Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka bylego prezydenta

LADACZNICE grzech grzech grzech!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

sade ----> no problem, byle jakies fajne laski byly w tym wiezienie do przelecenie codziennie

Gość brutalna nałożnica
kochanko ja stracilam dziewictwo w wieku 20 lat

kochanka gwoli scislosci ----> blone dziewicza przerwalam sobie sama w wieku 15 lat, jak sie masturbowalam takim fajnym grubym olowkiem :classic_cool: pierwszego loda zrobilam jak mialam 16 lat mojemu owczesnemu chlopakowi, a rozprawiczona przez niego zostalam w wieku lat 17 :P

"kochanka bylego prezydenta boję sie troche przerwania blony ale na pewno poczuje wtedy wielka radosc, milosc i wzajemne uwielbienie" kochanko moge ci zapewni ze wtedy poczujesz jedynie bol i chooja w cipce :P sąd-------> ja mieszkac tak jak pani marta za daleko zeby wy po mnie przyjechac :D

Aha, czyli pójdę do piekła :classic_cool: Fajnie, przynajmniej nie będzie nudno :D Kochanko nie odpowiedziałaś mi na pytanie: czy kobieta musi nieść swój krzyż kiedy mąż ją krzywdzi?

lalka ---> super, anytime 😘 hakuna ----> a pewnie ze pojdziesz razem z nami ladacznicami, najpierw do wiezienia a potem do piekla ;-)

Nie wiedziałam, że za depilację i onanizm idzie się do pierdla, ale jak trzeba to cóż zrobić :P Przynajmniej tam dewoty nie zajrzą i będziemy mogły bezkarnie oddawać się bezecnym, grzesznym praktykom :classic_cool:

Nadal nie udzieliłaś odpowiedzi, masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem? Tak to jest jak się za często w kościele przesiaduje :D :D

taaak bedziemy grzeszyc do woli uprawiac w wiezieniu lesbian sex mmmmmmmmmmmm na sama mysl juz mam kisiel :P

kochanka ze zawsze ze soba nosisz krzyz to sie ne dziwie masz tak popierdolone w gloowce ze pewnie poto go nosisz zeby miec sie czym zaspokajac :D naprawde polecam i wibrator on tak przyjemnie masuje i sie drzazgi nie wbijaja(jesli masz drewniany) :P :P :P :P

Marta oszczędź dziewczynie szczegółów bo nam zaraz na zawał zejdzie, i co zrobimy Bożesz Ty moj :D A zresztą i tak idziemy do piekła to wszystko jedno :classic_cool: :P

nie odpowiadalam na twoje pytanie tylko mowilam ogolnikowo, przykro ze zle mnie rozumiesz chyba cierpisz na nadmierne samouwielbienie jesli myslisz ze wszystko jest kierowane do ciebie. skoro masz jakies pytanie dziewcze to je powtorz z reguly nie czytam wszystkich wypowiedzi

ehhh sex w wiezieniu mmm pani marta robi mi ochotke :D a kochanka tez pewnie by chciala sie dolaczyc tylko jej glupio :P

Napisałaś coś o krzyżu więc logiczne chyba, że uznałam to za reakcję na mój post o matkoo :D Ale ok, powtórzę to specjalnie dla Ciebie :P Czy uważasz, że kobieta powinna nieść swój krzyż jeśli mąż ją bije, pije i wyzywa?

tak uwazam ze powinna przy nim trwac i jesli ja bije to jest to kara za jej przeszlosc i te wielkie grzechy, ktore popelnila. pokuta jest zawsze bolesna. w zadnym wypadku nie wolna sie rozwodzic!!!! jesli bog uzna ze juz koniec twojego nieszczescia to nawroci meza

No tak, nie spodziewałam się innej odpowiedzi:D Dobra, a jeśli kobieta przez całe życie robiła wszystko jak należy i nie popełniła żadnego z wymienianych przez Ciebie grzechów, to co? Za co ma cierpieć? Za to, że jest kobietą? I facet może robić co chce a ona nie ma prawa do szczęścia?

kochanka chcialaby sie dolaczyc do nas??? no przyznaj sie kochanka, no juz.... lizalas kiedys cipunie ??? to super jazda trust me... to jak sprobujesz z nami ??

Kochanko, możesz zdradzić jak masz na imię? Bo jak tak piszesz, to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Cię znam :D

kochanka wlasnie wymyslilam co zrobie dzis wieczorem, specjalnie i z mysla o tobie - odwale mezowi zajeebistego loda :classic_cool: a wytrysk zamiast to ust skieruje sobie na twarz :classic_cool: nastepnie rozsmaruje sperme po twarzy penisem i wklepie ja sobie w buzke :classic_cool::classic_cool::classic_cool: :P tym sposobem bede miala najwspanialsza maseczke kosmetyczna na swiecie, probowalas kiedys??? jak nie to sprobuj mowie ci bomba, ja to robie przynajmniej raz na tydzien dlatego mam taka sliczna cere :P no oczywiscie marnuje sie przy tym bezpowrotnie niezliczone ilosci zrodla prokreacji czyli miliardy plemniczkow, no ale kochana niestety, cos za cos :P

a ja ci powiem co ci zrobie jak cie spotkam pani marto za leb za wlosy do kosciola i z pistoletem przy glowie spowiadac sie oj zalowalabys grzechow, zalowalabys glupie ladacznice nie rozumiecie ze zycie to proba a prawdziwe szczescie znajdziecie jak je przejdziecie pozytywnie JAK MOZNA BYC TAK GLUPIM

jakto z pistoletem to Pan Bog ci przykazal guna nosic ???? wooow :P myslalam ze chlebem we mnie mozesz jedynie a ty mi tu z kalibrem wyjezdzasz ??? osz ty hipokrytko jedna :P

nio dobra sluchajcie to tak: wiec ta niedoruchana pannica Michalina to jest albo MEGA PROWO (trzebaby tu zasiegnac opinii Oficjalnego Trolla Forumowego), albo, nie daj Boze, ktos dziewczeciu tak pojeebal w glowie, jakies pranie moozgu zrobil, ze obawiam sie to juz chyba nieodwracalne, nawet gdyby jej dobrze zrobic :O ona jest chyba z jakiejs sekty :O szoke :O

Gość sisisisissisisisisisisissisisi
puszczam sie co tydzien z innym depiluje sie ciagle mysle o sexie i nie chce miec nigdy meza a tym bardziej dziecka hollla