Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karnita

Mam dość! Biorę się za siebie od zaraz! Kto ze mną? Zapraszam!

Polecane posty

ja dzis zjadlam okolo 1000kcal mięso z surówką 300kcal zupka 30kcal bułka 100kcal oczywiscie nalezy do tego dodac tez pitą kawe herbate soki itd wiec jak wam wychodzi okolo 1000 to z piciem jest 1500albo wiecej :).

cześc dziewczyny :) ja juz po sniadanku i zaraz lece na zakupy :D straszna pogoda dzisiaj deszcz pada ale co tam i tak lece pobuszowac po sklepach :D jesli chodzi o kaloryczność kawy i herbaty to jesli sa bez żadnych dodatków (cukru, mleka itd) to maja 0 kcal :P

Dzień dobry przyszłe chudzielce:) Kurcze wczoraj zjadłam ostatni posiłek o 17 i dziś rano myślałam ze padnę... kawa i pecik na aż tak pusty żołądek to śmierć:) Myślałam, że wyjdzie z powrotem:P Więc zjadłam pół bułeczki orkiszowej (strasznie mi one pasują) z połową jajka i pomidorkiem, i już mi lepiej:)

A i jeszcze jedno - zważyłam się dziś rano i w porównaniu z wczorajszym rankiem jest 0,5 kg różnicy - zdaję sobie oczywiście sprawę ze takie wahania wagi mogą występować naturalnie w skutek wydalenia wody ale jak miło widzieć "rezultaty" :) Jest wrażenie, że wczorajsze poświęcenie nie poszło na marne:P

rybko ale nawet takie 0,5 kg ile radości daje hehe nawet jesli mamu świadomośc że to woda :P

Dokładnie tak:) Próbuję sobie zrobić pasek spadku wagi:) Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Cześć kobietki:))) Ja też po śniadanku ale takim nie zaplanowanym zjadłam od męża troszkę jajecznicy a teraz żłopię wodę:))) Potem to się zobaczy pewnie będzie białkowo i jogyrtowo bo uwielbiam jogurty A Wy jakie plany jedzeniowe na dziś??? Piszcie kochane o tych spadkach wagi nawet o te 0.5kg bo mnie to motywuje:))) Pozdrawiam i odezwę się potem bo teraz idę poskakać:))) acha wczoraj też pierwszy raz próbowałam ten peeling kawowy i rewelacja!!!

Gość patrycja00024
witajcie:) Dzis moj kolejny dzien. wstalam pocwiczylam, pelna motywacji. rano pozwalam sobie na weglowodany :) Przyznam ze nie moge doczekac sie wynikow jakichkolwiek, wstydz:e sie nawet wyjsc do pracy:(Nie wspominajac ze nie mieszcze sie doslownie w zaden moj ciuch. Pozdrawiam 2 DZIEN

Witajcie przyszłe chudzielce:) Troszkę popracowałam i znów mogę popisać:) Ja dziś mam \"szczfany\" plan zjeść: I śn - bułeczke orkiszową z jajkiem na-wpół-twardo(takie jeszcze płynne na kanapeczce lubię najbardziej - i nie trzeba smarować masełkiem:) ) i pomidorkiem; II śn - jogurcik truskawkowy 250ml., mały kubuś bananowo-jabłkowy ob - gulasz wieprzowy z pieczarkami, z pomidorkiem i cebulką kolacja - jeszcze nie wiem:) ale wczoraj wytzymałam bez więc moze i dziś się uda...:P

boshee:( dzien do dupy !! objadlam sie .!!!!!!!!!!!! nic mi nie wychodzi ! od jutra jem tylko jablo dziennie !!!!!!!! ps. ile schudne w 9 dni ??

Cześć kobiety:))) Bez załamywania się!!! jeden dzień wyskoków jeszcze niczego nie przekreśla. Ja na razie na MZ i w sumie jestem z siebie zadowolona gdyby nie kilka ciastek:((( mam straszną słabość do słodyczy i czasami jest mi z tym ciężko. dziś było 200 podskoków na skakance:))) zaraz zrobię sobie herbatkę bo ostatnio coś się opuściłam z piciem i muszę nadrobić;)))

Witam znowu:)) Ja dziś dotrzymałam prawie jadłospisu, zjadłam tylko na kolację 3 plasterki wędliny drobiowej bo mnie straszna zgaga piecze i już wyrobić nie mogę(próbuję czymś to zabić):) Pewnie od tego, że wciąż popijam wode i rozcięczam kwasy żołądkowe...:D A tak poza tym to nie poddalam się pokusie zjedzenia pierożków z kapustą więc jestem z siebie dumna:P Trzebaschudnąć - nie załamuj się, wskakuj na rowerek lub rób brzuszki...trzeba nagrodzić żołądek za tak dobre trawienie:P i jutro znów walcz o swoje:) Dove - gratuluję ćwiczeń, ja na razie zebrać się nie mogę i zła jestem na siebie że leń jestem:) Jaką herbatkę popijasz? jakąś w temacie czy zwykłą czarną?

Dobra dobranoc Panienki i ew.Panowie (jakby się jakiś trafił przypadkiem):) Niech moc będzie z Wami - w sensie chudnijcie przez sen zdrowo i dużo:P I nie najadać mi się na noc...:D Jutro rano się odezwę:) Buziaki przyszłe szczuplaki...

