Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesoly

Co zrobić? Mama i miłość

Polecane posty

Gość do wnuczka smirnffa
i muszę powiedzic, nawet sie dziwie, ze na takim , delikatnie mówiąc, średnio ambitnym portalu jak kafeteria, znajduję tak sensowne teksty. Z przyjemnoscia Cię czytam i zupełnie zgadzam. Rozsądek, spokój, logika - to rzadko sie zdarza...

Gość wnuczka smirnoffa
dobra. niech ci bedzie bo nie mam juz sily tracic niedzieli na dyskusje o jakiej zaborczej matce i jej rabnietym synku

Gość wnuczka smirnoffa
przyjemnoscia Cię czytam i zupełnie zgadzam. Rozsądek, spokój, logika - to rzadko sie zdarza... dziekuje ci za komplement. ale musisz wiedziec ze to moj drugi nick. bo pierwszy mi sie znudzil. mozliwe calkiem ze pod pierwszym mnie nienawidzisz :) choc pisze to samo

Gość ale afery robi matka
dlaczego go obrażasz?

Gość wnuczka smirnoffa
dlaczego go obrażasz? a dlaczego obrazasz jego matke? bo kafe jest od tego, by wypowiadac swoje zdanie na podstawie takiej znajomosci sytuacji jakiej ktos dostarczyl opisem

mam wrażenie że się obraziłaś bo nie wyszło na Twoje:o

Niektórzy mają mnie za kretyna. Co, może lepiej jakbym codziennie stał pod sklepem z fajką i piwem czy był zakochanym? Sorry, ale kurwa mam dosyć świata, w którym ludzie wytykają mi coś. A sami nic nie rozumieją. Ciężkie jest życie. Nic złego nie zrobiłem mamie żeby tak postępowała.

wesoły-niestety musisz to przeczekać,masz 15 lat -nie możesz sie wyprowadzić. Staraj się olewać to co mówi matka,masz dziewczynę-ona Cię kocha :) ciesz się

Gość wnuczka smirnoffa
Niektórzy mają mnie za kretyna. Co, może lepiej jakbym codziennie stał pod sklepem z fajką i piwem czy był zakochanym? Sorry, ale k**wa mam dosyć świata, w którym ludzie wytykają mi coś. A sami nic nie rozumieją. Ciężkie jest życie. Nic złego nie zrobiłem mamie żeby tak postępowała. typowe gadki nastolatkow. dlaczego chcialbys stac pod sklepem?

Gość twoja mama jest po prostu
ZAZDROSNA o Ciebie :( zazdrosna i zaborcza sama musi się pogodzić z tym, że dorastasz i masz prawo do prywatnosci i wlasnego zycia ( oczywiscie nie do konca) nie ma w tym żadnej Twojej winy, ona jest takim typem osoby, boi się tego momentu kiedy odejdziesz i bedziesz mial wlasne zycie, dlatego nie chce do tego dopuscic wiem, że to trudne, że jest to uciazliwe, ale tlumacz mamie, ze kochasz i ją i tę dziewczynę , i ze zawsze bedziesz jej synem ona nie moze Ci nakazywac wyboru

typowe gadki nastolatkow-BO ON JEST NASTOLATKIEM :o

Moi rówieśnicy codziennie szlajają się po okolicy. A ja siedzę w domu. Czasem wyjdę pograć na boisko. Mam swoje zainteresowania. Nie mam żadnych nałogów. Co, mam siedzieć z różańcem w ręku i się całe dnie modlić? wnuczka smirnoffa nie rozumiem do czego dążysz.

Gość znamy takie mamy
Daj spokój,żyj swoim życiem.I nie miej wyrzutów sumienia.Dla twojej mamy żadna nie będzie dość dobra,bo przecież ty jesteś dla niej najważniejszy.Jak dla matki syn,ale normalne matki godzą się z tym,że ich dziecko dorasta i ma własne życie.A matki toksyczne,cóż,pewnie ci wypomni,że przez ciebie traci zdrowie.

Gość do wnuczka smirnffa
ee - w nienawiśc nie bardzo wierzę. Nie lubię ludzi ograniczonych i nietolerancyjnych. I takich, którzy robię błędy ortograficzne:). Nie podpadasz pod żaden punkt.

Gość wnuczka smirnoffa
daze do tego, ze nie robisz tego dla mamy, ze nie stoisz pod budka z piwem, wiec to nie jest argument.

Bo tak mówi, że traci. Chcę ze mną do psychologa jechać bo według niej to ze mną jest coś nie tak. Że co to za wielkie miłości

Gość wnuczka smirnoffa
ee - w nienawiśc nie bardzo wierzę. Nie lubię ludzi ograniczonych i nietolerancyjnych. I takich, którzy robię błędy ortograficzne . Nie podpadasz pod żaden punkt. no nie podpadam :) ale mnie tu nienawidza jak psa

Gość wnuczka smirnoffa
bo robisz ze zwyklej sprawy heroiczne uniesienia

ok,po tej ostatniej wypowiedzi stwierdzam że Twoja matka .......,nie napisze bo nie mam prawa jej obrazać:o to idź do tego psychologa-może przy okazji jej trochę przemówi do rozumu?

Napisz. Nie lubię jak ktoś obraża moją rodzinę i bliskich. Ale napisz co myślisz

Gość wnuczka smirnoffa
sa ostre bo maja za zadanie zmienic czyjs sposob myslenia tego sie nie da zrobic nie wstrzasajac ta osoba uwierz mi, ze gdyby temat zalozyla twoja matka to mialabym do niej jeszcze wiecej ostraych uwag. ale zalozyles ten temat ty, wiec to tobie pokazuje gdzie tkwi TWOJ blad. bledow swojej matki nie zniwelujesz

Gość do wnuczka smirnoffa
ja cię kocham. Mojego psa zresztą tez :).

trudno mi to ująć w słowa tak żeby jej nie obrazić,więc nie napiszę niestety nic mądrzejszego ci nie powiem,tylko-musisz to przeczekać. Wiem-to denerwujące,ale w tym wieku nie masz za bardzo wyboru. Nie liczyłabym że potem jej przejdzie-ale Ty będziesz się mógł wyprowadzić-wyjedziesz na studia albo pójdziesz do pracy:) To normalne że Twoja dziewczyna jest dla Ciebie najważniejsza na świecie:) staraj się spędzać z nią dużo czasu:)

Staram się spędzać dużo czasu. Ale nie da rady. Spotykać w domu się nie możemy. Tylko po szkole. Ostatnio moja mama nas widziała. I teraz jest piekło. A teraz będą wakacje. A ja mieszkam od mojej dziewczyny jakieś 400m

Gość wnuczka smirnoffa
ja cię kocham. Mojego psa zresztą tez . dziekuje w imieniu swoim i twego psa :)

400 km? daleko a co z ojcem-masz kontakt?

Gość wnuczka smirnoffa
400metrow

Gość wnuczka smirnoffa
a u niej w domu nie mozecie sie spotykac? przeciez chciales u niej zamieszkac

400 metrów. Od kilku lat nie mam kontaktu. Kiedyś czasem przyjechał. Ale pijany. I się kłócił z mamą