Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja79

Bukiet z CALLI

Polecane posty

Gość kaja79

Jak macie jakieś linki ze zdjęciami bukietów z calli to bardzo prosze o przesłanie.Dzięki pozdrawiam Buźka

Ja będę miała właśnie taki prosty bukiecik. Kilka sztuk kwiatków obwiązane wstążeczką. Zastanawiam się tylko czy wybrać białe/kremowe czy może takie pomarańczowo-herbaciane

Ja miałam te rude przewiązane tylko wstążką :). Ale to dlatego, że wszystko na ślubie i weselu było w jesiennej kolorystyce (ślub w październiku). Pamiętajcie tylko dziewczyny, że jest to bukiet, którego nie da się zasuszyć. I niestety bardzo szybko marnieje :).

Ładny, piękny :D Dlatego nie żałuję, mimo, że bukiet na drugi dzień wylądował w koszu. Okrutne dla kwiatów, ale raz w życiu mogłam to zrobić :)

Gość hyturtena
Marnieje?? To chyba maiłaś jakieś stare kwiaty. U mnie po weselu bukiet stał 2 tygodnie bez wody i wyglądał jak nowy, tak sao kwiat ktory miałam we włosachprzezył 2 tygodnie

mnie też bardzo podobają się takie bukiety, ale czy te kwiaty są dostępne o każdej porze roku? /mnie interesuje koniec września/

hyturtena- heheh nie miałam starych kwiatów :). Tego jestem pewna. Stały w wodzie, potem bez wody. Facet w kwiaciarni powiedział, że szybko opadną, dlatego że są to kwiaty które są naładowane wodą.

bardzo ladne sa takie bukieciki i można je samemu zrobic, co jest wielkim plusem, sama sie nad takim bukiecikiem z kalii zastanawiam

mi się marzy bukiet z konwalii ale niestety w sierpniu to chyba niemożliwe :( świetna ta strona, którą podrzuciła niezapominajka - dzięki :) MGwiazdka86

Katowiczanko, ja miałam bukiecik z konwalii, w kościele pachniały tak że aż mi się w głowie kręciło:-D Młody miał w przypince konwalijkę, ale mu klapła już po obiedzie:) Generalnie bukiet był ułożony ładnie, ale kwiaty wyglądały na mocno wczorajsze, a wybrałam kwiaciarnię którą inni mi polecali...

laura a możesz podrzucić zdjęcie Twojego bukietu? chociaż sobie na niego popatrzę :P może w przyszłym roku stanie się cud i konwalie zakwitną w sierpniu? :P

Laura, sliczny ten bukiecik! mi rowniez marza sie roze (jasny roz) z konwaliami, ale na koniec wrzesnia... skonczy sie na marzeniach....

Gość Viss
bardzo ładny bukiet:)

laura - dziękuje:) naprawdę śliczny miałaś bukiet, chociaż ja bym wolała więcej konwalii ;) a tak poza kwiatowym tematem: na tym zdjęciu masz bardzo ładne masz włosy i świetną ślubną fryzurę :P

fajny ten bukiet, chociaż od konwalii boli mnie głowa. a tak wracając do tematu fryzurki. Masz może zdjęcie od tyłu - bo z boku wygląda bardzo ładnie.

Kaśka, mam zdjęcie od tyłu:) http://www.voila.pl/131/wk037/?1 Fryzurka szybka do zrobienia, mnie babka uczesała w 45 min, raz dwa, coś tam poprzeplatała z tyłu, coś przypięła i gotowe;) A może któraś z was byłaby zainteresowana bolerkiem? Chętnie sprzedam:)

Mam więcej zdjęć, m.in. zdjęcia trzaskane komórką z bliska, ale nie będę ich dawać na kafe, dość już tego ekshibicjonizmu:-D

laura świetną masz fryzurę :) tylko, że ja mam krótkie włosy i obawiam się, że do ślubu mi nie podrosną do aż takiej długości ;) moja fryzjerka powiedziała że mam zapuszczać już od dziś ;) jeśli nie masz nic przeciwko to zapisze sobie Twoje fotki i wykorzystam w odpowiednim czasie ;) jakbyś miała ochotę podzielić się innymi zdjęciami to podaje maila: dwapietra@interia.pl :)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci