie na tym schudnac, to nie sa zadne cud tabletki. dieta i ruch, przede wszystkim ruch! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa21 0 Napisano Maj 21, 2008 ja nie mowie ze bede brala te tabletki i bede chudla bo tak jak na nich pisze wspomagajace odchudzanie a nie na odchudzanie czyli trzeba cwiczyc i ograniczyc jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlencia17 Napisano Maj 21, 2008 DOKłADNIE TAK ONE Są WSPOMAGAJąCE A NIE ODCHUDZAJąCE ALE SAM FAKT MOBILIZUJE PSYCHICZNIE DO WYSIłKU JAK JEDNO NIE POMAGA TRZEBA SIę RATOWAć CZYMś INNYM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faustynka17 0 Napisano Maj 21, 2008 witaj justa jak bedzie wygladala twoja dieta dokladnie jakie cwiczenia/? ja jestem na diecie jablkowek tylko same jablka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa21 0 Napisano Maj 21, 2008 mysle ze tak na sniadanie bede jadla 2 kromki chleba razowego , obiad jakis lekki i tak po 17 jabko z marchewka czy jakies inne warzywa albo owoce no i bede cwiczyla jak najwiecej , mysle ze to zalezy od psychiki jak sie w cos wierzy ze np tabletki tez pomagaja to tak bedzie a i oczywiscie bede pila czerwona herbate i zielona, a od tego trzeba zaczac ze te tabletki to mi lekarz powiedzial zebym jakies brala bo ja mam problemy po ciazy z okresem poniewz przytylam 20 kg i nic nie schudlam i musze sie odchudzic czy chcem czy nie chcem chociaz bardzo chcem a siedziec i nic nie robic toi na pewno nie bede bo moj synek juz ma 9 miesiecy i nie spi cale dnie tylko trzeba sie z nim bawic a jak jest cieplo to jestem z nim na dworzu prawie caly dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i już robisz błąd Napisano Maj 21, 2008 nie jedz 3ech posiłów- JEDZ KONIECZNIE 5!!! śniadanie urozmaicone kanapki np z twarożkiem pomidorem ogórkiem, kolorowe, apetyczne, posypane ziołami, a przed kanapkami musli lub otręby z mlekiem na poprawę trawienia!! ok 2,5 h po sniadaniu jakiś serek, jogurt lub owoce, moze nawet jakieś ciasteczka, wafle ryżowe itp na obiad może być nawet kotlet smażony ale nie za często!, ryba itp z surówką, najlepiej kolorową: pomidorry, rzodkiewka, ogórek, sałata, lub ziemniaki z surówką ( nie łącz mięsa i ziemniaków - jedz albo jedno albo drugie) 2 h po obiedzie jedz owoce, warzywa, ale nie załuj sobie :) Lekka kolacja np. 2 kanapki z chleba Wasa z czym chcesz, szklanka mleka pij dużo płynów nie głoduj pozwalaj sobie na jakis wyskok w tygodniu typu kawałek pizzy, ciasteczka dużo ruchu i POTĘZNA DAWKA OPTYMIZMU! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlencia17 Napisano Maj 21, 2008 NO JA MAM PODOBNIE Z TYM ZE JA MAM 2 DZIECI DZIEWCZYNKE 5 LAT PRZY NIEJ W CIążY PRZYTYłAM 26 KG ALE KARMIłAM PIERSIą 9 MIESIęCY I NIE MOGłAM SIę ODCHUDZAć A KARMIENIE MI NIE ODEJMOWAłO KG DOPIERO PO 9 MIESIąCACH POSZłAM NA AEROBIK I DIETA WTEDY W 3 MIESIąCE ZCHUDłAM 20 KG TERAZ MAM TEż SYNUSIA MA 12 MIESIęCY I PRZY NIM PRZYTYłAM 30 KG NO KOłO 13 MAM JUż ZA SOBą ALE NA DIECIE JESTEM DOPIERO OD 2,5 MIESIąCA TERAZ MAM 5 TYGODNI NA ZRZUCENIE 10 MAM NADZIEJE ZE SIE UDA ALE PRZY DZIECIACH TO ZECZYWIśCIE NIE łATWO ćWICZYś WIęC JAK Mąż WRACA Z PRACY JA IDę BIEGAć TEż TAK RóB JUSTA21 AAA JA MAM 25 LATEK BO ZAPOMNIAłAM NAPISAć :O)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa21 0 Napisano Maj 21, 2008 marlencia17 ciesze sie ze jestes ze mna a nie przeciw mnie, za te dobre rady od juz robisz blad tez dziekuje , zobaczymy az tyle to jesc nie bede ale postaram sie w miedzy czasie jesc duzo warzyw, zobaczymy moze mi sie uda , marlencia17 to