Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cholerka/

proponuje minus 7 kilo w dwoch etapach.od 19.06.08 start przylaczcie sie!

Polecane posty

Go艣膰 cholerka/

nadszedl ten czas kiedy musze i chce schudnac za miesiac urlop a za 2 tygodnie wesele ja coprawda od styczna troszke zrzucilam jakies 4 kilo ale tak naprawde tylko dzieki metodzie -nie jem kolacji i tropche cwiczen natomiat to mnie nie satysfakcjonuje z reszta zawsze bylam zwolenniczka radykalniejszych diet . urlopu sobie nie wyobrazam bedac ma艂ym wielorybem tzn nie jest tak zle ale moglo by byc zdecydowanie lepiej . ustalilam w miare realny plan 7 kilo na minusie w miesiac czasu w najgorszym wypadku 5 kilo a kolejne dwa juz podczas urlopu;) oprocz diety i aktywnosci fizycznbej bede uskuteczniac wsztsrkie mozliwe zabiegi pielegnacyjne :)masaze pilingi balsamy i inne cuda poniewaz nawet jesli uda sie zrzucic tylko 5 kg to wypielegneowane piekne jedrne cialo spoteguje efekt na korzysc.chcialabym bardzo aby codziennie kobitki dzielily sie tu miedzy soba co zrobily dobrego dla sowjego cialka jaka kapiel jaki masazyk a moze jakis pilling jakas maseczka:) ..bedziemy mogly korzystac na wzajem z wlasnych pomys艂ow .daje wam gwarancje ze jesli bedziemy konsekwentne to za miesiac bedziemy nie tylko szczuplejsze ale i piekniejsze i bardziej zadowolone z siebie nawet jesli nasz cel "wagowy' zostanie osiagniety tylko w najmniejszym stopniu. nastepna wazna sprawa robimy to dla siebie nie za kare nasze dietetyczne posilki sprawiaja radosc znienawidzona woda mineralna przep艂ywa przez nasze cia艂o dodajac energi wyobrazmy sobie jak wspaniale oczyszca nasze cialo, po jakichkolwiek cwiczeniach fizycznych gwarancja swietnego samopoczucia i jeszce jedno,nie patrzymy codziennie w lustro i nie wchodzimy na wage czesciej niz raz w tyg. zyjemy naszymi postanowieniami, piekniejemy i daje nam to niesamowita rado艣膰! teraz kolej na diete,ja wybralam diete koktajowa kt贸ra polega na dosc znacznym wyeliminowaniu weglowodan贸w choc nie zupelnie-owoce zostaje w niewielkich iloscviach warzywa oczywiscie tez,odpada pieczywo s艂odycze fast foody itd i bardzo wazna rzecz-hektolitry wody mineralnej lub herbat zilowych(ja jeszce dopuszcam ma艂a czarna kawke z odrobina mleczka;)-bez cukru oczywiscie;)) rozpiska: sniadanie:koktajl na maslance z garscia platkow owsianych jakimis truskawkami czy arbuzem ew.jajko 2 sniadanie:kawa z mlekiem lub ma艂y owoc obiad: sama maslanka(moze byc zmiksowana z pomidorem i doprawiona ziolami) badz koktalj z bialka jajek i mleka chudego ew. salatka z surowych warzyw woda woda woda wodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa codziennie min 1h spaceru plus min 20 min cwiczen 6 razy w tyg rozne rozniaste zabiegi pielegnacyjne:) u艣miech:) cele: 1 ETAP; 19.06-2.07 -minus 4 kg 2 ETAP; 3.07-18.07- minus 3 kilo RAZEM 7 :) JAK SIE KTOS PRZYLACZY BEDZIE MILO JAK NIE TO BEDE PISAC SAMA MOZE POTEM KTOS SKORZYSTA:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fanka Boruca
S艂uchaj,a jakie zabiegi piel臋gnacyjne przewidujesz?

