Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnika0001

oblany egzamin na prawko...

Polecane posty

teoretycznie na łuku są dwie próby, dwa podejścia, ale w praktyce jest zupełnie inaczej...

wiem, my sobie tu mowimy a z egzaminatorem nie bede sie przeciez klocic ale odwolanko mozna napisac;> i jak cos to napisze, bo to moje pieniadze i sobie pozwalac nie beda!:P

Gość agnika0001
jak to inaczej? masz dwa podejscia i koniec! Przeciez ze stresu moze Ci zgasnac auto to normalne..

Gość andzia0138
ja oblałam na razie 2 razy tyle, że ze swojej winy, za pierwszym razem łuk a za drugim ruszanie pod górkę :/ no ale jak się obleje na placu to masz takie prawo wyjechać na miasto tyle, że i tak wynik jest negatywny. no i ja tak zrobiłam, ale mało kto tak robi dlatego egzaminatorzy nie są mili jak chcesz się spróbować :/ i tak może pojeździłam z 15 min max i przesiadka :(

moja kolezanka oblala na gorce bo sie samochod jej stoczyl i pojechala na miasto, jezdzila 45minut facet powiedzial ze przychodzi jeszcze raz, jedzie pod gorke, na miescie ma tak samo jechac i zdaje:)

Gość agnika0001
hehe to ja jak kazal mi sie zatrzymac i mnie oblal zapytal czy mnie podwiezc ja na to,ze NIE DZIEKUJE! trzasnelam drzwiami i poszlam :P

Gość agnika0001
ale mnie bylo nie po drodze wradzac do mordu :)

Gość agnika0001
on byl niemily dla mnie to ja dla niego tymbardziej :P

Gość andzia0138
przez chwile nawet myślałam o kupowaniu prawka ale mi już przeszło...

tata mi mowi ze da mi kase i zaplace;] ale ja chce miec ta satysfakcje ze sama zdalam, ze umiem jezdzic:)

Gość agnika0001
i bardzo dobrze...juz wystarczy tych kierowcow,ktorzy kupili prawko i jezdza jak im sie podoba!

ja jezdzac teraz zwracam uwage na kierowcow i ich bledy masakra 80% osob jakby jeszcze raz mieli zdawac to by nie zdali wiadomo ze kazdy ma jakies nawyki podczas jazdy ale jak sa przepisy to trzeba je przestrzegac:P

ja jezdzac teraz zwracam uwage na kierowcow i ich bledy masakra 80% osob jakby jeszcze raz mieli zdawac to by nie zdali wiadomo ze kazdy ma jakies nawyki podczas jazdy ale jak sa przepisy to trzeba je przestrzegac:P

Gość Edward Szewardnadze
A tam się znacie, egzaminatorowi stawia się piwko, gawarisz pan czy nie? stresy jakieś, flaszka na środek kielony w łape i jedziemy z tematem hehehehehe

Gość Szalona Zoffiia
Ty Edward a myslisz,ze w jaki sposob ja zdalam ?:D Po kielichu nawet parkowanie dobrze zrobilam hehehe

Gość Mia84
Witajcie! Ja zdałam dzisiaj za .......... 10 razem. Wiem że to dużo i byłam już nie raz na skraju załamania przez prawko. Jestem przeszczęśliwa, Trzymam kciuki za wszystkich zdających i życzę wytrwałości w dążeniu do celu :)

Czesc wszystkim:) Ja zdaje w piątek praktykę, bo w koncu zdałam teorie za 3 razem:D no ale mam nadzieje ze teraz zdam praktyczny i głeboko w to wierze:D i trzymam kciuki za Was, nie poddawajcie sie:)

Gość agnika0001
mia gratuluje :) mam nadzieje,ze ja tez bede taka szczesliwa ..;)

Gość Mia84
agnika0001, dziękuję. Nie mogę się doczekać kiedy wreszcie odbiorę prawko z Wydziłau Komunikacji :) Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkich zdających. Nie poddawajcie sie!

Gość bartek28124683
z tym oblewaniem to jest tak ze mozesz raz zapomniec kierunkowskazu, czy cos w tym rodzaju, taki jest przepis, nie moga oblewac za drobne bledy, dopiero jak ci sie drobny blad powtorzy, przy manewrach takich jak parkowanie czy cos tez masz prawo do jednej korekty toru jazdy, nastepna sprawa jest ze egzaminator nie moze nikogo "podpuszczac" np do skrecenia w w lewo jesli jest zakaz skretu w lewo, wierzcie oni nie oblewaja dlatego ze sa wredni, nie moga tego robic wlasnie ze wzgledu na kamery, ktorych zapisy sa kontrolowane, a jesli egzaminator drugi czy trzeci raz obleje kursanta bez powodu po prostu wyleci z pracy, w nasza strone tez nie moga naciagac, takze ze wzgledu na kamery, ktore wbrew pozorom wcale nikomu zycia nie ulatwily

