Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trawacytrynowa

20 0

Polecane posty

ała, ała, ała... mój tyłek!!!! czuję się jak po solidnym laniu :P;):D Dla mnie tez to odchudzanie jakos słabo idzie :O Mam momenty, że góry bym przenosiła i rozpiera mnie energia, a są też dni, że na nic nie mam siły i ochoty, bo straciłam już nadzieję, na jakikolwiek spadek wagi :O Dzis włożyłam moje dołujące spodnie, w których wyglądam jak \"pożal się boże\" i znowu wszystkie dobre fluidy mnie opuściły :(

a do tego pokazałam mojemu mężowi tę wczorajszą koszulę, a on od razu stwierdził, że "przeciez ona w biuście ci się nie zapnie" 😭 po czym dodał, że jak rzeczywiście będzie ona na mnie za mała, to zmieni mi hasło do allegro, bo juz dośc kupowania za małych ubrań ........... :O:O:O

akurat na motywację z jego strony w odchudzaniu to liczyć nie mogę :O Dziewczyny która się zna na ćwiczeniach???/ weżcie mi podpowiedzcie!!!!!!!!!!! jakie ćwiczenia /najlepiej na płycie, kasecie/ będą najlepsze na odchudzanie? Oglądam allegro i zgłupiałam. PILATES CALANETICS AEROBIC a może coś jeszcze innego? Jakiś zestaw do ćwiczeń w domu.

Aerobic na spalanie tłuszczu, Pilates na rzeźbę, a Calletenis jak dla mnie jest za nudny ;P Jednak słyszałam, że bardzo dobre efekty przynosi. Kiara, może twoja córcia jakieś uczulenie ma? lekarz Ci powie jutro, oby nic poważnego ..

a.. i muszę nadmienić że.... całą sobotę, noc z soboty na niedzielę, całą niedzielę i noc z niedzieli na poniedziałek kończyłam pisać mojego licencjata.... pod oczami mam cienie wielkie jak dwie czarne studnie.... ale praca jest.. dziś zawiozłam.. a dumna byłam jak cholera... żałujcie żeście nie słyszały jak klełam na to g***o w nocy... :D ale udało się .... :) jutro zapadnie decyzja czy mogę bronić się w czwartek czy na wrzesień...

oj trawa ciebie to tylko podziwiac za wytrwalosc, ja cie rozgrzeszam z tego co zjadlas:)ale tylko dlatego ze tyle pisalas! a tak to bedzie lanie jak sie powtorzy!:D kiedy sie wazysz?:D

Trawa gratulacje, podziwiam cie za pracowitosc, a o pierogi sie nie martw, napewno spalilas przez siedzenie w nocy wiec nie musisz sie martwic :) masz moje rozgrzeszenie :)

i moje też ;) bo sama lepsza nie jestem. Zagryzłam paluszki krabowe winogronem 😭

hehe widze rozluznienie sie wdziera w nasze progi:D dziewczyny nie dajmy sie zwariowac, mozna nawet codziennie sobie cos skubnac;) nie meccie sie wyrzutami sumienia za to:)

ja się nie wypowiadam, bo u mnie rezultaty mizerne :O ide pojeździć. do potem....

oj kiwi slonko nie przesadzaj, na pewno nie jest tak zle, ide pokrecic sie na twisterk 10 minutek:) trzeba cos na boczki zrobic:D

Witam wieczorkiem 🌻 Dziś wszamałam : - płatki Fittness z mlekiem - gotowane udko z kurczaka (niestety z ziemniakami :o) - pół dużego jogurtu \"Jogobella\" - pół banana - jabłko - i 6 sztuk gumy \"Mamba\" :o Czyli też mam dziś grzeszki na sumieniu :(

Więc co do mierzenia i ważenia powszechnego.. ;) zdaje się ze byłyśmy ustawione na 15 lipca... ja mam na razie 5 kilo mniej od 16.06.... teraz trochę nagrzeszyłam ale zabieram się otro za dietę już od teraz ... do 15 lipca chciałabym jeszcze ze 3 zrzucić :D , ale okaże się 15. 07.. :) wtedy też zobaczę czy cokolwiek w centymetrach się posuneło..

ja sie zwaze dzien po- 16.07 bo juz mam stopke co miesiac:) ale to dzien po was tylko wiec wytrzymam.. ja chce schudnac tak do 74 czyli 2 kg jeszcze minimum oczywiscie- oby sie udalo!:)

obecnie sie odchudzam:D ee to jak tam wynii matury co? gdzie na studia? ja teraz szukam pracy na 3 miesiace zeby cos sobie zarobic:)

heh, ja kurcze mieszkam na wsi, co mnie denerwuje niezmiernie, znajomi powyjezdzali.. tez bym sobie popracowala .. zawsze to wiecej kasy na łacholce w rozmiarze S .. :D ale tu nie mam jak, gdzie itp. Ja chce Wrocław! A matura .. niestety (zaluje bardzo, bym sie juz mogla stad wyniesc) niestety jeszcze mnie nie dotyczy. W przedszkolu mialam maly poslizg, sporo chorowalam i edukacje rozpoczelam dopiero w 8 roku zycia ;/ Co myslicie o codziennym wazeniu? Tak sobie kalkuluje kiedy, ile schudne, wychodzenie, utrzymanie.. ale nie wiem ile schudne ..i bym kontrolowala, zeby szybko wprowadzac zmiany jak cos.czasu malo .

odradzam ci codzienne wazenie bo mozna popasc w paranoje:) tak co tydzien dwa nie czesciej:)najlepiej co dwa tyg, efekty beda widoczne, ja sie waze co 2 tyg i ubywa po 2 kilo i jestem zadowolona jak to widze:) ooo za 30 minutek bieganko:)

to ja stara dupa jestem :P 31 lat ale tak jak Wy mam wakacje :D

a w wakacje się odchudzam :) i myślę nad remontem :) wieś uwielbiam, i gdyby nie mój małż może nawet bym tam sie wyprowadziła, bo nawet mam gdzie - dom po dziadkach stoi i czeka. codziennego ważenia nie uznaję. Wyrosłam z tego ;) bo kiedys przyznaje się, że dzień bez porannego ważenia uznawałam za stracony

Kroplo droga sęk w tym, że czasami to ja się czuję jak stara babcia, a nie jak dwudziestka :P

hehe oj to trzeba zmienic punkt widzenia:D moze jkies SPA albo wakacje odmlodza Twoja duszyczke co?:D kochane ja lece biegac buziaczek:)

duchem to ja jestem młoda, gorzej ciałem ;) a SPA to dobry pomysł :) pojeździłam sobie godzinę na rowerze i jakos od razu mi lepiej. Normalnie czuję jak chudnę ;)