Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka bylego prezydenta

sex przed slubem - czy ktos probowal?

Polecane posty

Wrkoczyku spoko bede pamietac:classic_cool: dzieki za rade kochana jestes 👄 Martus ale fajnie wspomniec dobre czasy :classic_cool:

kochanka ----> myslisz ze pojde do piekla???? czy teraz Oytze Directorre namierza mnie grzesznice i przy najblizszym wjezdzie do Polandu zostane aresztowana na okeciu i postawiona pod pregiez?

SEX ANALNY GRZECH !!!!!!!!!!!!! GRZECH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEX PRZED SLUBEM GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! USUWANIE WLOSKOW GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ANTYKONCEPCJA GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEX ORALNY GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRZECH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRZECH!!!!!!!!!!!!! NAMIETNE POCALUNKI PRZED SLUBEM GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRZECH!!!!!!!!!!!!!!! GRZECH!!!!!!!!!!!!!!! POWTARZAJCIE ZA MNA GRZECH!!!!!!!!!!!!! GRZECH !!!!!!!!!!!!!! GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!

strzalka ----> tak juz zupelnie powaznie powiem ci ze byly momenty ze zalowalam ze nie bylam dziewica dla mojego meza, ze stracilam to z pierwszym chlopakiem w wieku 17 lat a potem jeszcze jakies 3 przelotne romanse. tak sobie to wspominam kochanka -----> a jeszcze z grzechow dalszych to zapomniala dodac ze wyszlam za rozwodnika i nie mamy slubu koscielnego 😭

wiesz co Ci powiem Martus nie zaluj tego co zrobilas:) Byc moze gdybs tego nie zrobila to bys zalowala, ze a moglam jednak... roznie w zyciu bywa no ale coz...

POWTARZAJCIE : GRZECH !!! GRZECH !!!!!! GRZECH !!!!!!!

ale was nabralam buahahahaa sama sie wale jak suka :P glupie peezdy :P

bez takich w zyciu tego nie robilam....boze i te slownictwo nie podszywajcie sie GRZCH !!!!! GRZECH!!!!!!! GRZECH!!!!!

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa........
A "boże" to czasem nie pisze się z dużej litery??? Hmm???

MATKO BOSKA

kochanka ----> i co myslisz ze pojde do piekla? PS aha i jeszcze dodatkowo spozywam alkohol w nadmiarze i klne koorwa jak chooj jak widze takie piizzdy jak ty. czy sie kwalifikuje???

pytanie powinno brzmieć - kto nie probowal seksu przed slubem;]

jeśli to kochanka byłego prezydenta Olsztyna , to współczuję. A mnie przed ślubem przetestowała moja przyszła żona a że test wypadł pozytywnie zostałem jej mężem. Zakochała się we mnie do szaleństwa i musiała przetestować, bo gdybym sie okazał po ślubie kiepski w miłości nigdy by sobie nie wybaczyła że związała sie z duupkiem co nawet porządnie poruchać nie potrafi

to ja podobnie do szalenstwa i to od pierwszego wejrzenia i jeszcze do tego z wzajemnoscia do szalenstwa. do tego stopnia ze testowalam go juz po drugiej randce :P chociaz on uparcie twierdzi ze to on mnie testowal... ale sie myli chlopina ;-)

ja mówię super poważnie, ożeniłem się po raz drugi z kobietą po przejściach, wdową, i po prostu wiedziała co jest grane i na cholerę miał by być dla niej chłop co poruchac nie potrafi, kota w worku to kupują jakieś egzaltowane dziewice, a kobiety znające sie na rzeczy podchodzą do sprawy racjonalnie i rzeczowo.

Gość jhgjkfklglg
K U R W A - poje.bane jesteście, takie zabawy nie są ani śmieszne, ani poważne, żałosne po prostu!