Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Nastoletnie mamy czas na smiech i lzy

Polecane posty

Niesympatyczna po prostu ja faktycznie piszę trochę bez większego sensu ,ponieważ nie kończę zdań kropkom i nie stawiam przecinków .Zdanie do Ciebie zakończyło się na uśmiechniętej buźce ,reszta była dp cytrynki czy jak jej tam Pozdrawiam dziś jest już lepiej Bardzo nas do siebie ta sytuacja zbliżyła Ciesze się że mąż mi tak ufa i odkrył całego siebie przedemną

Gość addaaa
Witam! wydaje mi się ze moge juz do Was dolonczyc. Mam 18 lat i 2 kreski na tescie. Jutro bede wiedziala na 100 % robiac badanie krwi.

Optymistycznie a ja samej siebie się czasem nie mogę doczytać heheh Sympatyczna ja miałam naturalny poród ale ciężki Nie bój się ja podchodziłam do tego w ten sposób że chwilę pocierpię a potem już będzie wszystko ok Ty będziesz pod narkozą więc się nie martw Później zapewne będzie trudno wrócić do formy bo podobno po CC jest ciężej ale wszystko dobrze będzie:) Ja w grudniu będę chrzciła małego dokładnie 26 :D Czekałam tak długo bo chciałam aby wszyscy moi bracia byli :) Adaaa to gratuluję cieszysz się?? Jak wygląda sytuacja u Ciebie??

Sympatyczna, czy Ty przypadkiem nie jesteś projektem? Jaka narkoza? Głównie stosuje się znieczulenie od pasa w dół, narkozę rzadko, no chyba, że w Krk jest inaczej :) Cc nie jest wcale taka zła, ja się bardzo cieszę, że miałam cc. :)

Optymistycznie no to nie wiem ja myślałam że narkozę :D No ale nigdy się nie dowiadywałam itp itd więc nie wiem Pamiętam tylko ze mną w szpitalu leżały pani po CC i je wybudzali z narkozy chyba:)

Quasimodka wiesz co dziś nawet nie jesteś wstanie mnie zezłościć Powiem ci jedno żal mi cię Ja jestem naprawdę szczęśliwa a jeżeli będę chciała i będzie mnie stać to zrobię sobie z moim mężem nawet 3 dzieci a tobie nic do tego My płacimy podatki ,państwo nas nie utrzymuje Żyjemy godnie a ty jesteś zgorzkniała i jedyne co masz do roboty to zabawa w słowne potyczki ze mną Pociesz się że ty też byłaś takim bachorem:D haha znowu zgrzyt

Quasimodka to tylko o tobie świadczy z kim się zadajesz, pamiętaj o tym. Pamiętaj także, że nie jest sztuką pokonać w walce kalekę, czy wygrać konkurs ortograficzny z dysortografem. Ty taka właśnie jesteś. Cieszysz się, że skopałaś człowieka, którego przed chwilą poturbował samochód. Dlatego należy ci współczuć. Nie trzeba kogoś znać by wiedzieć, że przegrywa w przedbiegach w dziedzinie jaką jest człowieczeństwo.

A tak w ogóle to przepraszam ty nie jesteś kalekom bo kaleka to osoba która coś przeżyła i należy ją szanować A tak apropo nie wiem po co ja płacę państwu, powinno oczyszczać Polskę z śmieci a tu coo? widzę marne efekty. Ha do tego te śmieci potrafią mówić i pisać Normalnie szok ewolucja:)

Gość axila
czarnulka- "kaleką" jak juz cos.a tak swoja droga non stop siedzisz na kafe,a jak tam twoje dziecko,zyje jeszcze?

Widzisz dziewczynko jakie mądre porady potrafisz dać Tylko czasem sama z nich skorzystaj No więc czym prędzej sprawdź w słowniku co oznacza słowo współczuję Bo skoro ja tobie nie mogę współczuć to dlaczego ty mi możesz skoro także mnie nie znasz Chyba nie jesteś ponad obowiązującymi zasadami i prawem A po 2 to tylko moja indywidualna sprawa czy będę używać antykoncepcji czy też nie Moim materacem nie jesteś więc nie masz prawa się w to wtrącać Poczytaj trochę a wtedy się dowiesz że głos mogłabyś tylko zabrać gdybym krzywdziła swe dziecko A moje jest bardzo szczęśliwe i jak kiedyś tu pisałam pokazuje mi to codziennie wesoło się śmiejąc No ale co ja będę z tobą dyskutować ryby i Quasimodki głosu nie mają:D

Axila jak tak bardzo cię to interesuje to zgłoś do jakiegoś programu typu "Uwaga", że matki zamiast przeszkadzać dziecku w spaniu - piszą na forach internetowych. Niech zrobią porządek, a co!

