Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justa21

ODCHUDZANIE Z LINEĄ , kto zaczyna ze mną? zapraszam

Polecane posty

Gość marlencia17
w tam dziewczyny ja też od dziś na kapuściance mama nadzieje że wytrwam bo nie znoszę tej zupy ale dowiedziałam się że można ją przyprawiać wegetą więc może będzie lepiej dzisiaj w nocy miałam mały kryzys mały mi wstał bo był głodny a ja robiąc mu mleko zjadłam 3 ciastka ostatnio coś często mnie w nocy budzi głód na cukier może dlatego że od lutego nie używam cukru tylko słodziki ....no sama nie wiem co się dzieje a jak tam u was dziewczyny bo ja jak na razie daje rade tylko mama cholerne zakwasy na całym ciele hehe no ale mama nadzieje że się w końcu przyzwyczaję tylko jakoś długo to trwa bo ćwiczę przecież już 2 tygodnie a zakwasy są cały czas :-)))

no ja tez mam po wczorajszych 100 pol brzuszkach zakwasy, a powiedz mi jak ty robisz ta zupe kapusciana bez ziemniakow? bo ja czytalam ze 6 cebol , papryka seler ale co jeszcze ? oczywiscie ja cebuli nie przelkne wiec u mnie ona odpada

Gość marlencia17
ja dodaje to co ty napisałaś tylko powinno się dodoać paparyke ale nie radze bo ona daje kwaśny posmak no i oczywiście przyprawy może być wegeta tylko nie dawaj soli bo nie wolno a ziemniaczki by bardzo pasowały ale niestety nie można dodawać ja na niej byłam raz i zchudłam 4 kg ale mój mężulek przed naszym ślubem pare lat temu kupił za mały garnitur żeby się zmobilizować i poszedł właśnie na dietę kapuśniakową i zchudł aż 7,5 kg strasznie dużo jak na 7 dni dietki

wlasnie skonczylam robic moja zupe kapusciana tylko ze rtoche innaczej , mloda kapusta , 3 marchewki starte pietruszka, seler i 2 lyzki wegety czy mysliczie ze moze tez byc jak nie dodalam tej cebuli i innych skladnikow, zreszta mi bardzo smakuje. niam , niam

Gość marlencia17
myślę że nie ma problemu z tą cebulą dużo ludzi nie lubi ja też z robiłam ale z kapustą włoską też mi smakuje i też dałam wegete zobaczymy za 3 dni bo może być tak że nie będziemy mogły na nią patrzeć ale musimy być twarde

Gość justa200347
widze ze jak na razie to nikt nie chce sie do nas przyłaczyc ale to nic moze jeszcze ktos sie skusi:) a to ide pocwiczyc troche 🌼

oczywiscie nie wpisalam swojego czarnego nika tylko pomaranczowego przez pomylke :)

Gość marlencia17
no witam nikt się nie wpisuje ...to nic ważne że my tu jesteśmy jak tam poranek u mnie ok tylko w brzuchu mi taka orkiestra gra że szok wczoraj musiałam zjeść 0,5 kromeczki chleba bo coś mnie głowa rozbolała i mi się troszke słabo zrobiło no ale co się dziwić 6 dzień sama woda fakt że pije jej 5 l dziennie no ale to jednak tylko woda mam nadzieje że po tej kapuścianej nie będe miała takiego problemu bo jednak coś tam do żołądka wpada no zobaczymy pa pozdrawiam

hej, ja bylam dzisiaj w szkole i dopiero wrocilam , zjadlam tylko jogurt i calego duzego kubusia wypilam, od 2 dni rano mam biegunke i sie troche zle czuje ale moze po tej kapuscie mnie tak pogoniklo jeszcze ze na sniadanie jabko zjadlam

Gość marlencia17
no witam co tam się justa Z TOBą DZIEJE COś TU WOGóLE NIE ZAGLąDASZ OSTATNIO JA ZACZEłAM DIETKE KAPUśNIAKOWą DOPIERO DZISIAJ BO MIAłAM GOśCI I JA BYłAM W GOśCIACH A WCZORAJ DZIEń MAMAY TO SAMA ROZUMIESZ ZA WIELE POKUS NO ALE DZIś JUż POłOWE DNIA ZA MNą HEHE TRZA BYć TWARDYM A JAK TAM U CIEBIE DOTRZYMAłAś A JAK TAK TO CZY WAGA SPADA? POZDRAWIAM

Gość emiga24
hej witam was .Też zaczynam sie odchudzać z Lineą. Zaczęłam tydzień temu.Przez 5 dni miałam głodówkę. 6dnia zaczęłam jeść warzywa i owoce. teraz od 2 dni jestem na diecie lekkostrawnej i linei. przez tydzień schudłam 3 kilo. myślę że nie jest żle.muszę zacząć sie ruszać bo pół godziny jazdy na rowerze to za mało.

