Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

das

gosposia????

Polecane posty

mój były zawsze jak chorowałam- kładł się i oczywiście chorował jeszcze bardziej;)

Gość Zwykły Psełdonim czyli Sasza
Oczywiście, że drażnię, Doprawdy. To nic miłego, kiedy się człowiek zderza z najprawdziwszą prawdą swojego życia? Z drugiej strony, nie da się żyć w kłamstwie i oszukaństwie.

Psedłonim, każdy ma swój świat i swoją prawdę. Tobie możnaby tłumaczyć i tłumaczyć, ale i tak zostaniesz przy swoich, jakżesz uroczo staroświeckich ,poglądach. Ja mam inne, i też mozna mi tłumaczyć i tłumaczyć. Doprawdy też ma swoje, Nefry i cała reszta. :)

Psełdonim- drażnisz= wzbudzasz litość swoimi godnymi pożałowania, oderwanymi od rzeczywistości wynużeniami- daj sobie spokój, ty nikomu nic do myślenia nie dajesz- brakuje ci polotu- jak potrzebujesz dosadniej: spadaj

das ty wolisz wynająć gosposię, mieć święty spokój a nie spróbować zmienić podejście męża do obowiązków domowych prawda??

das, a Ty dalej nie odpowiedziałaś na moje, chyba dosyć istotne pytanie : co może sie stać najgorszego, jeżeli sie mężowi postawisz?

:-) Jednym się jednak różnimy, Kirene. Moje "staroświeckie" poglądy pozwalają mi posiadać jasny ogląd spraw. Nowoczesnej kobiecie, która pożąda "partnera" nie mężczyzny to nie w smak. Tylko po co biadolić o samotności, niespełnieniu w życiu czy wręcz życiowych porażkach? :-) A ja jestem szczęśliwy z moją kobietą, która kiedyś zgodziła się zostać moją żoną, to znaczy - zgodziła się, żebym był jej mężem. Mężem, nie partnerem. Mam wszelkie podstawy, żeby się upierać, że i ona jest szczęśliwa. Pamiętaj, Kirene, "chwałą mężczyzny jest szczęście jego żony". :-)

das a co mamy zrobić????????? czego od nas oczekujesz? że przyjdziemy posprzątać? na każde nasze rdy masz argument- zawsze w historii najwięcej zmian dokonywało się podczas rewolucji- nawet kosztem głów ty nie przyjmujesz do wiadomości tego co piszę- sorry- ja cię o to prosić nie będę to ty masz w tym interes nie ja

Psedło, toś mi teraz dokopał. Znaczy się, tylko mnie mamiłeś obietnicami uprawy seksu? Chyba sie powieszę :o

Być może, Doprawdy. Moje wynurzenia są dla Ciebie nudne. Twoje zaś "wynużenia" są z błędem ortograficznym. :-) Jeśli Twoja wiedza o "rzyciu" jest analogiczna do znajomości ortografii, to dość łatwo tłumaczy, iż trudno znaleźć z Tobą wspólny język. :-)

Kirene? A co jest atrakcyjnego w uprawie seksu z kimś, kto prezentuje średniowieczne poglądy i do poduszki czytuje sobie poezje Rilkego bądź Achmatowej - w oryginale?

Przecież nie chodzi o czyjąkolwiek atrakcyjność, tylko o rozczarowanie, że Ty, zawsze taki prawy, wierny etc., KŁAMAŁEŚ!!!

NIe, Kirene, bawiłem się. :-) Nigdy nie było moim rzeczywistym zamiarem zbajerowanie Cię w relau. Wiem, co oznacza wierność przyrzeczona kobiecie.

PseŁdonim- ty cos o ortografii:D:D: nie rozśmieszaj mnie:P nie wynuRZaj się więcej:P

Doprawdy: ja odwoływac nie będę, albowiem dalej czekam na udowodnienie mi, ze Psedło naprawdę istnieje, a nie jest ino kafeteryjnym botem :D

Zadziwiasz mnie, Kirene. Dlaczego Ci zależy na udowodnieniu, że ja rzeczywiście istnieję?

Choćby z tego powodu, że moje poglądy na życie tchną Średniowieczem a ja jestem nieopisanie nudny, Kirene.

kyyrene, myślisz, Psełdo to ktos, kto specjalnie z siebie robi idiotę, dla podkręcenia dyskusji? cos jak retro?:D

Das, kilka osób tutaj zadało Ci pytanie, co by było, gdyby mąż nie dostał pod nos tego, co zawsze. Nie odpowiedziałaś. Jakoś nie widzę w Tobie chęci rozmowy, więc się usunęłam. Mam następne pytanko, jeśli oczywiście odpowiesz: co zrobisz dzisiaj po przyjściu do domu?

nie wiem co by zrobił gdyby nie było obiadu. dzisiaj na pewno po pracy przyjdę trochę później, na pewno nie tak jak zawsze punktualnie.