Hahah non stop no to mi to udowodnij:Pierw przejrzyj strona po stronie a potem zaczynaj dyskusję:D Dziękuję serdecznie za pokazanie mi mojego błędu postaram się poprawić A o moje dziecko się nie martw właśnie jest po kąpieli najedzone i smacznie śpi A zapomniałam dodać mąż też już jadł kolację żeby nie było:D

No dokładnie optymistycznie ma rację niech nas pozamykają bo nie budzimy dzieci kiedy one śpią A zapomniałabym niech też zajmą się tym że jesteśmy kobietami wyzwolonymi i nie siedzimy z nimi 24 h na dobę tylko czasem tatusiowie nas w tym wyręczają Jakże tak można:D

Qasimodko znasz takie powiedzenie? Co komu do domu jak chata nie jego? Proponuję zapoznać się z tym powiedzeniem, przeanalizować i wyciągnąć poprawne wnioski...

Gość axila
ty czarnulka kobieta,ile ty masz lat 18? ;) zenua . siedzisz na forum od rana do nocy a dzieckiem sie ojciec zajmuje,ktory jeszcze pracuje na ciebie bezrobotna i niewyksztalcona

axila no wiesz jakieś tam wykształcenie mam Oczywiście siedzę od rana do wieczora i tylko patrzę czy ktoś nie wszedł Bo jestem aż tak zdesperowana jak Ty i potrzebuję tu opisać jaka jestem sfrustrowana i nie szczęśliwa Chciałabyś aby to była prawda co nie Jeszcze raz radzę przejrzyj cały topik i zobacz co ile tu jestem Bo chyba masz jakieś problemy ze wzrokiem No chyba że nie znasz się na datach i godzinach Ja chętnie pomogę:D

axila no pomyliłaś się o rok Mogę Cię zaprosić na moje 20 urodziny jak tylko zechcesz Będziemy się świetnie bawić

axila zobaczysz moje biedne zaniedbane dziecko no i oczywiście mojego męża który tak haruje że ledwo co żyje a potem jeszcze musi posprzątać i zająć się dzieckiem Jaka byś była wtedy szczęśliwa Może kiedyś poproszę męża i razem odegramy taką scenkę Specjalnie dla Ciebie i to całkiem gratiss:D W końcu spełnią się Twoje marzenia i wyleczysz się z kompleksu niższości Może nawet to pomoże Ci się spełnic życiowo:D

Gość niektorzy sa pusci i malo
bystrzy mimo tego ze maja wyksztalcenie a skad wiesz ze czarnulka jest pusta czy malo bystra??????? moze nie jest, moze takie sprawia wrazenie tylko na forum???????? bo nie pisze przecinkow, zdarzaja jej sie bledy itd??????????

Chyba mówisz o sobie ,bo jak narazie to ja Ciebie uważam za osobę pustą . Trwaj nadal w swoim przekonaniu ,jeżeli Cię to satysfakcjonuje Na szczęście wszyscy którzy mnie znają oraz osoby z którymi miałam kontakt fizyczny ,osobisty i prowadziłam z nimi chodź by najmniejszą konwersację są innego zdania niż Twoje Moim skromnym zdaniem trzeba być naprawdę pustym człowiekiem,aby oceniać kogoś kogo się kompletnie nie zna Cieszę się niezmiernie, że udało mi się Ciebie rozbawić .Muszę przyznać, że Ty także polepszyłaś mi humor swą durnowatą i jakże bezsensowną wypowiedzią A teraz pozwól , że przestanę prowadzić z Twoją osobą jakichkolwiek potyczek słownych bo zaczęło mnie to po prostu nudzić. Ola .Pozdrawiam Czarnulka:D

Przepraszam miało być jakiekolwiek potyczki słowne A tak apropo ty nie masz nic lepszego do roboty jak prowadzenie konwersacji ze mną ?? Chciałabym zobaczyć Twoją minę gdy to czytasz. Zapewne jeszcze kilka dni a nabawisz się poważnej nerwicy Oj biedactwo .

A moim wykształceniem się nie przejmuj Na razie średnie z maturą mi spokojnie wystarcza Za rok zacznę studia A teraz kształcę się aby zdać rozszerzoną maturę z kilku przedmiotów Poza tym gratuluję podejścia do życia Jeżeli uważasz, że człowiek bez wykształcenia nie jest godny szacunku i okazywania mu ludzkich uczuć to bardzo się cieszę ,że moi znajomi mają całkiem inne stereotypy i nie są tak puści.

Gość aduskaaaaaaaa
a wiec dopisuje sie do Was moja ciaza jest potwierdzona badaniem krwi wskazuje to na 5 tc. Mam 18 lat i w maju mature aa zapomialam dodac ze jeszcze nie powiedziaam mamie.