hej marlencia , zaglądam caly czas tylko nikt nic nie pisze ja dzisiaj na obiad kapusniak zrobilam a tak to jem jabka i zero chleba ale ziemniaki dalam do zupy bo podobno takie nie tlucza , no u mnie na linei przez tydzien tylko 1 kg mniej ale nie nazekam , moze jutro rano pójde biegac:) emiga24 witam cie i ciesze sie ze do nas dolaczylas napisz cos ile wazysz i ile chcesz schudnac

a i jeszcze wczoraj tez zjadlam na obiad schabowy gotowany z mlodymi ziemniakami i surówka ale trudno, od zyupy kapuscianej mam za duze wzdecia i taki balon ze glowa mala wiec na razie spasuje chyba z nia , juz nie wiem co mam jesc ale w sumie to nie chce mi sie tak bardzo po tej linei to dobre i to :)

moglby sie do nas ktos jeszcze dołaczyc i wymienic doswiadczeniami, i wogole razniej by bylo ale widocznie malol osob na forum stosuje linee

Gość marlencia17
WITAM EMIGA24 JA NIE JEM TYCH TABLETEK ALE MIłO SIę TU DYSKUTUJE JESTEM CAłY CZAS NA DIECIE A KURNA DZISIAJ MężULEK SE ZAżYCZYł GOLONKE PIECZINą I ZIEMNIACZKI CHYBA MNIE ZARAZ ORA CHYCI OD TYCH ZAPASZKóW NO ALE CO TRZA SIę ZASPOKOIć KAPUSTKą :-))))))) KUżWA BELEK W TYGODNIU MAM SILNą WOLę ALE JAK PRZYCHODZI łYKEND TO WYMIęKAM ALE JUż POSTANOWIłAM żE MUSZę 7 DNI WYTRZYMAć NA TEJ KAPUśCIE BO 13 LIPCA MAM W POLSCE OPERACJE WIęC MUSZę SCHUDNąć I KONIEC JA MIESZKAM W SZKOCJI I MOJA DIETETYCZKA PRZEPISAłA MI TABLETKI XENICAL 120MG ORLISTAT ONE NIE POZWALAJą TłUSZCZą Z JEDZENIA DOSTAWAć SIę DO ORGANIZMU TYLKO SIęJE WYDALA CZASEMJEST PRZECHLAPANE BO MOżE ZABRZMI TO OBRZYDLIWIE ALE JAK KOżYSTAM Z UBIKACJI TO JAKBY KTOś WYLAł OLEJ DO UBIKACJI WIEM WIEM FUUUUJ ALE NIESTETY NA TYM TO POLEGA ALE CHOCIAż WIEM żE DZIAłAJą

hehehe dobre ale nie bede sobie tego wyobrazala hehe.

Gość marlencia17
NO NIENIE NIE WYOBRAżAJ SOBIE HEHEHE NO ALE CO ZROBISZ JAK NIE PORADZISZ

wczoraj byłam biegać i normalnie nie dalam rady za bardzo bo zaczelo mi cos swiszczec w gardle jak bym miala astme normalnie masakra i to juz jest powod do schudniecia , postanowilam ze bede codziennie po trochu biegac bo zle sie dzieje

Gość marlencia17
witam pewno że to powód ja zaczęłam 3 tydzień biegania wczoraj ale niestety moje kolana od 4 dni odmawiają posłuszeństwa i niestety nie dam rady w tym tygodniu biegać a zresztą u nas leje jak scebra no cóż trzeba się zadowolić aerobikiem z płyty ja dzisiaj 2 dzień dietki kapuśniaczki po prostu jeje nie znosze ale jak ją skącze to przejde na dietke jajeczną na 7 dni je się od 6 do 10 jajek na twardo dziennie i to wszystko no i duuuużo wody ale to normalne przy dietach ponoć rezultaty są świetne 5kg na tydzień bo jajka spalają w organiżmie tkankę tłuszczową dla mnie to super bo ja lubie jajka a ty justa21 wchodzisz w to????? Od przyszłego wtorku

Gość marlencia17
acha ja też tak miałam z tym świszczeniem ale zobaczysz że co dzień będzie coraz lepiej trzymam za ciebie kciuki i wierze w ciebie że dotrwasz do wymarzonej wagi