duzo 30kg przytylas w sumie to ja tez nie malo , dzieci to piekny skarb ale minut to cala ciaza w ktorej sie tyje tyle A pozniej nie tak latwo to zgubic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlencia17 Napisano Maj 21, 2008 NIE MA PROBLEMU JUSTA21 TRZEBA SIę WSPIERAć BO ODCHUDZANIE TO CHOLERNIE TRUDNA SPRAWA NA DZISIAJ SIę JUż żEGNAM BO CZEKA NA MNIE DZISIAJ PRANIE ZMYWANIE POłOżENIE MAłEGO SPAć ZAPROWADZENIE MAłEJ DO PRZEDSZKOLA I ODEBRANIE JEJ NO I OBIADEK A I JESZCZE ODKURZANIE HEHEHE SPORO TEGO NO ALE TO TEZ RUCH A NO I WIECZORKIEM ATLASIK I BIEGANIE PAPA POZDRAWIAM I DO JUTERKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlencia17 Napisano Maj 22, 2008 witam jak tam początek dnia bo u mnie ok wypiłam właśnie poranną kawke a póżniej do sklepu po produkty na dietke kapuścianą mam nadzieje że wytrwam te 7 dni bo nie cierpie tej zupy a jak tam u ciebie justa21 dałaś wczoraj rade?i jak ci się zaczął dzisiejszy dzień mam nadzieje że wytrwasz trzymam za ciebie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa21 0 Napisano Maj 22, 2008 witam cie marlencia17 u mnie dobrze i wczoraj i dzisiaj, dzisiaj na sniadanie 2 kromki chleba razoiwego pozniej jabko a na obiad zupa warzywna, od 10 do teraz sprzatalam wiec zaraz zrobie jeszcze brzuszki a wczoraj tez robilam brzuszki i niezle mi szlo oraz taki zestaw cwiczen mam na plycie to tez zrobilam. Dla mnie w dzien nie ma problemu z odchudzaniem tylko najgorzej wieczorem :( ale musze dac rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa21 0 Napisano Maj 22, 2008 widze ze nikt nie chce sie chyba do mnie przyłaczyć? ja jestem wlasnie po cwiczeniach udalo mi sie zrobic 100 pool brzuszkow ale tylko 50 pelnych brzuszkow troche przysadów i bieg w miejscu. postanowilam ze przez pare dni bede jadla zupe kapusciana , zamiast 3 tabletek linea wzielam o jedna wiecej dzisiaj ale mysle ze jedna wiecej nie zaszkodzi. mam nadzieje ze ktos w krotce dolaczy do mnie albo moze podzieli sie doswiadczeniami jesli juz brał linea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sandrunia25 Napisano Maj 22, 2008 Biorę Lineę od ok 8 dni. Nie widze zadnych rezultatów...tylko apetyt mam większy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa21 0 Napisano Maj 22, 2008 Sandrunia25 nie wystarczy brac samych tabletek, trzeba cwiczyc a przede wszyskim zdrowo sie odzywiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sandrunia25 Napisano Maj 22, 2008 Wiem o tym. :) ale juz skonczyly mi sie checi i zapał do odchudzania. :( musze zacząć od nowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa21 0 Napisano Maj 22, 2008 Sandrunia25 wiem jak to jest sama przechodzilam juz duzo diet zaczynalam i konczylam i nic mi to nie dawalo ale co zrobic chyba byc cierpliwym i w koncu wziasc sie za siebie raz a pozadnie ja tez juz jestem zalamana bo diet tysiac piecet dwa dziewiecet a czlowiek dalej gruby ale nic to przylacz sie do mnie moze damy rade bo samej to tak smutno :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sandrunia25 Napisano Maj 22, 2008 Pewnie ze sie przylacze. Może razem damy rade :) musimy sie nawzajem mobilizować. To juz moja setna dieta. Co zaczynam to po kilku dniach koncze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa21 0 Napisano Maj 23, 2008 Sandrunia25 ja tez tak mialal ale juz naprawde mam dosc tych diet i juz na powaznie do tego podchodze, ide pozniej do warzywniaka i kupie warzyw i owocow i przez pare dni bede tez jadla ta zupe kapusciana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach