Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerka/

proponuje minus 7 kilo w dwoch etapach.od 19.06.08 start przylaczcie sie!

Polecane posty

Gość cholerka/

nadszedl ten czas kiedy musze i chce schudnac za miesiac urlop a za 2 tygodnie wesele ja coprawda od styczna troszke zrzucilam jakies 4 kilo ale tak naprawde tylko dzieki metodzie -nie jem kolacji i tropche cwiczen natomiat to mnie nie satysfakcjonuje z reszta zawsze bylam zwolenniczka radykalniejszych diet . urlopu sobie nie wyobrazam bedac małym wielorybem tzn nie jest tak zle ale moglo by byc zdecydowanie lepiej . ustalilam w miare realny plan 7 kilo na minusie w miesiac czasu w najgorszym wypadku 5 kilo a kolejne dwa juz podczas urlopu;) oprocz diety i aktywnosci fizycznbej bede uskuteczniac wsztsrkie mozliwe zabiegi pielegnacyjne :)masaze pilingi balsamy i inne cuda poniewaz nawet jesli uda sie zrzucic tylko 5 kg to wypielegneowane piekne jedrne cialo spoteguje efekt na korzysc.chcialabym bardzo aby codziennie kobitki dzielily sie tu miedzy soba co zrobily dobrego dla sowjego cialka jaka kapiel jaki masazyk a moze jakis pilling jakas maseczka:) ..bedziemy mogly korzystac na wzajem z wlasnych pomysłow .daje wam gwarancje ze jesli bedziemy konsekwentne to za miesiac bedziemy nie tylko szczuplejsze ale i piekniejsze i bardziej zadowolone z siebie nawet jesli nasz cel "wagowy' zostanie osiagniety tylko w najmniejszym stopniu. nastepna wazna sprawa robimy to dla siebie nie za kare nasze dietetyczne posilki sprawiaja radosc znienawidzona woda mineralna przepływa przez nasze ciało dodajac energi wyobrazmy sobie jak wspaniale oczyszca nasze cialo, po jakichkolwiek cwiczeniach fizycznych gwarancja swietnego samopoczucia i jeszce jedno,nie patrzymy codziennie w lustro i nie wchodzimy na wage czesciej niz raz w tyg. zyjemy naszymi postanowieniami, piekniejemy i daje nam to niesamowita radość! teraz kolej na diete,ja wybralam diete koktajowa która polega na dosc znacznym wyeliminowaniu weglowodanów choc nie zupelnie-owoce zostaje w niewielkich iloscviach warzywa oczywiscie tez,odpada pieczywo słodycze fast foody itd i bardzo wazna rzecz-hektolitry wody mineralnej lub herbat zilowych(ja jeszce dopuszcam mała czarna kawke z odrobina mleczka;)-bez cukru oczywiscie;)) rozpiska: sniadanie:koktajl na maslance z garscia platkow owsianych jakimis truskawkami czy arbuzem ew.jajko 2 sniadanie:kawa z mlekiem lub mały owoc obiad: sama maslanka(moze byc zmiksowana z pomidorem i doprawiona ziolami) badz koktalj z bialka jajek i mleka chudego ew. salatka z surowych warzyw woda woda woda wodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa codziennie min 1h spaceru plus min 20 min cwiczen 6 razy w tyg rozne rozniaste zabiegi pielegnacyjne:) uśmiech:) cele: 1 ETAP; 19.06-2.07 -minus 4 kg 2 ETAP; 3.07-18.07- minus 3 kilo RAZEM 7 :) JAK SIE KTOS PRZYLACZY BEDZIE MILO JAK NIE TO BEDE PISAC SAMA MOZE POTEM KTOS SKORZYSTA:)

Gość fanka Boruca
Słuchaj,a jakie zabiegi pielęgnacyjne przewidujesz?

Czesc Ja obecnie jestem na diecie Stilmanna i powiem Ci szczeze ze moja kuzynka schudla na niej 15 kg w 4 tyg. nie jest jakas rygorystyczna mozna jesc dfowoli jajka mieso i ja ta dietke zaczelam stosowac stopniowo i juz mam na minusie 4 kg przez okolo 7 dni , moj cel to 75 kg do wczasow :) teraz waze 84 mam nadzieje ze mi sie uda :D ja bym miala prosbe do Ciebie poradz mi ajkies zabiegi na fajne cialko :)

Gość cholerka/
dieta stilmana na przykladzie twojej kuzynki utwierdz mnie w przekonaniu ze najbardziej skuteczne diety to diety niskoweglowodanowe i dlatego tez moja dieta na teakiej zasadzie sie opiera:) co do zabiegów jest mase np pilling z fusów kawy,zawijanie folia,masarze specjalna gabka lub chocby nawet zwyklym recznikiem,szczypanie okolic brzucha i ud,rozniaste maseczki, zabiegi na ladne stopki(z ktorymi mam problem:/)i wy pewnie macie tez mase pomysłow wazne zeby codziennie min jeden zabieg wykonac trzymac diete pic wode i zachowac ustalona aktywnosc fizyczna a do tego wszystkiego KONSEKWENCJA !! a nie słomiany zapal ,laski 31 dni dla siebie !!!

cześć dziewczyny! co napisałam na jakimś topicu to on od razu upadał :( mam nadzieje ze wy bedziecie pisac codziennie :) no wiec... ja stawiam na 2 godziny sportu ( np. 1 godzina gry w sietke i jedna rolek;) ), wieczorne małe ćwiczonka (pół godziny) i teraz najważniejsze.. jedzenie! chciała bym spróbować jeść tak, że dopiero gdy zgłodnieje, to zjem pomidora- mnie bardzo zapełniają, lub szklanke maślanki... ale obowiązkowo na obiadek talerz zupy ;) spróbuje jak to bedzie. przykładowo: Ś: nic O: zupa (około 500 ml) K: pomidor spróbuje tak ujechac jakies 2 tygodnie... potem dodam jakies 100 kcal na śniadanie.. i co tydzien pododaje 100 kcal ;) chcę schudnąć 5 kilo :)) musi się udac! :D

Gość cholerka/
surowka ciesze sie ze napisalas i ze nie znikniesz z tad od jutra masz mi zdawac relacje co i jak :D ja rowniez bede pisac ten watek musi przetrwac chocby dzieki nam oczywiscie jesli ktos jeszcze jest chetny to zapraszam:)

Gość cholerka/
no to racja lepiej zeby sniadanie bylo solidniejsze bardziej syte choc znam tez opinie ze bez sniadania szybciej nastepuje spalanie takze sa rozne sposoby moim zdaniem niezmienna jest jedna reguła:KONSEKWENCJA I RUCH! pozatym wyznaje zasade:kazde dieta odchudzajaca jest skuteczna o ile konsekwntnie ja stosujemy :) ot co :)

Gość witam anorekszyn

kurna od razu anoreksja :O co ci sie nie podoba? bede po 2 tygodniach stopniowo dodawac kalorie!

żałosne.. a to jest moja sprawa na jaką dietę przejdę! jak Ci się nie podoba, to nie czytaj!

Gość kijka
jaka anoreksja?znam ludzi ktorzy na glodowkach byli i w zadna anoreksje nie wpadli ba nawet dwie dziewczyny potrafily utrzymac wage stopniowo dodajac kalorie ,a to co my chcemy zastosowac to okreslona dieta przez okreslony czas a nie sposob na anoreksje a wierz mi cos o tym wiem bo kilka dobrych lat temu mialam z tym doczynienia i zapewniam cie ze anoreksja to przedewszystkim stan ducha wiazacy sie z niejedzeniem a tutaj jedna kolezanke ktora sie nam pojawila na watku goraco zachecam do zabawy;)laski bedziemy piekne czekam od jutra na relacje!

Gość cholerka/
z kalwiatura mi sie porobilo top bylam ja cholerka kurna musze zastrzec nicka:)ale jak?

klikasz w "preferencje" i tak dusisz ze nie masz konta i chcesz zastrzec :)

Gość animkaaa
hej dziewczynki ja tez sie chetnie do was przyłacze w miesiac chciałabym zrzucic jakies 5-6 kg ale nie na jakies konkretnej diecie tylko na ograniczeniu jedzenia i oczywiscie cwiczeniach

Gość animkaaa
oczywiscie jutro sie odezwe opowiem co u mnie i chetnie posłucham jak wam idzie dobranoc

hej animkaaa! :* ja jutro około 21 sie odezwe ;)) ciekawe ile wpieprze.. u mnei zawsze konczy sie na gadaniu :( ale teraz, jak pomysle ze mam wejsc na forum i powiedziec ze zjadłam 2 lody.. to nie zjem ich bo sie ze wstydu spale bo takie ambotne plany mam :) dobranoc do jutra wieczorem :)) bu$ka :))

surowka nic sie nie boj mam nadzieje ze wszystkie sie zwazyly lub zmierzyly za tydzien jak na spowiedzi podajemy efekty ktore jestem pewna ze beda jeski bedziemy konsekwentne takze surowka i inne dziewczyny zadnego wpieprzania i od rana usmiech bedziecie laski i ja tez:D A TO CUDOWNE UCZUCIE LEKKOSC...MMM NIC NIE SMAKUJE LEPIEJ NIZ SWIADOMOSC UTRACONYCH KILOgRAMóW :D nawet czekolada ..serio:)