Gość marlencia17
witam ja 3 dzień kapuścianki dziwne bo jak na razie najlepszy wstałam jakaś taka naładowana optymizmem może dlatego że się czuje lżejsza powaga czuje jak mi brzuchek spada a to dla mnie najważniejsze bo po 2 dzieci nie jest zbyt sexi :-(((((( justa21 a jak tam u ciebie od wczoraj nic się nie odzywasz a jesteś tu gospodynią:-))))) ja siedzę w domku bo mały mi się troszkę rozchorował więc mam czas troszkę poklikać pozdrawiam wszystkie dziewczyny walczące z kg

jestem , jestem tylko teraz pisze prace licencjacka i musze sie troche na niej skupić, mój Bartek (9 miesięczny) tez jest przeziebiony znaczy ma tylko katar, leci mu z nosa jak z kranu , teraz wlasnie spi juz 2 dzien w swoim pokoju jest wiec mam troche luzu i nie budzi sie od mojego walenia w klawiature a i ja nie musze byc cichutko , jestem dzisiaj na glodowce na razie wypilam 4 kubki czerwonej herbaty , wkurzylam sie bo w dzien nie chce mi sie jesc ale wczoraj zjadlam na wieczor kopytka i dlatego dzisiaj robie glodowke , mam nadzieje ze wytrzymam na niej u mnie waga taka sama tylko kg mniej od poczatku brania linea, to nie duzo ale lepiej kg mniej niz kg wiecej, nie wiem zobaczymy, Bartek wstanie to go nakarmie i ide na długi spacerek z nim bo mu sie lepiej oddycha na dworzu z tym katarem a jest cieplo chociaz takie chmury nie zaciekawe wogole odkąd biore linee to rano jestem 4 razy na kibelku i sie oprozniam na maksa :) widocznie ma taki skutek ze przeczyszcza organizm, na razie to tyle :)

Gość Kruszynka76
Witam dziewczyny. Ja jestem na linei już trzeci tydzień. Wcale nie ograniczyła mojego apetytu. Jem niewiele, bo tak właściwie to miskę płatków owsianych dziennie. Teraz ciepło to mam masę prac ogrodowych więc na brak ruchu nie mogę narzekać. Oprócz tego remontujemy dom , więc skakanie po drabinie , noszenie ciężkich rzeczy to norma. Mimo to przez ostatni tydzień przytyłam już 4 kilo. Jeszcze se pomyśle , że wyrabiam sobie masę mięśniową. Obecnie ważę 63kg. przy wzroście 170cm. Mam wrażenie że te pigułki działają na mnie chyba odwrotnie. Doradźcie coś.

Gość marlencia17
witam dziewczyny kruszynka to jest troszkę podejrzane może nie możesz jeść tych tabletek czasami tak jest że jest zupełnie odwrotne działanie na organizm zdarza się to bardzo rzadko ale jednak się zdarza kurcze bo bardzo dużo przytyłaś 4 kg przez tydzień to jest masakra i jedząc tylko płatki .Radze ci przejdż się do lekarza albo farmaceuty o porade bo jak tak będziesz tyła to się załamiesz życzę powodzenia i 3mam kciuki a jak tam justa u ciebie radzisz sobie z nauką przy maluszku?życzę ci abyś zdała wszystko na CEEELUJĄCĄ:-)))))))) u mnie 4 dzień kapuśniaczki i jakoś daje rade wytrwam wytrwam wytrwam pozdrawiam

u mnie dobrze tylko dostałam okres i nie bede biegala przez pare dni , u mnie dzisiaj 30 stopni upał na maksa a jeszcze mam semniarium licencjackie na 17 i nie chce mi sie jechac. pierwszy posilek zjadlam przed chwila sałate lodową z pomidorem , ogorkiem a wczoraj jeszcze dalam do tej salatki tunczyka , takie pyszne i jeszcze dotego pozywne jak dla mnie przynajmniej , przez pare dni bede tak jadla , teraz jest goraco to jest dobre bo takie chłode. zwaze sie dopiero w przyszlym tygodniu i zobaczymy , glodowki nie robie bo to bez sensu i tak wczoraj nie wytrzymalam:( no ale trudno

Gość justa200347
nikt dalej nic nie pisze no ale trudno , u mnie dobrze jak na razie , jesc mi sie nie chce i wczoraj na syrówkach lecialam tylko na kolacje zjadlam 3 kromki chleba razowego bo jakos tak mnie naszło

Gość marlencia17
witam witam ja 6 dzień kapuścianej jest ok jeszcze tylko 1 i koniec no i dalej dietka tylko ta jajeczna no chyba że mi zupki zostanie to se zrobię 8 oczywiście jak dam rade pozdrawiam papapki

nie wytrzymałam i stanełam dzisiaj na wage, i znowu pokazała mniej, bardzo sie ciesze bo to mnie zachęca zeby dalej sie starac po tabletkach wogole nie chce mi sie jesc i nie jem prawie nic tylko jakas surówke sobie zrobie chcialabym tak do 55 kg no juz ewentualnie 60 zobaczymy ale jestem zmotywowana na razie wiec moze sie uda