Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wr....rrrrr....

zostawiłybyście dzieci i pojechały sobie na wczasy???

Polecane posty

kiedy mój synek miał 8 miesięcy wyjechał do babci na pierwsze wakacje na 10 dni- o dziwo nie plakał, pamiętal mnie i wrócił radosny- ja wyłam pierwszego dnia cautki dzień, dzwoniłam do godzinę;) dorosłym tez się coś od życia należy my całe wakacje bedziemy spędzac z maluszkami by i one miały atrakcję - ale poprostu tydzien chcemy odpoczac tym bardziej że nie mieliśmy urlopu od prawie 4 lat

Gość kasiaz czestochowy
to zalezy do dziecka-jesli jest grzeczne i dobrze ułożone to pojechałaym z dzieckiem.Jesli rozpieszczone i rozwrzeszczane-niekoniecznie.

Gość darjja
ja sama wychowuję syna- i staram się, żeby miał wakacje wypełnione wyjazdami - ale nie mam urlopu dwa miesiące i dlatego często jedzie sam (z rówieśnikami)- ale napisałam dlatego, że być może ktoś ma informację o wczasach typowo dla matek z dziećmi- podczas swojego urlopu z chęcią bym z tego skorzystała

NIE !!! zabiła by mnie tęsknota jak go nie widze przez godzine jak jade na wielkie zakupy to wykonuje 2 telefony do mamy z pytaniem CO i jak

Gość darjja
jesli znajdzie sie choć jedna mama na wspólny wyjazd z pociechami w drugiej połowie sierpnia to piszcie- mi najbardziej pasują Beskidy i agro- ale można się dogadać- a ja i tak pewnie z synem wyjadę

Gość oscypka
czemu nie. sama planuje tak zrobic w przyszlym roku. Planujemy z mezem wyjazd na dominikane i mala bedzie za mala na taki wypad bo bedzie miala 1,5 roku. dlatego pojedzie do dziadkow, ktorych uwielbia, nad jeziorko blisko lasku. i nie uwarzam sie za zla matke, ale z mezem tez chcemy miec troszke czasu dla siebie a wiadomo ze takie dziecko na sloncu nie moze siedziec. wiem, ze dziadkowie sie nia bardzo dobrze zajmnia wiec loz