Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TTThhhaaallliiiaaa

Jego dziewczyna jest idealna, ja nigdy taka nie będę...

Polecane posty

Gość TTThhhaaallliiiaaa

Zakochałam się w nim, ale on nie był mną zainteresowany. Trudno, bywa...Zainteresował się za to inną i są teraz razem. I, wiem, że to szczeniackie, ale nie mogę znieśc widoku jego i jego dziewczyny. Ona jest przepiękna - nie znam drugiej dziewczyny o tak idealnej cerze i perfekcyjnej figurze. Do tego ma uroczy uśmiech, śliczne wielkie oczy, jest taka delikatna i pełna wdzięku...Ja nigdy taka nie będę...Jestem dośc ładna, szczupła, zadbana, ale nie dostałam od Boga tylu darów, co ona...I to tak strasznie boli. kiedy patrze na niego i ten jego ósmy cud świata i wiem, że nie miałabym z nią szans w żadnych warunkach i że każdy facet na świecie wybrałby ją...

Gość nie moge tego słuchać
kobieto co ty wygadujesz kazdy człowiek jest niezwykły nie zapominaj o tym !

Dlaczego jestes dla siebie taka krytyczna. Nie ma ludzi idealnych. Idealizujesz ja bo sobie wkręciłaś ,że przgrałaś z Nią. Ale nie wiesz jaka jest naprawdę. Może ma cellulit jak pomarańcza i się slini w nocy jak śpi

Gość nie moge tego słuchać
moze byc piekna a miec wredny charakter wyjdz dziewczyno na spacer popatrz jakie jest piękne słonce moze spotkasz swojego Anioła

Gość ciesz sie z tego co masz
ja jestem totalnym paszczurem i nie narzekam... Moze na tamtym swiecie mi Bozia wynagrodzi ;)

Gość bolesława węgierska
tez tak mialam kiedys, przegralam z inna, choc wszyscy mi mowili ze ona wcale taka ładna nie jest, dla mnie idealem byla, czulam sie od niej gorsza we wszystkim, obojetnie w co by sie ubrala , zrobila z wlosami ja ja widzialam jako cudo i za kazdym razem gorsza sie czulam

Thalia, zmień obiekt zainteresowania i nie popadaj w kompleksy- też jesteś piekna:)

Ja za to tak kiedys reagowałam na była mojego( byłego w tej chwili chłopaka), zktora mnie zdradził. Ciagle sie do Niej porównywałam. Nawet moje koleżanki tak były przeze mnie wyszkolone, że jak ja gdzies widziały na mieście to do mnie zaraz dzwoniły z relacj a w stylu "Cześć widzaiłyśmy X była ubrana tak i tak, miała potargane włosy , dupa jej schudła ale ogólnie tak i tak"> Ale młodsza byłam. Głupia:-)

Gość TTThhhaaallliiiaaa
Ale własnie ja się nie mogę nawet pocieszyć tym, że on "poleciał" tylko na jej wygląd. Byłabym niesprawiedliwa i dla niego i dla niej. Nie rozmawiałam z nią ani razu, ale wydaje mi się, że jest całkiem miła i niegłupia... Nakręciłam się, bo moja koleżanka i jej chłopak, który jest Jego przyjacielem, próbowali mnie trochę z nim swatać, a jej nie lubili. Tyle, że oni są strasznie krytycznymi ludźmi i mogli ją źle ocenić po pozorach, choćby dlatego, że jest taka śliczna. No ale przez to ja uwierzyłam w swoje szanse, nabrałam nadziei, że on może wybierze mnie... Może zresztą wtedy jeszcze miałam jakieś szanse, ale nic nie zrobiłam, nie chciałam się mu narzucać. To by zresztą nic nie dało, skoro on zwrócił uwagę na nią, taką boską...

Gość sensiQue
moze straci wszystkie zeby, ołysieje i przytyje 15 kg :) módl sie o to moze sie spełni

sensiQue Co to za podejście? czemu tamta dziewczyna jest winna? Przeciez ona nie odebrała jej męża? Bez takich żartów jeszcze Boga w to wkręcasz

Gość werrka
zrowum, że nie ma boskich ludzi. mój mężczyzna jest przystojny, inteligentny i sporo zarabia więc koleżanki mi go zazdroszczą. a spróbowałyby z nim pożyć!!! ja go kocham, ale ideałem nie jest, bo takich nie ma !!!

Chyba masz za dużo kompleksów na swoim punkcie.Przestań się zamartwiać tym ,nie on jeden jest . Czasem zdaża się tak że laska jest piękna,urocza ale za to charakter ma nie zbyt ciekawy .Nie płacz z tego powodu ,bo nie on jeden na świecie jest ...Napewno jakiś inny będzie potrafił docenić Ciebie :)

Gość Tttthhhhaaaalllliiiiaaaa
Może kiedyś sobie kogoś znajdę... Ja wbrew pozorom patrzę na sprawę całkiem zdrowo :) Tylko boli mni, że musze na nich patrzeć - studiujemy razem, mamy wspólnych znajomych...Moje uczucie do niego jeszcze nie do końca wygasło, a moje kompleksy wobec niej nie wygasną chyba w ogóle...

Nie przesadzaj , każdy ma inny gust .Ona może jest ładna itd . ale nie każdemu musi się podobać ...