Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatamjakasja

Czy jestem za chuda?

Polecane posty

Gość takatamsobieja
a czy te proteiny czy tam coś nie zaszkodzą, jeśli bym była w ciąży? Chyba jednak będe musiała to skonsultować z ginekologiem. W zasadzie to jeśli chodzi o względy estetyczne, to ja się źle ze sobą nie czuję, że jestem taka szczupła. Jedynie zaczęłam się zastanawiac nad sobą własnie pod względem zdrowotnym. Podobne szczupłe osoby nie potrafią donosić ciąży i takie tam. Aż się boję...

Gość tyuhu77
ale dziewczyno ile ty masz lat ?bo to jest wazne ..i powiedz ile masz posrodku pupy ?

Gość jak dla mnie tez za chuda
jak dla mnie tez za chuda z pare cm.tak do 10 by ci przybyło gdzie nigdzie i oki

Gość TOMASZ.................
tak np.biust 94 brzuch z 85 bodra około 90-93 udo 53-55 łydka zdecydowanie 35-36 ramię25-27 max talia 74 -75 musiała by być to jest mój ideał TOMASZ!!!!!

Gość takatamjaksja
mam 21 lat

Gość takatamjaksja
pośrodku pupy czyli gdzie ? :)

Gość moja dzidzia tez je już skórki
no mierz sie po srodku pupy czyli biodra :)

Gość LUDZIE ZMIERZ BIODRA I TYLE
CHYBA NIE IERZYSZ BIODER INACZEJ :) BIODRA MIERZY SIE POSRODKU PUPY DOKLADNIE. A ZNAM JESZCZE TAKIE CO MIERZĄ BIODERKA NA KOSCIACH MIEDNICY :)TO DOPIERO NIEWIEDZA.

Gość takatamjakasja
No to przecież napisałam ile mierzę w biodrach - 82 -84 cm. To po co jeszcze raz to pytanie? Dlatego się też ździwiłam co mam zmierzyć, skoro biodra już zmierzyłam i napisałam. A co do ubrań to naprawdę jako tako wiem w co się ubrać, nie chodzę tak normalnie, tylko od czasu do czasu po domu, po ogródku w celu opalenia się a te zdjęcia dałam dlatego, bo wlaśnie w nich chudo wyglądam. Gdybym chciała dać pogrubiające mnie zdjęcia to ten temat nie miałby sensu. Jaki miało by sens dawać zdjęcie, gdzie mam zakryte ramiona i luźne długie spodnie :)

nie przejmuj sie az tak mocno. co do treningu slowego to w czasie ciazy nie polecam, podobnie picie napojow proteinowych. z reszta napoje proteinowe moga przyczynic sie do przyspieszenia przemiany mateterii a Ty juz i tak masz szybką, wiec nie wiem skąd takie zalecenie. w p[rogramach zwiekszania wagi stosuje sie napoje weglowodanowo-bialkowe, ze zdecydowaną przewagą weglowodanow.

Gość takatamjakasja
co powiecie o tym jaki tym podoba się TOMASZOWI???????????????????????

Gość suzyy
tajatamjakasja - >dla mnie jestes za chuda. dziewczyny ktore maja ponizej 170 i sa takie chude wygladaja fajnie. tak drobno.u Ciebie wszystko przez brak kraglosci wygladasz jak wyciagnieta. malo sexi- noalbo te ciuchy jakies niedopasowane do figury.. no ale pisalas ze 21 posiadasz to wszytsko przed toba z zaoglagleniem sie;):) wymiary tomasza dla mnie sa ciut za duze. szczegolnie w tali. ja mam 168 i wymiarki 90-64-91, w lydce 32, udo 51 i pracuje nad brzuszkiem jeszcze :)