Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karnita

Mam dość! Biorę się za siebie od zaraz! Kto ze mną? Zapraszam!

Polecane posty

Witam i dziekuję za odzew:))) Moze być Ryba:))) Ja stosowałam Kopenhaską i schudłam na niej 5-6 kilo, ale jest tak restrykcyjna że od razu po zakończeniu rzuciałm się na jedzenie i spowrotem przybrałam to co zrzuciłam:( na szczęćsie bez nadbagażu:) (Przepraszam za błedy ort. ale w dobie worda już nie panuję nad tym:) )

ja po kopenhaskiej nie miałam jojo ale teraz jakoś się jej boję chyba najbardziej o biust. Rybka a jaki teraz masz plan?? trzebaschudnąć---? 30min na hula- hop???????? jak to robisz??? ja nieumiem pokręcić nawet 30 sek. masz jakiś sposób czy kwestia wprawy??

trzebaschudnac----> widzę że też myślisz o tej 10 dniowej:))) pisałam z dziewczyną która schudła 5 kg ale jakoś boję sie jojo po tej dietce

Dove Kurcze na razie mój plan to typowe MŻ - staram sie mniej jeść i nie pić swojego ukochanage piwka:P Na śniadanie zjadłam maślankę z bułką orkiszową 2 śniadanie -jogurt danone z ziarnami obiad - gulasz wieprzowy z pieczarkami i pomidorek z cebulką (o 17) i to wszystko dziś oprócz 2 kawek. A i staram się piś wodę ale na razie mało mi wchodzi:P

dove z tym hula-hopem to kwestia wprawy hehe :) ja kiedys max kręciłam 60 sek teraz potrafie i 20 min bez przerwy hehe tylko że nie zawsze sie tyle chce hehe ale musze zaczac bo hula hop to dobra sprawa na brzuch :D rybka niestety takie skutki kopenhaskiej niektóre dziewczyny jeszcze pisały na kafe że po kopenhaskiej mega jojo i włosy wypadaja garściami ale nie wiem czy to prawda.. trzebaschudnać gratuluje i oby tak dalej :D własnie wypiłam kubek mięty i pije kropelki zołądkowe moze mi cos pomoga... mam nadzieje że tak... a jesli dalej będe miała takie bóle to sie chyba zdecyduje na głodówke lecznicza... taka głodówka pomaga na prawie wszystko i moze pozbęde się tych bóli zołądka.. :)

Karnita Ja jestem ciekawa co z tymi Twoimi bólami żołądka (jak długo dietę stosujesz?)

dove włąsnie o to chodzi że nic sie nie je hehe z głodówki wychopdzi sie przez taki sam czas ile ona trwała czyli np jesli głodówka trwa 2 tyg to i 2 tyg trzeba potem z niej wychodzic :) tylko teraz kwestia wychodzenia wiem że najpierw przez jakis czas pije sie rozcieńczane świeżo wycisniete soki potem warzywa i owoce sie je i tak powolutku wszystko pokolei wprowadza :)

rybka to napewno nie od diety bo dziete zaczełam dzisiaj a żołądek bolał mnie i 5 dni temu kiedy tez tak miałam (jeszcze czasy gimnazjum) że jak cos zjadłam to mnie zaraz zaczynał bolec ale po kilkunasty dniach samo przeszło i teraz znowu mnie boli

Karnita To trochę niepokojące - a spr. u lekarza? bo to moze być jakaś bakteria, takie objawy często daje tez nerwica żołądka "Objawy Chorzy na nerwicę żołądka skarżą się na niestrawność, kłujące i szczypiące bóle, uczucie przeszkody w przełyku, źle śpią, mają zmienny nastrój, są rozdrażnieni, nadmiernie się pocą; cierpią na zaparcie na zmianę z biegunką. Leczenie ziołowe Leczenie ziołowe jest niezwykle skuteczne pod warun­kiem, że trwa przynajmniej od 4 do 6 tygodni. Najlepiej przeprowadzać je podczas urlopu, kiedy można sobie zaplano­wać spokojny tryb życia. Nieleczona nerwica żołądka prowadzi najczęściej do po­wstania wrzodu żołądka lub wrzodu dwunastnicy." Takie coś...

