Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trawacytrynowa

20 0

Polecane posty

Hej hej :) a ja mam lat 29 i czuje się jak bym miała 20 ... zesztą jakoś i tak zawsze mi dają o pieć mniej :D w szkole i w pracy zawsze jest niezły szok jak się komuś przyznam ile mam lat :D Ach!!! jak to dobrze być pięknym, młodym i szczupłym... ❤️ ......SZCZUPŁYM???!!! (no tak.. to mnie chyba chwilowo jeszcze nie dotyczy... :/ ......ALE BĘDZIE!!!! :P :D )

hehe czesc kochane postanowiłam wazyc sie tak co 2 tyg, 1 i 16 dnia kazdego miesiaca:D i popatrzcie mam juz 75 z przodu!!:):):) byłam cała szczęśliwa:) a trawka widzę z rana tryska humorem! i superowo 😘

No brawo Kropelko :D Do 16 to 74 kg nie będzie. Zdecydowanie mniej, na pewno :) A u mnie w miarę dobrze, tylko wczoraj wieczorem (o 23 :P) szamnęłam serek wiejski i szklankę mleka ;/ Ale i tak się cieszę, bo zwykle wtedy wpierniczałam jakies chleby, płatki i inne węglowodany .. Ale dziś ostatni posiłek o 18. I też postanawiam się ważyć co 2 tygodnie, bo te zatrzymania wody, wahania miesiączkowe to mogą niexle w czasze namieszac. Miłego dnia!

Hej laseczki :) Ja mam 23 lata .... ale czasem z racji tego, że jestem mamusią czuję się na więcej :) Kurcze nadal nie kupiłam wagi :o ... chciałam taką fajną elektroniczną, ale w Media Markt były dość drogie i szkoda mi kasy :o ... zresztą na taką z Allegro też :P .... skąpiradło ze mnie :P zaraz przymierzam się do śniadanka tylko czekam aż tabletka zacznie działać .... :) ... a z małą idę do lekarza dopiero na 15.30. Ok idę cusik wszamać a potem jeszcze zajrzę 👄

narazie dzisiaj wsunelam w siebie maks jakies 600-650 kcal:) no, a teraz standardowo, odpoczynek, pozniej cwiczonka i kolo 16-17 jakas kolacyjka przypuszczalnie jakis jogurcik albo cos takiego, a o 21.30 bieganko i na tyle buziak😘 pozniej cos posprzatam i ja, narazie bola mnie kolana od tego biegania, ajajaj:(

czesc dzieki za przyjecie do was.ja odchudzam sie od 7 kwietnia czyli juz prawie 3 miesiace na poczatku kilogramy spadaly fajnie teraz jest juz coraz gorzej ale jeszcze sie nie poddaje razem zrzucilam 20 kg .zaczynalam od 96 kg przy 165cm wiec wiecie jak wygladalam na dzien dzisiejszy mam 76kg i jest duzo lepiej ale moj cel to 65 nie wiem czy sie uda ale walcze dalej pozdrawiam wszystkich

Hej, hej dziewczyny :* Melduję się, że u mnie wszystko dobrze, wybywam do koleżanki dzisiaj, pewnie trochę zgrzeszę, ale postaram się jak najmniej:) Trawa - fajny ten filmik, ale te modelki to mają chyba po 50 kg przy 170 cm..ale figury fajne, podobają mi się takie szczuplutki :D Pzdr :*

ja juz jestem.. kurcze dziołszki co prawda jestem jakies 5 dni moze przed okresem, wczoraj wieczorem pilam jedno piwko i jadłam słonecznik.. a dzisiaj na wadze 77, 1 :O przez to, ze jestem przed okresem czy co?? nie wiem co myślec.. dzisiaj za kare tylko obfite sniadanie aby wystarczylo na caly dzien, pozniej plazowka i bieganie wieczorem, jak dam rade pobiegam 40 min bo tak nie moze byc z ta waga, nie wiem o co chodzi, musi wrocic do tej jaka byla wczoraj!!:(

Kroplo przytulam, ściskam i łącze się z Toba w bólu :( czuję się strasznie grubo, tłusto wręcz, jest mi źle, a w duszy mam tylko mysli walczące ze sobą: \"co by tu zjeść????\" kontra \"jestem na diecie, nie mogę jeść\" 😭 do tego przyszła dzis ta koszula z allegro. Nawet się zdziwiłam, bo w biuście niewiele brakuje, ale pojawił się nastepny problem, ktory mnie dobił: jest mi zbyt ciasna w bicepsach!!!! No porażka na całego 😠 Patrzyłam dzis w lustro i momentami miałam mysli samobójcze....... :O:O:O Poobgryzałam z nerwów prawie wszystkie paznokcie, a nie robię tego nigdy!!! Teraz siedzę na podwórku, kończę kawę i zabieram się zaraz ostro za robotę, może jak się zmęczę niemiłosiernie, to humor mi sie poprawi....

