Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIZSA

OD DZISIAJ ZACZYNAM DIETE 1000KCL PLUS CWICZENIA -5kilo

Polecane posty

no dobra dorzuce jeszcze po kromce chrupkiego do tej salatki... tak bedzie rozsadniej chyba chociaz to tylko 50 kcal;)

hej:)moje dzisiejsze menu(1000kcal akurat wyszlo idealnie) -danio z musli fitella,mala filizanka kawy -kawa z mlekiem -grahamka z plastrem zoltego sera,pomidor i ogorek(plasterki) -placek po wegiersku(na pol z kolezanka i do tego zostawilam jeszcze placka troche) -activia Dzis 3 dzien:Dwiem,ze to nie sukces ale.... Jutro nie jem kolacji bo ide na piwo:)

Gość hhhhhh
Witam ja na diecie od wczoraj ,a mam duzo do zgubienia

Gość hhhhhh
175cm 81 kg jestem w szoku nie wiedziałam że tyle waze, praca siedząca i jedzenie wieczorem

Gość hhhhhh
nigdy w życiu nie byłam na diecie , raczej chce zmnienić swój sposób żywienia śniadanie musli + 1 szkl.mleka (3,2) 2 śniadanie sałatka z warzyw (rzodkiewka,pomidor ogórek ,koperek)2 kanapki wasa obiad w pracy ta sam sałtka co na 2śniadanie +bułka grahamka desr truskawki z cukrem(brak mi słodyczy)tej rozkoszy na podniebienie oby w domu juz nie podjejść,a w domu chałwa z migdałami mniam

Gość hhhhhh
a wieczorem bedzie jogurt naturalny ale pozno bo ide na 18 do dentysty prosto z pracy. czy mozecie mi napisać czy to jest dobra metoda na odchudznie. Dzisiaj brakuje mi miesa ale wieczorm zrobie schab w parowarze na kanpaki lub sałatke

wiem jak ciezko jest zaczac... z czasem jest coral latwiem powiem ci:) np a propos chalwy to wczoraj taka wlasnie dostalam a nie tknelam jej i wieczorkiem oddalam chlopakowi i czuje sie z tym b dobrze:) co do twojej dietki to jesli moge cos wtracic... ...na sniadanko jesz musli. super. ale zwroc uwage jak bardzo zmienia sie wartosc kaloryczna kiedy zamienisz mleko 3,2 na 1,5, no i oczywiscie ile tego musli sypiesz?? ja tez kiedys myslalam ze musli to tak zdrowo i dietetetycznie a tu sie okazalo ze wartosc kaloryczna jest spora! teraz jem musli 2 lyzki i mleko wlasnie 1,5 i kalorii wychodzi ok180:) no i pamietaj ze czasem miesko jakies jesc musisz bo predzej czy pozniej organizm sam o nie bedzie prosil:) ja dla motywacji obejrzalam kilka zdjec pieknych dziewczyn:) pije kawke i biore sie za nauke bo jej sporo...:( pozdraiwam i powodzenia!!

abrakadabras proszę----------> wrzucam jeszcze parę propozycji śniadaniowych i obiadowych podstawa: chleb żytni razowy lub inny ciemny, pumpernikiel itp, wasa jako dodatki: nieśmiertelny twarożek zamiast masła czy margaryny+( do wyboru: plaster wędzonego łososia lub troszkę innej wędzonej ryby ( zawartość nikt), chuda wędlina drobiowa, gotowane jajko, czasami plaster sera żółtego fit, plus: pomidor, ogórek, papryka ( może być w wersji konserwowej)lub omlet z 2 białeki jednego żółtka np z szynką lub pieczarkami, pomidor+ wasa lub cienka kromka razowego jajecznica na lyżeczce masła z pieczarkami lub szynką, pomidor + wasa lub cienka kromka razowego ewentualnie jogurt odtłuszczony z płatkami ( osobiście nie lubię na śniadanie bo mnie nie syci) obiady:

Gość abrakadabras czekałam na to
wielki buziaczek dla Ciebie,jestes kochana dziewczyna:) na kolacje jadasz czasem kanapkę czy zwykle rano?

nie ma sprawy :) polecam się na przyszłość ;) co do kolacji to staram się unikać chleba i węglowodanów czyli: omlet, twarożek wymieszany z tym co kto lubi może być: wędzona ryba, rzodkiewka, szczypior lub na słodko z łyżka dżemu, miodu, owcami jak kto lubi ;) jajecznica z dodatkami ale już bez chleba grillowane mięsko bez chleba sałatka warzywna z kawałeczkiem sera jak mam ochotę na coś słodkiego to jogurt z granolą lub musli (ale bez przesady) ale najlepiej ochotę na słodkie zabija (u mnie) koktajl zrobiony w następujący sposób: kefir 47 kcal/100g truskawki 34 kcal/100 g plus słodzik lub mała ilość cukru naprawdę bardzo dobre i bez żadnej \"chemii\" nie licząc słodzika :)

nie ma sprawy :) polecam się na przyszłość ;) co do kolacji to staram się unikać chleba i węglowodanów czyli: omlet, twarożek wymieszany z tym co kto lubi może być: wędzona ryba, rzodkiewka, szczypior lub na słodko z łyżka dżemu, miodu, owcami jak kto lubi ;) jajecznica z dodatkami ale już bez chleba grillowane mięsko bez chleba sałatka warzywna z kawałeczkiem sera jak mam ochotę na coś słodkiego to jogurt z granolą lub musli (ale bez przesady) ale najlepiej ochotę na słodkie zabija (u mnie) koktajl zrobiony w następujący sposób: kefir 47 kcal/100g truskawki 34 kcal/100 g plus słodzik lub mała ilość cukru naprawdę bardzo dobre i bez żadnej "chemii" nie licząc słodzika :)

Gość abrakadabras jestes
bardzo życzliwą osóbką,niech Cię zycie samym szczęsciem obdarzy,dziękuję

Gość hhhhhh
hej dziewczyny co słychać ja cały czas staram sie pilnować z jedzeniem i efekt juz widze nie piją mnie spodnie w pasie. Chcę kupić sobie rower stacjonary, bo nie mam kiedy ćwiczyć pożno wracam z pracy i jeszcze mam córke 7 lata kora potrzebuje mamy pa