Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trawacytrynowa

20 0

Polecane posty

czesc kochane, ja wczoraj zjadlam okolo 1200-1300, a grzeszyc to ja z facetem w nocy grzeszyłam:D uciekam, bo woła mnie do siebie, buzka:)

czesc czesc nie pisze codziennie bo jakos nie mam czasu wakacje dziecko w domu no i jeszcze goscie na dwa tygodnie no a waga stoi ostatnio stanela na 76 i ani sie ruszy oj nie wiem jak ja jeszcze zrzuce te 10 kg jest coraz gorzej wy tez macie takie zastoje?

Gość dachowkaa
hej dziewczynki moge sie do was dfolaczyc???? ja niestety po ciazy przytylam 10 kg moj corcia ma 5 miesicy a ja niestety stoje na wadze a wlasciewie od porodu to jeszcze nabralam troche w chwili obecnej jest 75 a chce 60:] jestem drugi dzien na dietce tzn zero slodyczy 2 litry wody dziennie torche cwiczonek nielaczenie ziemniakow z miesem obiadki normalne a wy jaka dietke macie?

hej kropla zycia a jak chcesz jej pomoc masz jakis pomysl?ja chce jeszcze troche zrzucic do urlopu

Witam laseczki 👄 No widzę, że trochę się tu dzieje :) Wczoraj niestety nie napisałam nic, bo najpierw musiałam posprzątać calutkie mieszkanie, zmienić pościel i coś upichcić ... córcia przez upał była mega marudna i pod koniec dnia już miałam dość ... Wczoraj też odwiedziła mnie moje dobra koleżanka z pracy i sobie poklachałyśmy :) A dziś już byłam z rodzinką na małych zakupach ... fajnie, że się ochłodziło, bo ten upał był już przegięciem :o ... ale dziś jest super mimo deszczu :) trawa .... no Kochana gratulacje 🌻 Zresztą to było do przewidzenia :) .... a teraz się porządnie wyśpij :) dachowkaa .... witamy w naszym gronie :) Ja też zrzucam pociążowe kilogramy, ale niestety nie mam żadnej diety ... po prostu staram się mniej jeść i ograniczam słodycze co niestety nie zawszę się udaje w 100% ale powoli do przodu :) Ja oczywiście pojadłam wczoraj trochę słodyczy, ale czuję się troszkę usprawiedliwiona, bo zbliżają się moje \"trudne dni\" i jak zwykle mam większy apetyt ale bez przesady :) Ok idę małej zrobić kolacyjkę :) a potem jeszcze postaram się zajrzeć do Was 🌻 Jakby co to wszystkim życzę miłego wieczoru :)

witajcie:) no ja przed @ wiec wczoraj tak jak lecialo czy slodkie czy nie wciagnelam.. ale trudno.. jak przyjade do domku pobiegam i wszystko wroci do normy:) hjk- nie wiem ale chce wlaczyc maksymalna dawke ruchu:)

Gość dachowkaa
tak zajete odchudzaniem ze zapomnialy o forum;p

czesc :) ja mysle ze wakacje i weekend w jednym, zaraz jade na imprezke i pograc w siatkowke, nie ma czasu na internet :)

Gość dachowkaa
na dodatek bez efektu,zero spadku wagi he he :P

dachowka- odczep sie:) czesc dziewuszki, ja tylko mowie, ze u mnie ok, jestem po turnieju plazówki, zajelam 3 miesjce, nalatalam sie, ale takze grzeszylam troszke:) za 10 dni wazenie mam nadzieje zobaczyc 75 i od jutra do 16 biegam solidnie przy 1000kcal a moze uda sie mniej, buziak:)

Same sukcesy .. Trawa, Kropla - brawo! nie tylko dietkowe osiągniecia się liczą :) U mnie nawet, nawet, lepiej mogłoby być..ale teraz tak intensywniej się biorę :) git będzie xD

Gość dachowka
ktos mnie podrobiol;/;/ sorry dziewczyny...

