Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytającaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy któraś z Was pozbyła się NAPRAWDĘ DUŻEGO CELLULITU??????????

Polecane posty

Gość upiiiiiiiiiiiiii
tylko w jaki sposob cellulit szkodzi zdrowiu?? hmm nie wiem :)

Gość SKWARA
no ona ma rację, ja też słyszałam ze celu to nie tylko defekt kosmetyczny jak na przykład zmarszczki itp celu to źle funkcjonujący układ limfatyczny i metabolizm a jak szkodzi zdrowiu - dokładnie nie wiem, ale można się domyślać, że na pewno w mega stadium boli, prowadzi do jakiś poważnych obrzęków, a może nawet do zatrucia organizmu i jakiś infekcji w tych skupiskach cellulitu, gdzie wiadomo gromadzi się nadmiar wody, toksyn i szkodliwych skł. przemiany materii, z którymi układ limfatyczny se nie radzi i w skutek tego powstają grudki czyli nasz kochany cellluu coś w tym jest ale wątpię aby lekarze sie chętnie garneli do darmowego leczenia wiecie jaka jest mentalność - baba se wymśla robi problem bo ma celilit

Gość gość
Mi się udało, ale nie było to łatwe. Zaczęłam od zmiany nawyków żywieniowych, potem ćwiczenia nakierowane na cellulit, do tego zabiegi pielęgnacyjne w profesjonalnych gabinetach. U mnie najlepiej zadziałały bandaże Arosha - po nich różnica była największa. Robiłam je w Arte Clinic. Efekt udało mi się uzyskać po pół roku - cellulit zniknął całkowicie :)

Gość gość
U mnie podziałał cellu off Floslek.