Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnika0001

oblany egzamin na prawko...

Polecane posty

Gość paulapaula
hej! dolaczam sie do was kochane :) ja ma pierwszy termin za dwa tygodnie, ale strasznie sie stresuje bo na trzy pierwsze terminy mam pieniadze a potem...oj cienko. szczerze, to boje sie ze obleje bo najade na ciagla linie na bank. ciagle tak robie nie umiem sie tego wyzbyc. :/ pozdrawiam !!!

Gość bartek28124683
to trzymaj sie blizej prawej:) ale jak to to jak sie obleje teorie to sie mui placic za calosc nastepnym razem? nie wydaje mi sie bo to sa osobne oplaty, mysle ze pozniej placisz tylko za teorie

Gość andzia0138
znowu jestem zła bo oblałam czwarty egzamin :( ja w tym krk to nie dam rady zdać :(

Gość bartek28124683
ja ci wspolczuje 4 egzamin w krk, przeciez tam sie ponad 2 miechy czeka, dlatego ja tez "zwialem" do sacza i drugi termin mam 1 sierpnia

Gość gość
ja tez znowu oblałem prawko. Mam tego dosyć. Chyba zamówię sobie dokument kolekcjonerski z szybkieprawojazdy.pl , w końcu to też w zupełności legalna opcja, a z pewnościa dużo prostsza.

Gość gość
Prawko zawsze przyda się w życiu. moim zdaniem warto próbowac do skutku, bo też pewnie dużo zależy od tego na jakiego egzaminatora się trafi. Ja robiłam kurs w szkole http://emagnet.pl/ i na tyle dobrze mnie tam przygotowali że zdałam za 1 razem :)