1/31 53 kg /155cm wzrostu dzis dzien pierwszy naszych zmagan ja juz zdarzylam wszamac koktajl na maslance z truskawka i platkami owsianymi no moze nie byly to lody waniliowe ale zle tez nie bylo;) pamietajcie 70 procent sukcesu zależy od nastawienia i psychiki ,bo wszystko zaczyna sie w glowie!takze nie myslcie ze jestescie glodne ze te warzywa takie niedobre że jeszce tyle czasu przed nami jak sie odpowiednio \"zaprogramujemy\'to sie uda:) dzis ide na jakis spacer dluzszy czy cos ,bede pisac popoludniu

Hej! Mogę sie przyłaczyć?? Ostatnio zawiodłam sama siebie. Po diecie nowojorskiej na ktorej tak pieknie schudlam, zaczelam sie obzerac i teraz waze znow 65kg :( Jestem żałosna. Dzis postanowiłam przejśc na rygorystyczną diete. Za niecałe 2 tyg wyjezdzam na wakacje i chcialabym do tego czasu wazyc 60kg... 5kg w 2 tyg?? Możliwe, aczkolwiek wiem, że bedzie cięzko. Najłatwiej bylobyu mi przejsc znow na diete typu nowojorska, ale nie moge oprzeć się pokusie jedzenia truskawek i innych owocow dlatego przechodze na dietke 500kcal + cwiczenia. W planach mam A6w, hula hop i rowerek. Wyjdzie pewnie 1h dziennie. Po tych 2 tyg zaczne stopiniowo dodawac kalorie. Ogólnie chciałabym do 1 sierpnia ważyć 50kg lub chociazby 55kg. Dzis w planach: 1l maślanki i truskawki ;) Tak na pobudzenie jelit ;) Zaczynam od 65kg przy 165cm.

Cześć i czołem odchudzaczki :) Przygarniecie mnie do siebie? W tej chwili jestem na diecie żelaznej - zostało mi jeszcze 8 dni. Efekty są naprawdę fajne :) po 5 dniach 3,5kg mniej. Wiem oczywiście, że to głównie woda, ale i tak się cieszę :D Potem coby nie było jojo planuje kontynuować odchudzanie - tylko jeszcze nie zdecydowałam jak będę jeść - podoba mi się dieta koktajlowa założycielki topicu, ale nie wiem czy dam radę w ten sposób przez dłuższy czas. Ogólnie zastanawiam się poważnie nad dietą proteinową, no ale zobaczymy. W każdym razie ponieważ w kupie raźniej chciałabym do was dołączyć :) Jeśli chodzi o zabiegi to polecam peeling kawowy - miesza się zmieloną kawę, oliwę z oliwek i szczyptę cynamonu (można też dodać soli gruboziarnistej). Pachnie przepięknie i ciałko robi się natychmiast gładkie. Jedyna wada jak dla mnie to bałagan w łazience :D Czy któraś z was stosowała kiedyś błoto Guam? Jestem bardzo ciekawa efektów A na dzisiejszy dzień życzę wszystkim pogody (na zewnątrz i w duszy:))

jelinka super widze ze masz podobna koncepcje ja tez opieram sie na maslance truskawkach warzywach i ewentualnie platkach owsianych moga byc tez jajka(białko)grunt zeby nie przepelniac zoladka nie jesc chleba i slodyczy pic litry wody no i ruch jakakolwiek aktywnosc fizyczna ja zaraz wlasnie wychodze zabiram moje grube cialko:p niech sie spala:) a o co konkretnie wam laski chodzi w sensie nie o ilosc kilogramów ale o efekt wizualny? mi zalezy na mniejszych biodrach (ale pupke mam ok okraglutka mala i wystajaca;)tylko ze tluszcz na biodrach psuje efekt:/) brzuch oczywiscie-nech bedzie płastszy boczki tkz schabiki:/fuuu moja zmora:/ ogolne wyszczuplenie ramion i troszke buzi choc chcialabym zebysmy sie koncentrowaly nie tylko na samych cyferkach na wadze badz centymetrze ale na wizualnych efektach :) ide ubrac moje lekko przyciasne spodniei wychodze mam nadzieje ze za 2 tyg beda luzniejsze;)

