Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wściekła

poszedł na mecz i jeszcze nie wrócił

Polecane posty

ja przebolałam piątkowy wieczór w sobote rano i rada: na kaca najlepsza praca:> fizyczne- szybciej pozbywasz się toksyn:P

ja piwo uwielbiam ale ograniczam:> generalnie nie te czasy, że po upojnej nocy kończącej się o 6-stej rano, szło się do pracy na 8-sma:/ starość nie radośc;D

Witajcie:-) Ja uwielbiam piwko ale ograniczam do picia tylko w weekend bo jest to zły napój dla mojego brzuszka...:-(

po 3 piwkach, to sie co najwyzej sikać chce :D:D ja myslalem, że z 15 wypiłaś :)

ja jestem rekordzistk bo upiłabym się normalnym jednym:P

Komiczne, 15???? chyba bym pękła:D:D:D a Ty ile wypijasz? jak jesteś ze znajomymi ja piwo też lubię, i też sięograniczam, bo jest kaloryczne, ale wczoraj byliśmy w knajpie na tym meczu, to przecież nie mogłam go oglądać na sucho :D

Ja tez lubię whisky. Ale najbardziej lubie Finlandie Redberry (nawet na basenie ciepła z ciepłym spritem może być w stosunku 1:1).Jedyna wódka ,która nie musi byz zmorożona.

to nie zazdroszczę koleżanek :o Moje na szczęście przyzwyczaiły się do tego, że czasami (rzadko) piję tę wódę i nic, a czasami (częsciej) grzecznie oświadczam, że dzisiaj to ja tylko soczek, bo nie w formie jestem :D I nikomu to nie przeszkadza :)

Ja nie lubie win. Ewentualnie martini ale to srednia przyjemność (jak juz musze wino to to) Ja pije mocny alkohol ale wybrane produkty

Ja z moimi kolezankami pije razem. Chociaz moja najlepsza przyjaciółka nie pije wódek Ale za to piw wypije wiecej niz nie jeden chłopak:-)

Gość jestem wściekła
Nie chodziło o kontrole, bo nie zabraniam mu spotykać się ze znajomymi, tylko o to że nie dał znaku życia. Warszawa wcale nie jest bezpieczna a dużo sie słyszy o pijanych pajacach którzy leją każdego kogo spotkają. Juz sie wyspał, nie powiem dośc dosadnie powiedziałam co o tym myśle , ale on wie ze to jego wina i nie potrafił wytłumaczyć dlaczego tak zrobił

Gość jestem wściekła
no nie, i juz pewnie nie pomyśli

Gość jestem wściekła
nie no wybaczyłam, tylko on bez wcześniejszych sygnałów powiedział coś czego się nie spodziewałam

moze to, że chyba to juz koniec, albo ze Aśka z drugiego bloku nie robiłaby takich jazd, a w łóżku jest znacznie lepsza

widze, ze autorka słuchała wykładów mistrza Hitchcocka jak budowac napięcie