dove tak masz tam 3 fazy w pierwszej nie masz zbyt dużego wyboru jedzenia ale ona trwa tylko 2 tyg potem w drugiej fazie dołaczasz niektóre produkty takie jak np owoce albo pieczywo razowe i ta faza trwa tyle ile sama sobie ustalisz i najlepiej do uzyskania celu wagowego a trzecia faza to w sumie nie jest juz żadna dieta bo jesz wszystko tylko sie ograniczasz wpisz w googlach "dieta south beach" i wejdź w pierwsza lepsza strone i tam będzie wszystko dokłądnie napisane co sie je a czego nie :) dietka naprawde fajna tylko kurcze czemu ja nie umiem sie do niej zmusic... hmm.. może sie kiedys skusze :)

właśnie znalazłam tą plaż i jakoś chyba trudno by ni się było tego trzymać. Wiecie co właśnie wyznaczyłam sobie cel że te 4 gl muszę schudnąć do 17 lipca. mam swoje powody;)))

Dove... Jest mnóstwo stron z dietą south beach. ja jej nigdy nie stosowałam ale z tego co kojarze to chyba tam się dużo owoców je:)

rybka hmm u mnie z tych objawów to tylko jest niestrawnośc i czasami kłuje i tyle więc to chyba nie to zobra zobaczymy jesli mi w ciągu 3-4 dni nie przejdzie zrobie ta głodówke :) napewno nia nie zaszkodze sobie a może nawet pomoge :) dove tak prawde mówiąc to ciezka jest tylko pierwsza faza bo w sumie je sie ciągle to samo ja kiedys próbowałam ją stosowac i nie wiem czemu ale jadłam na zmiane pomidory i ogórki i poprostu mi zbrzydło hehe :) może i dlatego nie potrafie sie teraz zmusić do niej :P

A wogóle to postanowiłam łącznie z dietą stosować w końcu regularnie kremy na cellulit:) Może pomogą a na pewno nie zaszkodzą:P

sama nie wiem na razie spróbuję MZ:))) a jak cos wymysle nowego to zobaczymy. Muszę już znikać. odezwę sie jutro:))) trzymajcie się

rybka na cellulit to polecam peeling kawowy:) jest swietny a do tego super pachnie hehe :) wiele dziewczyn sie nim zachwyca a ja jestem jedną z nich :D

nie to samemu sie robi hehe takie domowe cudo :D poprostu 2-3 łyżeczki kawy sypanej zalewasz goraca woda tak ok 1/5 szklanki (żeby tylko ta kawe zakryć woda) i po 15-20 min jak troszke ostygnie myjesz sie tym do kawy dolej troche jakiegos żelu pod prysznic żeby sie pieniło i tyle :D tu głównie chodzi o kofeine która rozbija tkanke tłuszczowa :) tego peelingu jest kilka odmian że coś tam jeszcze sie dodaje ale ja tam stosuje sama kawe i jest rewelacyjna :)

mój jadłospis dzisiejszy: zupka z proszku mięso z sałatą pekińską pół bułki z ogórkiem ćwiczenia: 1h biegu po lesie 30 min areobiku ps podajcie mi przepis na piling z kawy co tam dodajecie? stosujecie jakies wspomagacze tzn tabletki herbatki czy cos takiego?

tak sobie policzyłam ile mniej więcej kalorii pochłonełam dzisiaj i mi wyszło ok 950 -1000 czyli dzien jak najbardziej udany :)

ugh ja pije herbatke wspomagajaca odchudzanie bio activ brzoskwiniowo - ananasowa :D jakos specjalnie na mnie nie działa ale jest w kształcie serduszek i mi smakuje hehe :) niedługo zainwestuje w jakies tabletki chyba ale to nie jest jeszcze 100%

Karnita Dziękuję za przepis - wypróbuję napewno zwłaszcza że nie skomplikowane:) Ja nie stosuje na razie żadnych wspomagaczy ale łykam witaminki i magnez z potasem, może wypróbuję jakieś spalacze kalorii ale to zastanowię się jeszcze:) I wciąż siedząc tu "wpycham" w siebie wodę bo jestem okrutnie głodna...:D (ostatni posiłak jadłam o 17:) ) ale w sumie to ten głodek to takie przyjemne uczucie - czuje się podświadomie, że się chudnie:P

dobra laski ide ja spac :) odezwe sie jutro rano :) buziaki miłego wieczorka ;*