widze ze głownie najskuteczniejsze diety to diety niskoweglowodanowe jak zelazna czy stillmana dlatego haslem przewodnim tego topicu niech bedzie:precz z weglowodanami ;produkty maczne, cukier za okno! ja w mojej diecie mam weglowodany tzn owoce w nieduzych ilosciach i ewentualnie lyzke platkow owsianych do maslanki ale ok najwazniejsze zeby nie bylo chleba i slodyczy :) nie ma takiego nicka -zapraszamy:) tylko pamietaj ze deklarujesz sie tym samym na codzienne relacje przez caly miesiac wiec piluj sie;)dottrwamy do konca dotrwamy ! pomyslcie jak wspaniale bedzie sie dzielic za ten miesiac swoimi sukcesami mniejszymi i wiekszymi dlatego nie mozna zakladac cudu ja sobie wyznaczylam cel minimalny(-5kg) i maxymalny (-7kg) i z obydwu bede naprawde zadowolona:)

Ja w sumie glownie patrze na wymiarki :) A zalezy mi przede wszystkim na wyszczupleniu ud, ktore sa strasznie rozlazle, na tym aby moj brzuszek byl plaski i przede wszystkim chcialabym pozbyc sie boczkow :) A tak wogole to prawie wszystko mnie drazni bo buzia tez za okragla, ramiona jak u pudziana a lydki jakbym byla jakims facetem ;P Wiec chudniemy kompleksowo :) Wspomagam się peelingami z kawy, balsamem vichy lipometric i oczywiscie cwiczeniami :) Do 1 sierpnia musze wypiekniec!! :) Mam nadzieje,ze wszystkim oczy wyjda na wierzch jak mnie zobacza a szczegolnie jedna osoba ktora zobacze tego 1 sierpnia po ponad 3 miesiacach ;)

cholerka, ale niestety maślanka to też węgle, tzn np w mojej na 100ml jest 3g białka i 3,4g węglowodanów, więc jeśli myslalabys o diecie niskowęglowodanowej to raczej trzeba by jesc mięcho, jajka i ryby :P

hej. wiem ze miałam byc wieczorem, ale kurde :( dzis na sniadanie mam wmusiła we mnie płatki chocapic i mleko :( razem około 300 kcal okolo 16 zjem zupe i na tym koniec! jad eo 17 na rolki.. około 2 godzin :) wszystko spalę.. mam nadzieje. ale jest problem.. bo dzieczyny chca jechac na KEBABY! co mam powiedziec, żeby nie zobaczyły, że się odchudzam?

hejka no to jaka tu dietka przeważa ???? ja zostaje przy stilmana wczoraj zrobilam sobie taka saltke makrela, jajko, ogorek, por - to wszystkie skladniki ktore mozna jesc przy tej diecie nie potrzeba majonezu bo ryba jest tak tlusta ze polaczy ze soba wszystkie skladniki, naprawde mozna sie tym obzerac bez konca bo ma 0 wegli :) i jeszcze mam salayke z brokulow, kalafiora, jajek kiedys polalam jogurtem z czosnkiem ale teraz juz nie polewam bo jogurt ma wegle :) tez jest pychaaaaa na obiad wczoraj zjadlam fasolke szparagowa zoltą i ugotowana duza piers z kurczaka , tak sie najadalam ze nie chcialo mi sie jesc do 222 a potem to juz poszlam spac narazie dziewczynki uciekam na zakupy po produkty !!!!!] to jest moja pierwsza w zyciu dieta tak sie zapuscilam ze szok ale widze efekty ostatnio chodze po miescie i wkurzam sie bo musze podciagac spodnie bo leca mi z doopy :D

Dzięki za miłe przyjęcie. Oczywiście że będę zdawać relacje - nie pozbędziecie się mnie tak łatwo ;p . Odpadam tylko w weekendy, bo mam dość kompa w robocie i w domu mam zasadę, że nie siadam :) cholerka/ Niskowęglowodanowe diety jak dla mnie są najlepsze. nie chodzę głodna i szybko widac efekty - przerabiałam już kopenhaską, south beach, żelazną. teraz czas na francuską dietę proteinową - :D czuje sie troche jak krolik doswiadczalny ;P W ogóle to jelinka startujesz z takiej wagi jak ja :D ciesze się - będziemy się dopingować. tylko że ja jestem troszkę wyższa więc myślę, że 55kg dla mnie będzie idealne Dziewczyny a nie jesteście głodne po tych koktajlach? Tak jak pisałam bardzo mi się podoba koncepcja, ale obawiam się, że rzucę się po takich płynnych posiłkach na jakieś inne żarcie ;/ Chwilowo uciekam - odezwe się na pewno jutro