Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesoly

Co zrobić? Mama i miłość

Polecane posty

tak sie po tym wszystkim zastnowiłem i powiem krótko dla śmiechu, w tych sprawach to ... każda matka to wariatka

Gość do wnuczka smirnoffa
Nie jestem wnuczką smirnoffa (pozdrawiam!) chwaląca siebie samą - po co by jej to bylo? Dla poklasku anonimowych czytelników? Uznałam, ze ma dobre stosunki rodzinne i przyjaciół , bo widac z jej postów, ze uznaje rozsądne kompromisy - chocby przyklad z matką - szefem. Jest zyczliwa , bo nie żałowała czasu, zeby dac pare przemyślanych rad. Wesoły - dodam jeszcze oczywista prawdę - bedziesz z matką ( niezaleznie , co o niej sądzisz) zwiazany zawsze - to ona bedzie babcią dzieci twoich i twojej ukochanej, o ile sie ich doczekacie. Musisz umiec z nią zyc - nie tylko przez najbilizszy rok czy dwa. Wyprowadzka do matki dziewczyny - nawet jesli cie lubi, nie wyobrazam sobie, zeby cieszyla sie ze wspolnego mieszkania z 18latkiem, ktory bedąc na jej utrzymaniu uczy sie do matury, albo zamiast ją zdawac i isc na studia zaczyna byle jaką pracę - nie o takich męzach marzą matki dla swych córek . Masz prawo byc zakochany, ale jesli myslisz o przyszlosci, musisz nauczyc sie rozwiazywac sam problemy - ucieczka do innej rodziny brzmi szczeniacko. Na twoim miejscu staralabym sie o najlepsze wyniki w szkole, bedzie to gwarancja dobrych studiów, szybciej znajdziesz dobra pracę i bedziesz niezalezny i sam zadecydujesz o przyszłosci. Z matka nie walcz, raczej wysil mózg, jak ją zaprzyjaznic ze swoja dziewczyną. Czego ci zyczę. Dziewczyny udzielily ci juz wielu sensownych porad