Udost臋pnij ten post

Czesc Ja obecnie jestem na diecie Stilmanna i powiem Ci szczeze ze moja kuzynka schudla na niej 15 kg w 4 tyg. nie jest jakas rygorystyczna mozna jesc dfowoli jajka mieso i ja ta dietke zaczelam stosowac stopniowo i juz mam na minusie 4 kg przez okolo 7 dni , moj cel to 75 kg do wczasow :) teraz waze 84 mam nadzieje ze mi sie uda :D ja bym miala prosbe do Ciebie poradz mi ajkies zabiegi na fajne cialko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cholerka/
dieta stilmana na przykladzie twojej kuzynki utwierdz mnie w przekonaniu ze najbardziej skuteczne diety to diety niskoweglowodanowe i dlatego tez moja dieta na teakiej zasadzie sie opiera:) co do zabieg贸w jest mase np pilling z fus贸w kawy,zawijanie folia,masarze specjalna gabka lub chocby nawet zwyklym recznikiem,szczypanie okolic brzucha i ud,rozniaste maseczki, zabiegi na ladne stopki(z ktorymi mam problem:/)i wy pewnie macie tez mase pomys艂ow wazne zeby codziennie min jeden zabieg wykonac trzymac diete pic wode i zachowac ustalona aktywnosc fizyczna a do tego wszystkiego KONSEKWENCJA !! a nie s艂omiany zapal ,laski 31 dni dla siebie !!!

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 dziewczyny! co napisa艂am na jakim艣 topicu to on od razu upada艂 :( mam nadzieje ze wy bedziecie pisac codziennie :) no wiec... ja stawiam na 2 godziny sportu ( np. 1 godzina gry w sietke i jedna rolek;) ), wieczorne ma艂e 膰wiczonka (p贸艂 godziny) i teraz najwa偶niejsze.. jedzenie! chcia艂a bym spr贸bowa膰 je艣膰 tak, 偶e dopiero gdy zg艂odnieje, to zjem pomidora- mnie bardzo zape艂niaj膮, lub szklanke ma艣lanki... ale obowi膮zkowo na obiadek talerz zupy ;) spr贸buje jak to bedzie. przyk艂adowo: 艢: nic O: zupa (oko艂o 500 ml) K: pomidor spr贸buje tak ujechac jakies 2 tygodnie... potem dodam jakies 100 kcal na 艣niadanie.. i co tydzien pododaje 100 kcal ;) chc臋 schudn膮膰 5 kilo :)) musi si臋 udac! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cholerka/
surowka ciesze sie ze napisalas i ze nie znikniesz z tad od jutra masz mi zdawac relacje co i jak :D ja rowniez bede pisac ten watek musi przetrwac chocby dzieki nam oczywiscie jesli ktos jeszcze jest chetny to zapraszam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cholerka/
no to racja lepiej zeby sniadanie bylo solidniejsze bardziej syte choc znam tez opinie ze bez sniadania szybciej nastepuje spalanie takze sa rozne sposoby moim zdaniem niezmienna jest jedna regu艂a:KONSEKWENCJA I RUCH! pozatym wyznaje zasade:kazde dieta odchudzajaca jest skuteczna o ile konsekwntnie ja stosujemy :) ot co :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witam anorekszyn

Udost臋pnij ten post

kurna od razu anoreksja :O co ci sie nie podoba? bede po 2 tygodniach stopniowo dodawac kalorie!

Udost臋pnij ten post

偶a艂osne.. a to jest moja sprawa na jak膮 diet臋 przejd臋! jak Ci si臋 nie podoba, to nie czytaj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kijka
jaka anoreksja?znam ludzi ktorzy na glodowkach byli i w zadna anoreksje nie wpadli ba nawet dwie dziewczyny potrafily utrzymac wage stopniowo dodajac kalorie ,a to co my chcemy zastosowac to okreslona dieta przez okreslony czas a nie sposob na anoreksje a wierz mi cos o tym wiem bo kilka dobrych lat temu mialam z tym doczynienia i zapewniam cie ze anoreksja to przedewszystkim stan ducha wiazacy sie z niejedzeniem a tutaj jedna kolezanke ktora sie nam pojawila na watku goraco zachecam do zabawy;)laski bedziemy piekne czekam od jutra na relacje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cholerka/
z kalwiatura mi sie porobilo top bylam ja cholerka kurna musze zastrzec nicka:)ale jak?