Gość jezdzaca__
ja zdalam w sumie za 4 razem,to bylo 12 kwietnia zaraz po odebraniu prawka wsiadlam do auta zeby zaczac jezdzic..i dopiero wtedy mnie dopadly stresy...mimo ze obok ktos siedzi to jednak juz nie zahamuje w razie koniecznosci,juz jako kierowca bierzesz cala odpowiedzialnosc za pasazerow no a jak jedziesz to nikt ci nie mowi gdzie co i jak tylko zdajesz na siebie i jedziesz tak jak uwazasz,to dopiero jest sztuka!! na kursach ucza jezdzic na 3 biegu i malo kiedys wbija sie bieg wyzszy,jak wsiadlam 1 raz sama to prawie zawalu dostalam:) moj maz tylko mowil mi zrob to zrob tamto...usmial sie przy tym ale mi do smiechu nie bylo,poczatki solowki byly ciezkie:) to juz 1,5 miesiaca jak jezdze sama no teraz dopiero moge powiedziec ze potrafie jezdzic,opanowalam samochod,opanowalam strach i dopiero dociera do mnie co to jest sztuka jazdy autem...

Gość kobietka22
ja miałam egzamin przyspieszony-ciąża, hmm miałam super egzaminatora- ale cóz dałam ciała- łuk zrobiłam zle, zero stresu-podeszłam na luzie ale łuk na którym sie uczyłam był inny od tego na egzaminie:/ oblałam, porazka troche boli ale bede probowac dalej, tylko zaswiadczenie od lekarz ze jestemw ciazy i mysle ze za 2 tyg bede miala poprawke:)

Gość czarna2609
2 lipca 2008 Word Warszawa oblany egzamin po raz 3 !!! Za pierwszym razem wyjechałam na miasto, za drugim też a za 3 uwaliłam górkę !! Dacie wiarę? Szlag by to trafił!! Zgasł mi dwa razy na górce. A co ciekawe egzaminator się mnie pyta czy mimo negatywnego wyniku chcę wyjechać na miasto a ja na to że chcę. W końcu zapłaciłam za egzamin nie małe pieniądze to mogę się przejechać a poza tym w ten sposób można się zorientować czego wymagają w ruchu drogowym. No i pojechałam wróciłam po ok godzinie i wiecie co mi powiedział? że gdyby nie ta górka to bym zdała. Wszystko bezbłędnie. No i jak tu się nie załamać?? Cholerna górka!!! Cóż będę zdawać 4 raz. Znam ludzi co oblewają po 7 razy, więc nie ja pierwsza i nie ostatnia. A przy okazji czy ktoś wie czy jak się oblało 3 razy to czy trzeba powtarzać teorię bo podobno ważna jest tylko pół roku a przez te długie 2 miesięczne terminy czekania na każdy egzamin to w końcu się uzbierało. Pomóżcie. Pozdrawiam

Gość bartek28124683
jesli minelo ci pol roku to musisz robic testy jescze raz,nie cackajacie sie z tym czy sie odwolywac czy nie, jesli was oblal za to ze przekroczylscie predkosc o 3km/h to zrobil to bezprawnie, a musicie pamietac ze jesli nikt sie nie odwola to koles bedzie tak robil wszystkim jak bedzie mial zly humor, a jak sie ludzie beda odwolywac i komisja swierdzi ze oblal nieslusznie druga czy trzecia osobe to po prostu wyleci z roboty i straci uprawnienia, tyle na temat, na gorce, luku macie po 2 proby, wyjatkiem jest przewrocenie slupka na luku, przy kazdym jednym parkowaniu tez macie korekte i nie ma sily zeby egzaminator wam nie pozwolil jej wykonac bo za cos takiego wyleci z miejsca, z hukiem bo kazdy jeden dawal egzamin na gzaminatora i nie moze lamac przepisow, ja mam egzamin 11 lipca, trzymam kciuki za wszystkich zdajacych

Gość czarna2609
Mój egzaminator powiedział że jeżeli się nie mieścisz w czasie (chodzi mi oczywiście o teorię która jest aktualna przez pół roku) to można napisać podanie żeby nie trzeba było zdawać testów jeszcze raz i to nawet ci w WORDzie podobno powiedzą ci jak napisać. Dziś będę dzwonić do WORDu to się dowiem i wam napiszę. No jak trzeba będzie to będę zdawać testy jeszcze raz, ale tak naprawdę to nie nasza wina że na każdy egzamin czeka się 2 miesiące. W taki sposób to ja już zdaję od pół roku prawko a zaczęłam kurs we wrześniu tamtego roku, to już rok. Im o to chodzi, zbijają kasę. Mam pytanie co sądzicie o tym żeby zapisać się w razie czego na teorię i praktykę tego samego dnia? Czy jak nie zdam teorii to oddadzą mi kasę za praktykę?