ech.. no mnie trafil szlak i pocwiczylam to od razu lepiej sie czulam jak sie troche spocilam teraz wcinam truskawki..;)

Gość Schudnieta
Da sie schudnac! Ja jeszcze nie osiagnelam idealu ale stale chudne! I to niemalo bo przez poltora roku okraglutkie 30 kilogramow:)wiecie jak milo slyszec slowa ale ty schudlas! Tko ja znalazlam swoj zloty srodek. Jem mniej. Zadnej specjalnej diety i odrzucilam slodycze. No i bardzo bardzo bardzo intensywny aerobik 5 razy w tyg. A w domu joga. Wam tez sie uda. Trzymam kciuki:)

ja tez slyszalam ze wygladam swietnie, ze super schudlam:) gratuluje schudnieta!:) 30 kg to nie lada wyczyn! dziekujemy za wsparcie, bardzo sie przyda:)

Witam :) Ehhh .... dziewczynki nie załamujcie się :( Ja też czasem mam chwile zwątpienia i najchętniej opustoszyłabym wtedy całą lodówkę i szafkę ze słodyczami .... ale nie dajmy się !!!! Już tyle udało Wam się zrzucić, że teraz będzie już tylko lepiej ... Grunt to się nie poddawać :):):) Ja już posprzątałam mieszkanie, ziemniaczki na obiad obrałam i ... latam za córcią, bo mi wszystkie szuflady i szafki otwiera :o .... a jak nie to próbuje wyłamać kieszeń na CD z X-Boxa mojego P. (już wolę nie myśleć jaka by była jego reakcje jakby to widział :o) Aha...wczoraj u lekarza okazało się, że wysypka na pleckach jest tylko podrażnieniem przez pot i mała dostała tylko maść :) Dzięki Bogu nie jest to żadna alergia :) A ja dziś zmykam na solarium pomimo, że upał straszny ... Muszę to dziś załatwić, bo jutro odwiedzi mnie koleżanka z pracy :) To sobie poplotkujemy :P Ok zmykam złapać małą, bo biega po domu z chochlą do zupy :o ... a jak nie to to wysypuje mi przyprawy :o ... Mój mały kochany bebok :) Często jak ja albo P. krzyczymy na nią to tak niewinnie posyła nam buziaczka i wymiękamy :):):) ... albo tuli się do mojej nogi i mówi \"mamooooo\" :D Ok teraz już naprawdę zmykam :) Do potem kobietki i głowy do góry ! 🌻 Buziaczki 👄

hehe Boże jaki ten Twoj mały szkodnik jest cudowny:D hehe:) a no jakoś się tam trzymamy, czas leci i 2 tyg do wazenia.. hoho..:) buzka😘

no to powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;):D poszalałam dzis ze sprzątaniem, pokatowałam się na rowerku i jakas taka lżejsza się czuję ;) Zaczynam mysleć o montignacu... Któraś z Was chyba ją stosuje, Trawo - Ty? do jutra 🖐️

czesc dziewczynki:) niestety do końca tygodnia będę tylko ćwiczyć, bo bolą mnie kolanka przez bieganie.. ale w przyszłym tyg nadrobie.. i bede biegac chyba narazie co drugi dzien wtedy kolana beda miały czas na odpoczynek:) a wogole wczoraj cwiczylam nowe cwiczenia, a dzisiaj potezne zakwasy na boczkach!:) haaa no nareszcie!:) kiwi- słyszalam wiele dobrego o tej dietce:) ja chyba zaplace za ulozenie indywidualnego planu i bede sie go trzymac:)

Hedżo :D Jak mowilam, tak troche pogrzeszylam u kolezanki - ale ciagne dietke dalej ;) Kropla, dobra decyzje podjelas, nie nalezy tak nadwyrezac stawu kolanowego. W miare mozliwosci nie biegaj po aswalcie. Ale upaaał .. jeju .. nienawidze takiej temperatury. Wiosna, jesien rulezz :D

Witajcie kochane :) u mnie tez upal, nic mi sie nie chce, ale jutro podobno ma byc deszcz, bardzo lubie deszcz :) Trawa jak poszlo?? my tu od rana kciuki trzymamy :)