Udost臋pnij ten post

klikasz w "preferencje" i tak dusisz ze nie masz konta i chcesz zastrzec :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 animkaaa
hej dziewczynki ja tez sie chetnie do was przy艂acze w miesiac chcia艂abym zrzucic jakies 5-6 kg ale nie na jakies konkretnej diecie tylko na ograniczeniu jedzenia i oczywiscie cwiczeniach

Udost臋pnij ten post

animmka zapraszam pamietaj o relacjach i dzieleniem sie sekretami urodowymi;) ps zastrzeg艂am:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 animkaaa
oczywiscie jutro sie odezwe opowiem co u mnie i chetnie pos艂ucham jak wam idzie dobranoc

Udost臋pnij ten post

hej animkaaa! :* ja jutro oko艂o 21 sie odezwe ;)) ciekawe ile wpieprze.. u mnei zawsze konczy sie na gadaniu :( ale teraz, jak pomysle ze mam wejsc na forum i powiedziec ze zjad艂am 2 lody.. to nie zjem ich bo sie ze wstydu spale bo takie ambotne plany mam :) dobranoc do jutra wieczorem :)) bu$ka :))

Udost臋pnij ten post

surowka nic sie nie boj mam nadzieje ze wszystkie sie zwazyly lub zmierzyly za tydzien jak na spowiedzi podajemy efekty ktore jestem pewna ze beda jeski bedziemy konsekwentne takze surowka i inne dziewczyny zadnego wpieprzania i od rana usmiech bedziecie laski i ja tez:D A TO CUDOWNE UCZUCIE LEKKOSC...MMM NIC NIE SMAKUJE LEPIEJ NIZ SWIADOMOSC UTRACONYCH KILOgRAM贸W :D nawet czekolada ..serio:)

Udost臋pnij ten post

1/31 53 kg /155cm wzrostu dzis dzien pierwszy naszych zmagan ja juz zdarzylam wszamac koktajl na maslance z truskawka i platkami owsianymi no moze nie byly to lody waniliowe ale zle tez nie bylo;) pamietajcie 70 procent sukcesu zale偶y od nastawienia i psychiki ,bo wszystko zaczyna sie w glowie!takze nie myslcie ze jestescie glodne ze te warzywa takie niedobre 偶e jeszce tyle czasu przed nami jak sie odpowiednio \"zaprogramujemy\'to sie uda:) dzis ide na jakis spacer dluzszy czy cos ,bede pisac popoludniu