Gość Denn
Ja rozpocząłem od wczoraj!Zabrałem się w końcu za siebie,bo tak nie można żyć.Mam 183cm wzrostu i niestety ważę 95kg.

witajcie:) ja od dzisiaj dzielnie, narazie zero slodyczy! cel na ten tydzien a pozniej zobaczymy:) buziak Den- witam:)

hej witam moja waga nadal stoi sobie w miejscunie mam juz sil czlowqiek tak sie zniecheca jak nie widzi efektow mimo swoich wyzeczen oj ciezko mi nie wiem co zastosowac zeby waga znowu poszla w dol

Witam dziewczynki i chłopaki ;) Tak swoją drogą to nie spodziewałam się faceta na tym forum, ale fajnie, że mężczyźni też zdają o siebie :) Mój P. puki co chodzi tylko na siłownię i zrezygnował ze słodyczy i bardzo tłustych potraw :) Też chętnie poszłabym na siłownię albo na jakiś fitness, ale niestety nie mam z kim małej zostawić :( raz na jakiś czas mogę ją podrzucić rodzicom, ale tak codziennie to głupio by mi było :o Moja mała nareszcie zasnęła ... chyba zęby znowu idą, bo strasznie marudna się zrobiła :( Przez cały weekend byłam z nią sama i myślałam, że mnie do psychiatryka wywiozą :o Ja nadal nie mam żadnej diety i chyba tak już zostanie...po prostu postaram się mniej jeść i zrezygnować całkowicie ze słodyczy ... no zobaczymy co z tego wyjdzie :) Aha ... dziewczynki biorę się za wybielanie ząbków :) Zamówiłam sobie na Allegro Białą Perłę (preparat bardzo zachwalany na Kafe) i czekam na przesyłkę a potem na efekty ... Wprawdzie nie palę papierosów ani nie piję kawy i ząbki mam ok , ale fajniej by było jakby były bielsze :) U mnie dziś deszcz ... ale taki dzień ochłodzenia się przyda po tych upałach :) ... Dziś chyba zmykam na solarium a w środę idę do fryzjera :) Już nie mogę się doczekać :):):) Ok zmykam przypilnować kurczaka :) POtem jeszcze zajrzę ;) Pa 👄

Gość Denn
Na początek,unikam tłuszczu,kalorii,ćwiczenia w domu,bo bieganie to samobójstwo.Stawy wysiadają.Zaczne biegać od 85kg więc 10 narazie trzeba się pozbyć bez tego.Zobaczymy,robie rozeznanie na wadze w środę.:)

Gość A taka sobie jedna he he
Czesc dziewczyny :) :) Trzymam za Was kciuki, jestem pewna ze Wam sie uda:) Moge sie do Was przylaczyc?? Mam 164 wzrostu i waze 68 :/ :/ :/ chcialabym schudnac co najmniej 10 kg do konca sierpnia..jak myslicie dam rade?

czesc słoneczka oraz witam nowych gości:) ja dzisiaj robie cały dzień oczyszczanie, bo jakos mi tak dziwnie na żoładku, a od jutra dalej 1000:) moze zaczne w koncu biegac bo ostatnio pogoda pozostawiala wiele do zyczenia:) od dzisiaj takze wracam do brzuchow:) buziaki

ja tez do Was macham 🖐️ zważyłam się dziś rano, i w kg nic mi nie ubyło :O ale ubrania mam wrażenie, że są luźniejsze :) Jeżdzę codziennie na rowerku, bardzo uważam na to co jem i mam nadzieję, ze zacznie w końcu mi spadać.

Gość Denn
Ja jutro robie rozeznanie mam nadzieje,że się coś ruszyło z tych 95kg

a u mnie bez zmian waga stoi w miejscu dzis nawet zjadlam dwa rogaliki tak dla przekory bo i tak nic nie spadam z wagi to co mi tam.czy pijecie jakies ziolka lub cos innego bo ja tylko zielona i czerwona herbate a wy moze macie cos sprawdzonego?

Gość Denn
Tak woda i woda niegazowana!Zawsze pod ręką,aż do obrzydzenia,najlepiej zimna.