Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trawacytrynowa

20 0

Polecane posty

Heja :) Kiara Normalnie nie mogę się powstrzymać!!! chudzinko............. z czego Ty się chcesz odchudzać??????????????? :O Normalnie wpędzasz nas w kompleksy :P Witam nowe osoby 🖐️ mam chyba moment załamania... wiara w to, że schudnę kiedykolwiek dziś mnie opuściła 😭 Nawet za bardzo nie pogrzeszyłam na wczorajszych imieninach, ale po prostu jakos tak się czuję - jakbym gdzieś się zawiesiła, siły mnie opuściły o w ogóle do dupy :P Idę wypić moją ulubioną herbatkę grejfrutową, może humor mi się poprawi ;)

a ja sobie kupilam wczoraj w empiku program na plytce "Twoj dietetyk" za 6,50 zl, do tego plyta "niezbednik prawny" ale to nie wazner :) Ten program jest fajny i mnie motywuje:) liczy ile kalorii zjadlam a ile spalilam, wpisuje mu sie wiek, wage, wzrost, mozna poczytac dziesiatki roznych diet do wyboru i ich zalecenia, generalnie podoba mi sie, a jak wpisuje ile juz zjadlam a ile spalilam to wiem ze juz dzisiaj nie moge zaszalec z jedzeniem :)

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie. 30.06.2008. - początek nowego rozdziału w moim życiu. Uda mi się wszystko zmienić. Potrafię. I bede miec wiecej energii, usmiechu, dzialania. Wspierajcie mnie (najbardziej na poczatku) Mam taki problem - emocjonalne jkedzenia-zdenerwuje sie jem baardzo duzo.. ;/ Puscie mi jakas moralizatorska gadke, ze to mi nie pomoze itd. Proszę :D

moralizatorska gadkę to ja bym Ci puściła, ale dziś jestem w sytuacji, że sama jej oczekuję :P poprawiłam sobie humor, bo wylicytowałam nawet fajna koszule na allegro :):):) teraz tylko mam dylemat: czy zapnie mi się w cycach?????? :O

wesoła? poważna jak dla mnie ;) Lubie chodzic w takich koszulach, bo pasuja i do sportowego stylu, i do eleganckiego :) I teraz właśnie coś fioletowego do niej mi trzeba

opalona ... Ty mi tu nie kracz, kochana :) Na razie wystarczy mi jeden bobas :) Oczywiście drugi też jest w planach, ale dalszych :) KIWI* ... jakbym wstawiła fotkę, na której widać mój wystający brzuchol to wszystko by się wyjaśniło :) ;) Jak dojdę do 55 kg to będę przeszczęśliwa :) Aha ... moje kłopoty żołądkowe już się chyba skończyły, bo zjadłam płatki i jak na razie cisza :)

jezusieńku kiara Ty chudzielcu:( aaaa ja tez chce!!! :D Bardzo ladna bluzeczka:) ja juz po bieganiu, zmachana uciekam sie kapac i smarowac balsamem:D buzka;*

witajcie:) no ja tez sie bardzo cieszy, tak wlasnie być miało, dokładnie opalonajestem!:) witaj Extreme 3maj sie dzielnie, bo pierwsze dni sa najgorsze!:) i nie zalamuj sie pojedynczymi wpadkami, bede Cie kontrolowac!:) moim celem na 16.07 jest 74kg z przodu!.. mam nadzieje, ze mi sie uda to zrealizowac! DZIEN ZA DNIEM, KILOGRAMOW MNIEJ!:)

tak, tak, jeśli pierwszy tydzień będzie ok (wkońcu!) to potem już poleci .. Tylko te początki takie ciężkie, żołądek mam rozciagniety, to teraz sie skurczyc musi :) Oj Kropla pilnuj, pilnuj. Codziennie wieczorem będę tu pisać i informować o postępach. Kupiłam baterie do wagi i dziś rano, przy starcie oficjalnie ma waga wynosi: 74 kg Także oczko do zbicia. 21 kg. A nie wiem czy nie 24 - mam dość drobną sylwetkę. Miałam raczej. Moim celem ostatecznym jest 50 kg, choć to jeszcze wyjdzie w praniu. To jedziemy :D

hehe ja 74 chce osiagnac pry wazeniu 16.07:) ja tak w ogole nie odmawiam sobie dobroci, ale jem je w \"ludzkich ilościach\":-) nie chce dac sie zwariowac, a 3 miesiace to duzo czasu aby zgubic zbedne kg:) a poza tym nie jem juz od 18 a wieczorem takze biegam i cwicze wiec spale;) nie bede rezygnowac, bo potem sie na to rzuce jak szczerbaty na suchary:)

a ja wlasnie rownoczesnie z odchudzaniem powzielam decyzje o zdrowym odzywianiu na cale zycie. Mie wrzucanie w siebie bezwartosciowych smieci, tłuszcze roslinne, nienasycone, reguralne, male posilki, witaminy itd. Rzucam słodycze i te wszystkie inne swinstwa przetworzone, białomączne i nachemizowane. Walcze tez z tradzikiem i ziemista cera, takze bez zdrowego odzywaiania szkoda kasy na kremy itd. Tak jak moj nick :D Nie tylko odchudzanie, ale tez wzielam sie za cellulit, odzywienie wlosow, naprawa cery, wybielenie zebow, zapuszczenie paznokci itd. I się mi uda :D Bo jestem tego warta.