Udost臋pnij ten post

Hej! Mog臋 sie przy艂aczy膰?? Ostatnio zawiod艂am sama siebie. Po diecie nowojorskiej na ktorej tak pieknie schudlam, zaczelam sie obzerac i teraz waze znow 65kg :( Jestem 偶a艂osna. Dzis postanowi艂am przej艣c na rygorystyczn膮 diete. Za nieca艂e 2 tyg wyjezdzam na wakacje i chcialabym do tego czasu wazyc 60kg... 5kg w 2 tyg?? Mo偶liwe, aczkolwiek wiem, 偶e bedzie ci臋zko. Naj艂atwiej bylobyu mi przejsc znow na diete typu nowojorska, ale nie moge oprze膰 si臋 pokusie jedzenia truskawek i innych owocow dlatego przechodze na dietke 500kcal + cwiczenia. W planach mam A6w, hula hop i rowerek. Wyjdzie pewnie 1h dziennie. Po tych 2 tyg zaczne stopiniowo dodawac kalorie. Og贸lnie chcia艂abym do 1 sierpnia wa偶y膰 50kg lub chociazby 55kg. Dzis w planach: 1l ma艣lanki i truskawki ;) Tak na pobudzenie jelit ;) Zaczynam od 65kg przy 165cm.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 i czo艂em odchudzaczki :) Przygarniecie mnie do siebie? W tej chwili jestem na diecie 偶elaznej - zosta艂o mi jeszcze 8 dni. Efekty s膮 naprawd臋 fajne :) po 5 dniach 3,5kg mniej. Wiem oczywi艣cie, 偶e to g艂贸wnie woda, ale i tak si臋 ciesz臋 :D Potem coby nie by艂o jojo planuje kontynuowa膰 odchudzanie - tylko jeszcze nie zdecydowa艂am jak b臋d臋 je艣膰 - podoba mi si臋 dieta koktajlowa za艂o偶ycielki topicu, ale nie wiem czy dam rad臋 w ten spos贸b przez d艂u偶szy czas. Og贸lnie zastanawiam si臋 powa偶nie nad diet膮 proteinow膮, no ale zobaczymy. W ka偶dym razie poniewa偶 w kupie ra藕niej chcia艂abym do was do艂膮czy膰 :) Je艣li chodzi o zabiegi to polecam peeling kawowy - miesza si臋 zmielon膮 kaw臋, oliw臋 z oliwek i szczypt臋 cynamonu (mo偶na te偶 doda膰 soli gruboziarnistej). Pachnie przepi臋knie i cia艂ko robi si臋 natychmiast g艂adkie. Jedyna wada jak dla mnie to ba艂agan w 艂azience :D Czy kt贸ra艣 z was stosowa艂a kiedy艣 b艂oto Guam? Jestem bardzo ciekawa efekt贸w A na dzisiejszy dzie艅 偶ycz臋 wszystkim pogody (na zewn膮trz i w duszy:))

Udost臋pnij ten post

jelinka super widze ze masz podobna koncepcje ja tez opieram sie na maslance truskawkach warzywach i ewentualnie platkach owsianych moga byc tez jajka(bia艂ko)grunt zeby nie przepelniac zoladka nie jesc chleba i slodyczy pic litry wody no i ruch jakakolwiek aktywnosc fizyczna ja zaraz wlasnie wychodze zabiram moje grube cialko:p niech sie spala:) a o co konkretnie wam laski chodzi w sensie nie o ilosc kilogram贸w ale o efekt wizualny? mi zalezy na mniejszych biodrach (ale pupke mam ok okraglutka mala i wystajaca;)tylko ze tluszcz na biodrach psuje efekt:/) brzuch oczywiscie-nech bedzie p艂astszy boczki tkz schabiki:/fuuu moja zmora:/ ogolne wyszczuplenie ramion i troszke buzi choc chcialabym zebysmy sie koncentrowaly nie tylko na samych cyferkach na wadze badz centymetrze ale na wizualnych efektach :) ide ubrac moje lekko przyciasne spodniei wychodze mam nadzieje ze za 2 tyg beda luzniejsze;)

Udost臋pnij ten post

widze ze g艂ownie najskuteczniejsze diety to diety niskoweglowodanowe jak zelazna czy stillmana dlatego haslem przewodnim tego topicu niech bedzie:precz z weglowodanami ;produkty maczne, cukier za okno! ja w mojej diecie mam weglowodany tzn owoce w nieduzych ilosciach i ewentualnie lyzke platkow owsianych do maslanki ale ok najwazniejsze zeby nie bylo chleba i slodyczy :) nie ma takiego nicka -zapraszamy:) tylko pamietaj ze deklarujesz sie tym samym na codzienne relacje przez caly miesiac wiec piluj sie;)dottrwamy do konca dotrwamy ! pomyslcie jak wspaniale bedzie sie dzielic za ten miesiac swoimi sukcesami mniejszymi i wiekszymi dlatego nie mozna zakladac cudu ja sobie wyznaczylam cel minimalny(-5kg) i maxymalny (-7kg) i z obydwu bede naprawde zadowolona:)

