Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Nie podobaja mi się kobiety z małym biustem

Polecane posty

komiczne przy odrobinie dobrej woli - to wprost wymarzone miejsce do tego w końcu większość bab ma zanizone poczucie wartości skoro pyta obce osoby w co się ubrac itp

chodziło mi o klimaty własnie o modzie (wczoraj dużo było w wypowiedziach mi o butach itp) ja juz chyba z tego wyrosłam (czytaj mam kilka razy wiecej niz potrzebuję :-O ) Moda i ubiór są fajne ;-) zdziwiłbyś się ile mozna się chwalić i ile fot wklejać, o tym co się właśnie widziało lub kupiło :-D

wredny- ale oglądamy czy wąchamy :P ??

spoko loko - komicznemu mylą sie rozne rzeczy, nawet ostatnio nie swoim samochodem odjechał :P ale kobiety mu sie nie mylą :P

Gość a co z kobietami które
nie mają biustu w ogóle? którym amputowano? To nawet lepiej, że nie lubisz, bo która by chciała takiego prostaka jak Ty. Smutne jest to w jaki sposób myślisz i smutne jest to, że jeszcze dzielisz się z nami swoimi idiotycznymi przemyśleniami.

a ta reklama "mobilking" - podobno "ZABRONIONO" bo faktycznie były skargi na to, że obraża kobiety czy coś w tym stylu :D

mi mła też mam 70 b zawsze się pocieszm , że niektóre mają 70a :D

;) ach jak ja cię rozumiem;) ja czasami tez kupuję c bo mam wrażliwe cycki i jak tylko trochę mnie uwiera cokolwiek to mam tragedię :O

bosz my tu o cyckach a on dalej o reklamie......... zrozum faceta:O

"nie mają biustu w ogóle? którym amputowano? " mają problem i na pewno w wiekszosci są nie do życia... a co do gadania o cyckach - o czym tu gadac? Mozna je lizać, pieścic, ale gadac za duzo nie ma sensu :P

no czekaj ty- niech no ktoś napomknie o twoim słynnym penisie- tez grzecznie stwierdzę, że nie ma o czym gadac :P

zwiewam:P męża nadchodzi:P

mi - wiem ze to nie ich decyzja, wspolczuje bardzo, ale kobiety dostaja swira po mastektomii...

mała, nie chodzi o to, że im ubywa kobiecości w sensie że nie są już atrakcyjne, ale o ich psychikę - niestety jest poważny problem z zaakceptowaniem siebie i włąśnie swej \"nowejkobiecości\"

mi- zapytaj retro- to ona go osławiła:D

a co mi tam ;-) w polskiej numeracji też całkiem często kupuję 75 C, chyba producenci chca dowartosciować klientki, ale np H&M to już zawsze 75B P.S. co się ze mnie robi na tej kafe, tyle pleść o cyckach .. :-O

mi mała, dałabyś się stad wypłoszyć? tak też jest z retro :-)

pola a skąd wiesz?? ;)

jesli mam być szczery, to mi przez mysl nie przeszlo to, ze retro da sie wypłoszyc... a juz na pewno nie facetowi... jesli odeszla to dlatego, ze chciala... albo szykuje jakis mega atak, albo znow metodycznie zacznie piętnowac plugastwo tego swiata....

a Polcia to juz mnie pewnie nie lubi, za ostatni delikatny żarcik na temat retrówki :P nawet nie wiedzialem, że ona sama tak przy tym wymięknie :P

"a co to za żarcik" a taka tam dykteryjka o jej wychowywaniu córki i zabawach z tym związanych... tak po przyjacielsku pisałem :) zreszta kazdy wie, że lubiłem naprawde retro...:P

no własnie, zapomniałam za co już Cię nie lubię? :-)

zmilczę :-P p.s. nie zapominaj, że to tylko jedna strona medalu :-)

Gość ej komiczneee
czy ty robisz kupę :( ?

"czy ty robisz kupę ?" teraz czy w ogole? ale nie robie - po prostu herosi nie zajmuja sie tak przyziemnymi sprawami... mam od tego swojego sługe - kupnego, ktory wykonuje te plugawą czynnosc za mnie...

Gość ej komiczne
też bym tak chciała, nie lubię robić kupy, nie mam do tego warunków :O :( zawsze się zastanawiałam czy piękni bogaci sławni oddaję kupę.