uuulala:D nie no ja chce zyc normalnie, nie chce sie katowac, czasem jakas slodkosc dla poprawy humoru dla mnie tez jest niezwykle wazna:) wole wlaczyc wiecej ruchu, pobiegac 15 minut dluzej niz odmowic sobie kamyczkow czy ciasteczko:) i tak wiem, ze bez ruchu nic sie nie osiagnie wiec glownie stawiam wlasnie na cwiczenia i bieganie codzienne:)

ja zjem batonika czekoladowego i już 2 pryszcze więcej ;/ Uroki .. Nigdy sie tym nie przejmowalam itp., ale doroslam do dbania o wyglad.. No dobra, od czasu do czasu sie pewnie skusze na cos, ale nie w takich ilosciach jak obecnie .. :D Kropla, Tobie juz nieduzo zostalo .. Zazdraszczam :) ja jeszcze 24 kajlosy ..ale co to dla mnie :)

no 15 za mna, ale brakuje do plni szczescia 9 kg.. czyli w sumie tez 24 kg:) dasz arde, przede mna jeszcze dluga droga jakby nie patrzec kochana:) dluga, ciezka i pelna wysilku, ale ja sie jej nie boje:) teraz tylko kolo 17 jakis jogurcik albo maslanka i koniec jedzonka:) narazie zaliczylam jakies 800-900 kcal:) wiec optymalnie mysle:D ExtremeMakeover- bardzo cie polubialam i chce zebys o tym wiedziala:)

czesc chcialabym sie do was dolaczyc do tej pory bylam na innym topiku ale chyba juz wszyscy zrezygnowali z odchudzania bo nikt nie pisze a ja chce to moje odchudzanie ciagnac dalej a z kims to zawsze lepiej moge dolaczyc?

Bardzo mi miło i niezmiernie mnie to cieszy, bo ja też Ciebie polubiłam :) Ja też się nie boję tej drogi. :D Z autopsji wiem, że na początku kilogramy mi polecą, ale pozniej nie bedzie juz tak kolorowo .. Ale co tam :) O 17 -1 8 ostatni \"posilek\" .. to bedzie dla mnie chyba najtrudniejsze. Ale do osiagniecia, po jakims czasie organizm przywyknie. Jak zobacze na wadze 50 kg, a w lustrze to czego chcialam to normalnie nie wiem.. pojadę na zakupy :D Teraz odkładam sobie kasę coby się obkupić.. I ubierac sie wreszcie w to co chce, a nie w to, gdzie jest na mnie rozmiar ..

Tak, zapraszamy :D U nas bardzo miło jest (tak, tak, dzień pobyła i już się rządzi :P) Wracać pozostałe wspieraczki, ale to już!

Ja jestem :) Musiałam troszkę posprzątać, zmyć z włosów odżywkę, obrać ziemniaki na obiad i zająć się małą :) ... ale już mam chwilkę wolną :) No więc chciałam Wam napisać, że moje problemy żołądkowe już się skończyły :):):) Już mnie to strasznie męczyło :o A swoją drogą jestem ciekawa ile kg mi spadło przez te 3 dni :) ... ale dziś już jem normalnie :) Fajnie, że jest na coraz więcej :) W grupie raźniej :) Tylko kurcze ja nie potrafię się wziąć za siebie tak jak Wy :( Nie mam jakiejś konkretnej diety ani nie ćwiczę ... to znaczy przy córci mam sporo ruchu, bo niestety mała wogule mnie nie słucha i np. na ulicy mi ucieka i muszę ją gonić a potem nosić te 11 kg ;) Dziś w końcu idę z Niki do fryzjera (niestety w sobotę nie udało mi się tego załatwić) ... A mój P. od dziś zaczyna chodzić na siłownię - z jednej strony fajnie, bo wiem, że to lubi, ale z drugiej to przez większość dnia będziemy same :(

jestem ale pracuje- pisze biznesplan swojej firmy, czas zaczac robic to co sie lubi, jak zmiany to na calego :) a dzis ide do fryzjera, z poniedzialku mam chec do wszystkiego :) Witam wszystkie nowe forumowiczki :) jestem pewna ze razem sie uda :)

no opiernicz dostaly i juz weszly:D ja juz po 20 minutach cwiczen:) ufff:D ja za miesiac ide do fryzjera jak zrzuce jeszcz troche:D

Ja też wybieram się do fryza, ale dopiero 9 lipca ... muszę trochę podciąć włosy bo mam strasznie przesuszone końce :o ... a dodatkowo strzelę sobie kilka pasemek ... a co ! ;)

Jejku a jutro muszę jeszcze lecieć z małą do lekarza, bo biedna ma jakąś wysypkę na pleckach :(