Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 20

Dziewczyny tyja w zwiazkach bo sa zaniedbywane i to wina mezczyzn

Polecane posty

Gość Taka jakas sobie ja
dopiero się przymierzam do odchudzania i myślę jak mam znaleźć w mojej pipidówie siłownię.Tzn. jakieś tam są ale mało profesjonalne a ten osobisty trener to jak marzenie prawie.

taka sobie ja- skoro sie na tym nie znasz to warto zasięgnąć o poradę. Ja świetnie chudłam na dosyc restrykcyjnej diecie, która zaraz pokrótce rozpiszę, dokładając do tego dwie godzinki ruchu dziennie- wyglądałam jak bogini, ale to było dawno:P 1. śniadanie- dwie kromki wasa + dwa jajka 2. drugie śniedanie- płatki owsiane na wodzie z dodatkiem tartego jabłaka 3. obiad- salata z dowolnych warzyw z dodatkiem zielonej pietruchy plus zgrilowana pierś kurczaka ok. 200g, filet z ryby bądź filet z indyka 4. trening 2 godziny 5. po treningu spac:D Ale nie polecam tej diety- jeśli nie prowadzisz generalnie zdrowego stylu zycia- efekt jojo murowany:D

Taka jakas sobie ja Przygotuj się do tego dobrez. Poczytaj, pozbieraj materiały. Ćwicz w domu.tylko wiesz zawsze lepeij się ćwiczy w grupie to motywuje. Może z chłopakiem ćwicz?

Gość Taka jakas sobie ja
no na pewno nie prowadzę zdrowego stylu życia :D generalnie narazie się zastanawiam czy iść do dietetyka. Ale naczytałam się tyle o o pseudo-dietetykach że nie wiem jak mam znaleźć dobrego, bo w końcu skoro za to płacę to nie chciałabym wywalić kasy w błoto.

Gość Taka jakas sobie ja
mąż się nie rwie do ćwiczeń a powinien. Wiem że trzeba się przygotować ale, co czytam to zawsze coś innego i być tu człowieku mądry.

rzeczywistość, miasta z ktorego pochodze na wszelki wypadek na forum nie podam, mogę na @ w zaufaniu;)

dzieki komiczne za info odnośnie l-karnityny, tak tez myślałam, ze za mało biorę;>

Z dietetykami jest ten problem, że 90% z nich nie ma pojecia o tym co robi albo ich widza opiera sie na badaniach sprzed 20 lat... Jak zacząć ćwiczenia... Należy zrównowazyc ostry trening z nieprzystosowaniem orgaizmu do wysiłku... Bardzo ostro nie ma sensu zaczynac... wymęczysz organizm, zniechęcisz sie do cwiczen a byc moze złapiesz tez jakąś kontuzje, ktora dodatkowo Cie zdemotywuje... Jesli masz 20 kg nadwagi, nie polecam biegów - nadmiernie obciążą stawy... dobry byłby jakis niezbyt intensywny trening aerobowy - moze być orbitrek, lub stepper... nie mniej niz pol godziny dziennie (pozniej ten czas powinnas zwiekszac do przynajmmniej 45 minut) do tego zbilansowana dieta - żadne tam 1000 kcal, czy inne bzdury z Pani Domu - wysiłek, jaki wprowadzisz treningiem bedzie szokiem dla Twojego organizmu i potrzebna mu bedzie regeneracja - czyli wlasnie odpowiednio dobrane posiłki połączone z wypoczynkiem po treningach... dobrze tez zakupic jakis kompleks multiwitaminowy... bo moze znacznie pogorszyc Ci sie cera i włosy...

Gość zmanierowana krytykantka
komiczne nie odebralam twoich slow jako zlosliwych. zbyt jestem zapatrzona w siebie ktos sympatyczny zastrzegl mi nicka wnuczka smirnoffa dziekuje

właśnie wróciłem z miasta byłem na starym rynku :) było tam dużo ładnych dziewczyn ale żadnej nie poznałem :O rzeczywistosc .i tak najlepszy jest LECH POZNAŃ:classic_cool:

tą sympatyczą osobą nie jestem ja, wiec nie podam hasła Znam sporo piosenek na temat Widzewa, ze starych lat :P:P ale nie bede tu ich przytaczał, bo i tak wiadomo, że Legiunia jest najlepsza :P

Cream - Lech Poznan??? To zbieraj 30 chłopaków.. ustalimy na komórki gdzie omówimy ten problem bardziej szczegółowo... żadnej broni :P

komiczne .............i widac twój poziom kibicowania :P wszyscy wiedzą że w poznaniu jest najlepsza atmosfera a w warszawie jest jak jest :P

cream - takiego klimatu jaki jest na Legii nie ma nigdzie w Polsce... u nas jest zajebiste show... a w Poznaniu to są mecze dla ciapciaków - dla rodzin z dziecmi i babć z wnuczkami - nie dla kibiców :D

Poza tym Poznan - takie fajne kieszonkowe miasteczko... słodko tam nawet i miło, ale co tam jest poza piłką nożną? :P

komiczne .... jesteś śmieszny :D ja chodze na mecze aby je oglądac a ty chodzisz tam po to aby się bic