Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ślimaczczek

Zostawiłam faceta po 6 latach ! Teraz żałuję a on... ULOTNIŁ się a na odchodne

Polecane posty

Gość ldldldldldll
Facet dał ci do zrozumienia na wiele sposobów, że wykreślił cię z życia. Niech to do ciebie wreszcie dotrze.

Gość Ślimaczczek
przestan sie podszywać nie do wąchocka to nie ma znaczenia

Gość koniec to koniec
ja bym juz wertowala siec gdzie sa filie jego firmy w tym miesicie a ty biadolisz

Gość Ślimaczczek
faktycznie moge tam pojechać , nie pomyślałam o tym. Pomimo, ze to duuże miasto ZNAJDE GO nie dam za wygrana

Gość Pytia
1. napisz list na adres rodziny 2. zrób sobie nowy numer gg i z tego numeru zostaw mu wiadomość 3. wyślij mu sms-a , że chcesz pogadać daj mu czas, niech sobie przemyśli nie osaczaj

ale byłaś szczęściarą nie dość, że nie miałaś nic do zarzucenia chłopakowi (jak sama twierdzisz), to miałaś mężczynę z klasą, ponad to on jeszcze cie tak bardzo kochał! kobiecie nie dogodzi

Gość nie sądze zybys go kochała
to nie była milośc z twej strony.miesiąc czasu potrzebowalaś na to ,żeby stwierdzic ,że go kochasz?/wiesz co to jest???DUMA ni miłość.nagle usiwadomiłaś sobie ,że ktoś tak po prostu odszedł.tyo nie miłóść wyciska ći łzy a przyzwyczajenie że to co było to juz koniec.ty nie uświadomiłas sobie ,że go kochasz tylko uswiadomiłas sobie brak czegos do czego byłaś przyzwyczajona w swoim zyciu.a on byl jego częśćia przez 6 lat.za tym płaczesz.jestem 100% pewna ,że gdyby nie wyjechał nie odciął sie ,bys go dalej olewała,.nie osądzam ćie.ąle daj mu spokój.to była dla niego na pewno trudna decyzja.ty sobie popłacz i daj sobie spokoj.jesli kochacie sie naprawdę żadna siła was nie rozdzieli.atpie w ta twojamiłość.pozdrawiam

Gość Ślimaczczek
koniec... własnie to robie

daj sobie spokój znajdziesz go a on będzie akurat kopulował z inną i po co ci to ........

Gość kdkdlalala
Kobieto odpuść mu, bo to zakrawa na nagabywanie. Facet zrobił co mógł, żeby cię więcej nie oglądać na oczy. Niektóre baby naprawdę są bez wstydu i charakteru.

Gość koniec to koniec
jesli kochacie sie naprawdę żadna siła was nie rozdzieli-nie zgadzam sie czasami honor, duma, niedopowiedzenie i wielka milosc nie zwyciezy.....

Gość kdkdlalala
Po prostu odwal się od niego.

Gość koniec to koniec
a u niego wlasnie ten honor widze....

Gość japacz
po prostu żal ci du** ściska i wszystko teraz widzisz inaczej, że niby go kochasz i takie tam

Gość kdkdlalala
Wielka miłość.... booooosh, facet przeprowadza się do innego miasta, żeby nie widzieć suki więcej na oczy. Taaaaak, bardzo się ucieszy jak mu się na nowo wtrąbi w zycie.

Gość koniec to koniec
suka to ona nie jest ale zrobila ogromny blad bo widac ze facet ma klase i ja kochal i nie widze szans na powrot zadnych

Gość Ślimaczczek
skąd możecie wiedzieć co czuje :P Gdy wracałam znad morza byłam pewna że go zastane tutaj mimo iz zmienił nr komorki. Chciałam go przeprosić już jak byłam tam ze znajomymi zadzwonić... Potrzebowałam odpocząć, zastanowić się , pobyć sama tylko wypowiedziałam nie te słowa co powinnam i zabrzmiało to jak rozstanie.... Myślałam, że jeśli oboje odpoczniemy od siebie , zatęsknimy powróci do naszego związku świeżośc, namiętnośc jak kiedyś. Kocham go naprawdę całym sercem. I tęsknię za nim :(

Gość kdkdlalala
Owszem jest, suka ogrodnika. Znudził jej sie, spowszedniał, to go wyrzuciła jak wyżutą gumę. Ale jak się połapała, że facet zamiast rozpaczać i skomleć pod jej drzwiami, odciął się od przeszłości i poukładał sobie życie na nowo.

