Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka-KORNELIA

Co w przyszłości? Pomogę...

Polecane posty

Gość Wróżka-KORNELIA
Aurelko jesli sie przyjaźnicie to bardzo mozliwe że cos więcej z tego bedzie :) Bardzo fajny związek widze a ty jestes wesołą i ciekawa osobą :) Jeśli bardzo chcesz z nim byc to wróżę ci jak najlepiej :) pozdrawiam cie serdecznie

Gość Beata M.
17.09.75 Czy kiedyś będę szczęśliwa?

Gość Wróżka-KORNELIA
Gabrysiu ...obok ciebie stoi ciemny pan :) obserwuje ale boi się podejśc :) może ty dasz mu jakis znak że jestes nim zainteresowana ?

Gość co mnie czeka
12 12 1982 anna

Gość Wróżka-KORNELIA
Beata Miłość narazie poczeka :( znajdziesz mnóstwo przyjaciół ale narazie tego jedynego nie widze :( duzo świetnej zabawy widze ... ale nie ma sie co załamywać :) napewno nie będziesz sama :)

Gość Nicości bezmiar
a ja a ja? bo już mnie skręca z ciekawości :P

Gość Wróżka-KORNELIA
Beata w sprawie egzaminu żadnych :ciemnych"stron nie widze :) ... hmmm może napisze ci w ten sposób : jesli za pierwszym razem się nie uda (czego tutaj nie widać) to za drugim napewno! napisałam zrozumiale ? hmmm ? :D

Gość Marcelinka 1975
To może teraz ja

Gość kasienkaaa
kiedy dostanę rozwód ? czy eks bedzie robił jakies problemy ? czy w tym roku zmienie miejsce zamieszkania ? 22.05.78 kasia

Gość today is easy
To ja jeszcze powtórzę moje pytanie:-) ciekawi mnie co czeka mnie w najbliższym czasie w życiu uczuciowym? Czy powinnam wrócić do byłego? Czy czeka mnie jakieś nowe uczucice, a jeżlei tak to czy będzie odwzajemnione? 6.05.1987 Pozdrawiam :-)

Gość Wróżka-KORNELIA
Asia Stiv Czy uda Ci się w tym mężczyźnie wzbudzić odpowiedni rozmach życiowy? Hmmm on idzie przez życie na znacznie wolniejszych obrotach niz ty :) . Oczywiście, Stiv to wierny, pracowity człowiek. Można na nim polegać. Może Was ze sobą łączyć miłość a nawet dzieci. Lecz odmienność temperamentów może się odbić niekorzystnie na trwałości tego związku.

Gość majkaaaa
Dzieki za odpowiedźTo niemozliwe.Nie wiem kto mnie obserwuje ciemny Pan? Czy to Zbyszek?On nie jest zainteresowany, ma inna kobiete. gabrysia, 15.11.76

Gość Wróżka-KORNELIA
Gabrysiu niewiem kto to :) ciemny pan jest zdecydowanie zainteresowany Toba wiec dlaczego piszesz że to niemożliwe ? Cos czuje , że nie masz zbytniej pewności siebie kochana ? Może czas to zmienić ?

Gość iwonarerere
co mnie czeka w przyszłosci ? 11.09.72

Proszę napisz mi9 jeszcze co tam w kartach z moim zwiazkiem? Ale czy razem stworzymy dom, czy bede już z nim? Czy on myśli o mnie poważnie? Oczywiście poczekam na swoją kolej :)

Gość Millwa
kiedy wreszcie spotkam miłość prawdziwą? 16.01.61

Gość Wróżka-KORNELIA
Nicości bezmiar :) Cechy Was obojga niezbyt się uzupełniają. :( Tobie nie zawsze udaje sie "rozruszać" swojego mężczyznę co?. Poza tym oboje jesteście ludźmi o zmiennych nastrojach. Widzę brak wzajemnego zrozumienia między wami :( Widze że starasz się zmienić , dostosowac :) ale to nieznacznie i na krótko zmieni sytuacje :(. Wasza seksualnośc bedzie się wahała...Hmmm...o całkowitej harmonii w tym związku trudno będzie mówić. czy czytałas kiedyś o "toksycznych związkach "?

Gość majkaaaa
Aha dzieki. Moze to Marek bo ja czesto sie spotykam ale na stopie kolezenskiej. Nie zalezy ci na jego. A czy widzisz ze kiedys wyjde za maz? Pozdrawiam :) gabrysia

Gość Wróżka-KORNELIA
Today is easy Wrócic do byłego ?? Absolutnie ! On nie traktuje Ciebie powaznie ! Poznasz faceta :) dla którego całkowicie stracisz głowę :) Tak,z nim bedziesz długooo... bedzie między wami cos wyjątkowego :)

Gość Nicości bezmiar
Czytałam, zakończyłam taki po prawie 5 latach, po głębszym zastanowieniu owszem, ciężko nam się wzajemnie rozruszać. ale seksualność ok, może to wynik początkowej fascynacji:(. nie wiem co myśleć, bo bardzo mi na tym człowieku zależy

Gość Marcelinka 1975
ponawiam Co z moją pracą ?? Kiedy będzie nowa?? Czy czeka mnie szczęście w miłości ?? 20-05-1975 Elwira

Gość Wróżka-KORNELIA
gabrysiu kochana mozliwe że to TY traktujesz ten związek jako "koleżeński"... pomyśl nad tym i poobserwuj troszeczkę ... :) pozdrawiam

Gość today is easy
Wspaniale :-) Jeszcze tylko gdybyś mogła mi powiedzieć kiedy czeka mnie związek z tym facetem? Czy długo będę na niego czekać? dziękuję :-)

Gość Nicości bezmiar
a co z dzidziusiem? bo to niezależne od związku :P

Gość jakos innym dziewczynom nie po
odpisujesz

Gość Wróżka-KORNELIA
Nicości bezmiar Wiem co czujesz ... Ale dopóki nie jesteś w związku małżeńskim to dam Ci dobra rade ... pomysl tak poważnie o Was ... Jesli jest coś co ci nie daje spokoju , co "niszczy" wasze dobre relacje...albo "ktoś"...nie ma co ciągnąć takiego związku ... a miłość czasami jest ślepa ...wiem jak to jest gdy się kogos baaaaaaaaardzo mocno kocha...tez jestem człowiekiem :D ale są tacy ludzie którzy stwarzaja "pozory"w związkach ... kochana usiądź i przemyśl to...jesli zdarzy sie jeszcze coś czego nie bedziesz pewna...

Gość Wróżka-KORNELIA
A którym dziewczynom nie odpisuję ????????????