Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvv

Nie ma czegoś takiego jak druga połówka, która jest nam przeznaczona

Polecane posty

Gość walizeczka
juz sam nick mówi za siebie - szara, listopadowa, zimna, nudna, niezadowolona

/szarość listopadowa/ czy chcesz powiedzieć, że tak naprawdę nie ma szczęśliwych związków?

Gość ja wierzę że istnieje ta druga
połówka, kiedy opróżniam tę pierwszą.

Gość Erykas
szarosc listopadowa - ale beznadziejny ostatnio twoj komentarz. skad wiesz co dziewczyna chciala powiedziec przez slowo 'bawic sie'? myslisz ze ocenianie ludzi po kilku slowach mimo ze sa tylko uoglonieniem nie jest plytkie ? :o na moje oko walizeczka jest z rodziny gdzie wszytsko miedzy rodzicami i dziecmi bylow miare ok,gdzie rodzice nauczyli ja byc szczesliwa,moze i malo przezyla ale to nie oznacza ze nie umie byc szczesliwa na swoj osobisty sposob(choc domyslam sie ze ciebie taki by nie odpowiada lale naszczescie kazdy jest inny )

popieram bardzo mądrą wypowiedź osoby o nicku \"M jak... \" Ja wiem, że istnieje coś takiego jak \"dwie połówki\" czyli ludzie sobie przeznaczeni i dla siebie stworzeni, odpowiedni właściwi tylko dla siebie jak zamek i klucz. Sama jeden raz w życiu doświadczyłam czegoś takiego.

Moim zdaniem jest kilka pasującuch połówek, które sami trochę dopasowujemy zmieniając się i docierając;) I ta jedna, która pasuje iedalnie;) Ale tą bardzo trudno spotkać...

Gość M jak...
Każdy ma za sobą pewien bagaż doświadczeń, z którego wyciąga wnioski. Ja ze swego dotychczasowego życia wiem, że jest coś takiego jak przeznaczenie. Dotyczy ono różnych sfer życia, bo nic w naszym życiu nie dzieje się przypadkowo; jednym z ważniejszych pól, na którym działa opatrzność/los/przeznaczenie (jak zwał tak zwał) są osoby, które spotykamy na swojej drodze, z którymi tworzymy (lub mamy szanse stworzyć) związek.

Ha "P Coś takiego jest :)) Ale to się wie dopiero kiedy się ą połówkę spotka :P

Gość Fajny temat
Ja wierzę w drugą połówkę. Ehhhh

tak to sobie tłumaczcie samotnicy i żyjący w \"związkach wymagających pracy\". Ja tam swoją drugą połówkę znalazłem i nawet się w życiu o nic z nią nie pokłóciłem. Jest bosko :)