Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawoszka fit

KAWA ODCHUDZAJĄCA? Kawoszki zapraszam

Polecane posty

Gość tulipkaa
Zgadzam się trzeba odstawić cukier, kawa czarna, gorzka doskonale pomaga spalić tłuszczyk, powoduje że ma się ciut mniejszy apetyt, no ale trzeba zdrowe kawy wybierać, a nie takie co podrażniają żołądek.

Gość lolcia_30
Ja słodzę kawę cukrem trzcinowym, który jest naturalny lub miodem. Myślę że to zdrowe rozwiązanie dla osób którzy nie lubią gorzkiej kawy. Ja nie słodzę herbat, nie piję żadnych kupnych soków (sama wyciskam z cytrusów), więc łyżeczka nierafinowanego cukru lub naturalnego miodu dziennie nie zaszkodzi :)

Gość emilatata
A ja pije kawę Shape Wow. To tez kawa odchudzająca, tyle tylko że w 100% składa się z kawy. Jej właściwości odchudzające oparte są na działaniu kawy zielonej i zawartej w niej kwasu chlorogenowego. Super smakuje i schudłam za jej pomocą 4 kg więcej informacji na temat tej kawy www.kawa-odchudzajaca-shapewow.pl

Gość iwamm
kawka niskodrażniąca nie odchudza, ale jest bezpieczna dla zoladka i serca, mozna ja pic na czczo.

Gość Twoje10minut_pl
Kawa na pewno pobudza proces trawienia. Przyspiesza przemianę materii. Czy sama w sobie posiada właściwości odchudzające? Jeśli nie zastosujemy się do zdrowych zasad życia, to nawet zielona kawa nam nie pomoże.

Gość gość
Zielona kawa daje dobrego kopa, nie jest zbyt smaczna, ale idzie się przyzwyczaić tak jak do zielonej herbaty. Nie słodzę jej, więc tu już plus bo nie piję prawie niczego bez cukru, brzuch nie jest wzdęty i ogólnie czuję się ok. Trzeba ją pić po kilka filiżanek dziennie i nie mieloną, po prostu zalewamy ziarenka wrzątkiem, czekamy kilka minut i pijemy napar.

Gość gość
slim coffe jest kawą odchudzającą, a przynajmniej ją zarekomendowała mi pani w aptece, jestem dopiero 2gi dzien na niej i to co widzę na szybko to fakt że nie mam już problemu z zaparciami ;)

Gość zenka444
A samo stosowanie Slim Coffee daje taki efekt czy masz jakąś dietę? A ćwiczysz przy tym?

Gość andaluzyjska2
Zenka444 nie ma cudownych suplementów odchudzających. Ja dużo biegam, do tego dieta i wspieram się właśnie SlimCoffee. I dzięki temu zrzuciłam 6kg i teraz staram się trzymać wagę.

Gość gość
Uwielbiam kawę dlatego to dla mnie idealne rozwiązanie. Kawka plus dietka i efekty są.

Gość kenna
Slim coffee jest słodzona czy nie . Bo ja nie słodzę kawy. A trochę pomocy przy odchudzaniu przydałoby mi się.

Gość OE_SlimCoffee
Droga kenno, SlimCoffee nie zawiera cukru i polecamy ją każdemu, kto pragnie zadbać o prawidłową masę ciała, a jednocześnie nie wyobrażają sobie dnia bez filiżanki kawy. W odróżnieniu od powszechnie stosowanej kawy, SlimCoffee klasyczna, przygotowana jest na bazie ekstraktu z cykorii i wzbogacona w składniki o działaniu wspomagającym przemianę materii. Zachęcam do zadawania pytań w przypadku wątpliwości. Chętnie pomogę Ci w ich rozwianiu. Pozdrawiam, Katarzyna Foryś Online Ekspert marki Slim Coffee

Gość kawulka33
Pani Katarzyno a są jakieś przeciwwskazania do picia Slim Coffee?

Gość OE_SlimCoffee
Dobry wieczór, Przeciwwskazania to nadwrażliwość na którykolwiek ze składników. Produkty z linii Slim Coffee zawierają m.in. cykorię, guaranę, zieloną herbatę i inne. Więcej informacji na temat marki Slim Coffe tutaj: http://www.slimcoffee.pl/produkty/slim-coffee-oczyszczanie,4 W razie pytań, chętnie pomogę. Pozdrawiam serdecznie, Katarzyna Foryś Online Ekspert marki Slim Coffee

Gość garina26
A jeżeli karmię piersią to mogę pić ten suplement?

Gość kawulka33
Fajno, dziękuję za informację Pani Katarzyno. Slim Coffee można dostać w każdej aptece?

Gość onlineekspertslimcoffee
Dzień dobry, @Garina26: Slim Coffee jest niewskazana dla kobiet w ciąży i matek karmiących piersią. Nasz produkt można otrzymać w każdej dobrej aptece. W razie pytań, chętnie pomogę. Pozdrawiam serdecznie, Katarzyna Foryś Online Ekspert marki Slim Coffee

Gość kanla
Czy osoby starsze mogą pić slim coffee . Konkretnie mam na myśli carmel gold , ponieważ ta kawa mi odpowiada.

Gość garina26
Dziękuję za informację Pani Katarzyno. Dobrze, że zapytałam :)

Gość kawulka33
Byłam w aptece na osiedlu i udało mi się dostać Slim Coffee :)

Gość kenna
Dziękuje Pani Katarzyno za odpowiedz. W tej chwili jestem już konsumentką slim coffee . Jeśli chodzi o odchudzanie to jeszcze nie mogę nic powiedzieć , jest to krótki czas . Natomiast dodam do zalet tej kawy ,to że daje porządny zastrzyk energii .

Gość gość
to tak samo jaku mnie jestem pełna energii po Slim Coffee a piję ją zamiast naturalnej.