Gość koniec to koniec
ale moze on juz cie nie chce?ty sobie odpoczelas miesiac a on bedzie cale zycie... nie pomyslalas o tym, ze to taki typ czlowieka ktory nie czeka az komus sie odwidzi i nie akceptuje gierek, przerw, tylko szczera rozmowe!!!!!! moglas powiedziec mu ze potrzebujesz tydzien czasu a ty zerwalas

Gość kdkdlalala
Ale on cię już lasencja nie kocha. Bardzo szybko wykorzystał okazję, zeby się stlenić z twojego życia i jeszcze utrudnić ci odnaleznienie go.

Gość koniec to koniec
tu sie z toba zgodze, pies ogrodnika jestem pewna ze gdyby nadal byl w tym samym miescie, firmie, mial ten sam numer komorki, maila, gg, odpisywal jej na smsy po jej powrocie, telefony to by prowadzila gierki a ze zniknal to ja poruszylo, ubodlo ze facet wykreslil ja

Gość Ślimaczczek
nie czytam już tego !! wiem gdzie go szukac i go znajde :P nie można przestać kochać po miesiącu od rozstania ! On zawsze taki był, że sie unosił dumą on taki jest . wytłumacze mu wszystko żegnam

Gość kdkdlalala
Dokładnie. Zerwała 6 letni związek, wbiła facetowi nóż w serce, potem wyjechała sobie nad może "odpocząć" i pooddychać "świeżym powietrzem". Trochę się stęskniła i sądziła że facet czeka, tęskni i ładnie poprosi, żeby wróciła. A tu nic z tego. Może w międzyczasie nawet zapoznał nową laskę.

Gość koniec to koniec
jestes zbyt pewna siebie owszem na pewno cie jeszcze kocha ale moze uniesc sie honorem a po 2 jak nawet wroci nie bedzie o ciebie juz tak zabiegal, to ty bedziesz zebrala o jego milosc..sorki

a ja CI zycze powodzenia i mam nadzieje, ze sie uda :) daj znac za jakis czas czy Ci sie udalo go przekonac , prosze!

wiesz co, najlepiej zrobisz , jak weźmiesz sobie półki płytę Piotra Szczepanika i posłuchasz ..... nie znasz wagi, słów tak jak ja znam... Małgośka mówią mi , on nie wart jednej łzy, oj głupia ty , głupia ty....

Gość nie sądze zybys go kochała
ona nie jest suką.nie oceniajcie jej w ten sposób.jej też teraz wali sie świat.traci jakąś rzeczywistośc.nna pewno nie jest suką.po prostu nie rozumie uczuc ,które nią kierują.nie wiem czy postapiła żle.odeszła bo czuła ,że cos sie wypaliło.chyba leouej ,że zrobiła to nie oszukiwała.to co teraz nia kiieruje to są emocje.i kązdy z nas by je przezywał autorko topicku!daj sobie czas.musisz sama zrozumiec czy go kochasz ,czy to sa tylko emocje.nie chialabys go juz wicej skrzywdzic.to wiem.więc daj czas czasowi.jesli naprawde go kochasz to go znajdziesz.teraz rzadza toba emocje,brak stabilzacji,koniec czegoś.normlne ,że sie bronisz.pozwol sobie i jemu.i zrob to dla niego.

Gość kdkdlalala
"facet mógł to zrobić poniekąd z ciekawości czy ona mówiła to serio i do czego jest zdolna aby go znaleźć???" Jesteś aż taką idiotką czy tylko udajesz? Facet Z CIEKAWOSCI zmienia pracę i miejsce zamieszkania?????

Co z tego , że 6 lat... Jak wróci bedzie głupi. Po 6 latach stwierdziłaś że to rutyna , po kolejnych 4 wkreci Ci się to samo i go zdradzisz...