Udost臋pnij ten post

Ja w sumie glownie patrze na wymiarki :) A zalezy mi przede wszystkim na wyszczupleniu ud, ktore sa strasznie rozlazle, na tym aby moj brzuszek byl plaski i przede wszystkim chcialabym pozbyc sie boczkow :) A tak wogole to prawie wszystko mnie drazni bo buzia tez za okragla, ramiona jak u pudziana a lydki jakbym byla jakims facetem ;P Wiec chudniemy kompleksowo :) Wspomagam si臋 peelingami z kawy, balsamem vichy lipometric i oczywiscie cwiczeniami :) Do 1 sierpnia musze wypiekniec!! :) Mam nadzieje,ze wszystkim oczy wyjda na wierzch jak mnie zobacza a szczegolnie jedna osoba ktora zobacze tego 1 sierpnia po ponad 3 miesiacach ;)

Udost臋pnij ten post

cholerka, ale niestety ma艣lanka to te偶 w臋gle, tzn np w mojej na 100ml jest 3g bia艂ka i 3,4g w臋glowodan贸w, wi臋c je艣li myslalabys o diecie niskow臋glowodanowej to raczej trzeba by jesc mi臋cho, jajka i ryby :P

Udost臋pnij ten post

hej. wiem ze mia艂am byc wieczorem, ale kurde :( dzis na sniadanie mam wmusi艂a we mnie p艂atki chocapic i mleko :( razem oko艂o 300 kcal okolo 16 zjem zupe i na tym koniec! jad eo 17 na rolki.. oko艂o 2 godzin :) wszystko spal臋.. mam nadzieje. ale jest problem.. bo dzieczyny chca jechac na KEBABY! co mam powiedziec, 偶eby nie zobaczy艂y, 偶e si臋 odchudzam?

Udost臋pnij ten post

hejka no to jaka tu dietka przewa偶a ???? ja zostaje przy stilmana wczoraj zrobilam sobie taka saltke makrela, jajko, ogorek, por - to wszystkie skladniki ktore mozna jesc przy tej diecie nie potrzeba majonezu bo ryba jest tak tlusta ze polaczy ze soba wszystkie skladniki, naprawde mozna sie tym obzerac bez konca bo ma 0 wegli :) i jeszcze mam salayke z brokulow, kalafiora, jajek kiedys polalam jogurtem z czosnkiem ale teraz juz nie polewam bo jogurt ma wegle :) tez jest pychaaaaa na obiad wczoraj zjadlam fasolke szparagowa zolt膮 i ugotowana duza piers z kurczaka , tak sie najadalam ze nie chcialo mi sie jesc do 222 a potem to juz poszlam spac narazie dziewczynki uciekam na zakupy po produkty !!!!!] to jest moja pierwsza w zyciu dieta tak sie zapuscilam ze szok ale widze efekty ostatnio chodze po miescie i wkurzam sie bo musze podciagac spodnie bo leca mi z doopy :D

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki za mi艂e przyj臋cie. Oczywi艣cie 偶e b臋d臋 zdawa膰 relacje - nie pozb臋dziecie si臋 mnie tak 艂atwo ;p . Odpadam tylko w weekendy, bo mam do艣膰 kompa w robocie i w domu mam zasad臋, 偶e nie siadam :) cholerka/ Niskow臋glowodanowe diety jak dla mnie s膮 najlepsze. nie chodz臋 g艂odna i szybko widac efekty - przerabia艂am ju偶 kopenhask膮, south beach, 偶elazn膮. teraz czas na francusk膮 diet臋 proteinow膮 - :D czuje sie troche jak krolik doswiadczalny ;P W og贸le to jelinka startujesz z takiej wagi jak ja :D ciesze si臋 - b臋dziemy si臋 dopingowa膰. tylko 偶e ja jestem troszk臋 wy偶sza wi臋c my艣l臋, 偶e 55kg dla mnie b臋dzie idealne Dziewczyny a nie jeste艣cie g艂odne po tych koktajlach? Tak jak pisa艂am bardzo mi si臋 podoba koncepcja, ale obawiam si臋, 偶e rzuc臋 si臋 po takich p艂ynnych posi艂kach na jakie艣 inne 偶arcie ;/ Chwilowo uciekam - odezwe si臋 na pewno jutro

Udost臋pnij ten post