Dzień dobry przyszłe chudzielce:) Zważyłam się dziś rano i... Uwaga.... werble... 74,1 kg:D Wiem, że to woda spada na razie i zaraz waga stanie w miejscu na kila dni ale i tak jest cudownie zobaczyć taki wynik:) A wogóle to dlaczego nikt nie pisze samotna jestem jakaś w tym chudnięciu:)

Cześć kobietki:))) Co tu tak mało napisane???Ja wczoraj miałam troszkę zaganiany dzień i dziś też taki będzie więc nie będę miała za bardzo czau. Wczoraj cały dzień był nie najgorszy....aż do wieczora:((( Maż zamówił sobie pizze i co???i dałam się skusić. Byłam na siebie o to strasznie wściekła i od dziś zaczynam poważnie traktować moje odchudzanie!!! Czytałam właśnie troszkę o diecie jajecznej nie wiem czy jest ona mądra ale ja wymyśliłam sobie swoją dietkę ;))) Zaczynam od dziś i to na poważnie:))) Postanowiłam że na śniadanko będę jadła jogurt (ok.9.00) potem II śniadanie ok 11.00 warzywa gotowane lub surowe o 13.00 będzie obiad jajka 2- 3 kolacja będzie o 17.00 i będzie to jakiś serek albo jogurt może owoce Zamierzam się trzymać mojego planu przez najbliższy tydzień czyli zważę się w następną środę i zobaczymy jakie będą efekty:))) A Wam kochane jak idzie???

Witam Dove:) Jakoś tu właśnie pusto dziś i wczoraj też samiutka byłam. Jak już pisałam ja dziś na wadze szczęscie widziałam:) Ale nie \"podniecam\" się za bardzo bo to długo nie potrwa - zaraz waga stanie i nie bedzie chciała ruszyć i przyjdzie rozpacz i zwątpienie...:P żartuję wiem jak działa \"chudnięcie\" i ze po spadku wody z organizmu waga na chwile stanie w miejscu bo organizm będzie się bronił - ale później znów ruszy więc będę cierpliwa:) A u Ciebie? Łakomstwo moze zostać zapomniane jeśli weźmiesz się w garść - a ćwiczenia też w tym pomogą:) a ja jak zwykle ćwiczę tylko umysł - kuję do sesji:)

no przy moich pimpkach (mąż i córka) to czasami trudno się oprzeć jak wcinają coś pysznego;))) ale od dziś koniec postanowiłam to sobie mam plan i nadzieję że uda mi się wytrwać.Na razie spróbuję przez tydzień a potem zobaczymy jak się będę czuła ile spadnie . A Ty ile chciałabyś ważyć jaki masz cel i czy dałaś sobie jakiś konkretny czas???

Studiuję wychowanie fizyczne na WSKFiT. Uczę się do biomechaniki-dla mnie najgorszy egazmin w sesji. A co do jedzenia to ja na razie zjadłam żytnią bułeczkę, 2 jajka na miękko, pomidorka i 2 plasterki wędliny.

no no no to ładnie:))) Na takim kierunku pewnie nie musisz się martwić o ruch??? :))) AWF to mi się marzył kiedyś dawno dawno temu jeszcze w podstawówce:P Ale kiedy to było....

Kurcze powiem Ci ze jestem na zaocznych studiach a o AWFie myślałam też już w podstawówce ale nie stać mnie na dzienne studia(przewrotnie - muszę pracować) a teraz to strasznie mało ruchu mam bo sesja przyszła i nic tylko egzaminy i zaliczenia. A z resztą taki ruch w weekendy nic nie daje(trzeba regularnosci) dlatego zapisuję się - przynajmniej tak postanawiam - na aerobik i siłownię. Dam radę - muszę, i wiem, że mi to pomoże, chyba od poniedziałku się zapiszę bo w tym tygodniu mam jeszcze urwanie głowy z egzaminami.

Hej hej!!! hop hop!!! Co się dzieje??? co tu tak cicho??? Ja na dziś hmmm..... średnio:O do południa się trzymałam i było dobrze ale potem byłam umówiona z kuzynką i wpadło mi do brzuszka kilka ciastek chrupek i czereśni:((( Raczej nie jestem zadowolona ale od jutra znów będę próbować! U mnie najgorzej jest zacząć bo jak nie poddam się przez pierwsze 1-2 dni to potem już z górki bo szkoda mi zaprzepaścić tego co wytrzymałam. Ale jutro chyba cały dzień w domku no chyba że jakiś spacerek więc nie powinnam się natknąć na słodkie pokusy... A Wam kobietki jak dziś poszło??? Rybka jak tam nauka??? kiedy masz ten egzamin???

cześc dziewczyny! przepraszam że sie nie odzywałam wczoraj a ni dzisiaj ale wczoraj nie miałam dostepu do neta a dzisiaj to cały dzień zabiegana... nawaliłam dzisiaj... jest mi wstyd... :( ehh.. co ja mam zarobić żeby sie zmotywowac i w końcu do choplery wytrwac na tej pieprzonej diecie... :( tak bym chciała być szczupła i sie niczym nie przejmowac... :(