Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no doradzcie

bombardowal mnie smsami a teraz dwa dni ciszy, o co chodzi??

Polecane posty

Gość no doradzcie

niedawno poznalam calkiem fajnego chlopaka, jednak nie bylam do konca przekonana, czy chce z nim byc. On od poczatku wysylal mi bardzo duzo smsow w ciagu dnia, dzwonil, spotykalismy sie, zeby byla jasnosc nie zlewalam go, zawsze odpisywalam, odbieralam tel itd a teraz nagle od dwoch dni cisza... myslicie, zeby napisac cos pierwsza? czy moze nie narzucac sie i to znak, ze po prostu mu sie znudzilo, albo poznal kogos innego:o

Gość no doradzcie
a moze bierze mnie teraz na tzw "przetrzymanie"?:P

Gość davetch
jasne chce pokazac ze mu tak nie żalezy na aż na tobie

Gość ale jajca 33
czekaj, bo jesli to byla zabawa to graj w jego gre bez złudzeń a może nie ma kasy na doładowanie komóry:-)

Gość no doradzcie
no to nie wiem co tym chce uzyskac, bo skoro mu tak bardzo nie zalezy to sobie odpuszczam:o

Gość no doradzcie
spoko ma na abonament, dodatkowo wiem, ze wykupil sobie do mnie darmowe minuty:P

Gość nie chce ciebie
już. jak ganial za toba to w dupie mialas to teraz juz m u się znudzilo. i tyle.

Gość no doradzcie
no wlasnie chodzi o to, ze go nie mialam w dupie! zawsze odpisywalam na jego smsy, odbieralam telefony i nie zbywalam go jak chcial sie spotkac:o tylko nie bylam do konca pewna, czy chce z nim byc, bo jestem po dlugim zwiazku i nie wiem, czy jestem na to gotowa, on o tym wiedzial. Ale w sumie mozliwe ze sobie odpuscil

Gość no doradzcie
i wlasnie nie wiem o co chodzi, moze on teraz czeka na jakis krok z mojej strony...

Gość
Słyszałaś o książce dla kobiet o zołzach? Mężczyźni też mają jakieś tam swoje sposobiki na dziewczyny. Czytałam gdzieś w necie ten ich \"poradnik\". I tam było, żeby traktować jak księżniczkę, a za jakiś czas na trochę zupełnie odpuścić, żeby straciła pewność siebie. To jak potem tylko gwizdnie, to ona przyleci, czy coś w tym stylu i że będzie się zastanawiała, co jest grane jak odpuści. Ty się właśnie zastanawiasz. Może on to wypróbowuje?:O

Gość no doradzcie
jokata i powiem CI ze to kurcze chyba dziala, bo zaczyna mi teraz brakowac tych jego smsow i zamiast sie uczyc do egzaminu to sie gryze sama ze soba czy mu cos napisac, czy nie:p

Gość Poznaniak85
no właśnie tylko odpisywałaś...ja też bym sobie odpuścił bo bym poczuł , że się narzucam......

Gość no doradzcie
koreanka fajna masz stopke:)

Gość no doradzcie
kurcze moze poczekac tak do 21, moze napisze albo zadzwoni a jak nie to ja napisze, czy napisac juz teraz? jak radzicie?:)

Gość onnama
nie pisz nic! badz cierpliwa. Sam sie odezwie a Ty bedziesz miała satysfakcje.

Gość Poznaniak85
nie pisz nic! badz cierpliwa. Sam sie odezwie a Ty bedziesz miała satysfakcje. taaa faktycznie złota rada myśleć tylko o sobie.........

Gość onnama
napiszesz i co jak?? ci nic nie odpisze??? jeszcze bardziej bedziesz mysleć. Zajmij sie egzaminem a nie o dziadzie myslisz. A on moze w tym czasie dobrze bawi sie z inną

Ty też zachowuj się niejednoznacznie. Jednak, jeśli to On był zawsze inicjatorem. Raz możesz się zebrać na smsa. Napisz pierwsza;)

Gość no doradzcie
jej ale mnie korci teraz zeby napisac, ale dobra bede twarda i nieugieta:p

Gość no doradzcie
kurcze wlasnie dostalam smsa, juz myslalam... a tu ERA :o

Gość
Nie czekaj. Napisz. Niech wie, że też lubisz z nim pisać. Jeżeli nie odpisze, to wtedy dopiero spasuj i czekaj.

Gość onnama
Poznaniak85 a czy onm mysli o niej skoro sie nie odzywa?

Gość no doradzcie
no wlasnie do tej pory codziennie sie odzywal i to kilka razy... to troche taki typ imprezowicza, moze zabalowal z jakas panna. Dobra czekam do 21..

Gość Poznaniak85
Poznaniak85 a czy onm mysli o niej skoro sie nie odzywa? a coo myśli facet który wie, że jeżeli nie napisze to laska ma go w dupie i nawet jednego smsa nie chce się jej napisać ? Spójrz facet pisał pisał itd a ty ani razu...przecież to upokarzające.....

Gość no doradzcie
nie no np ostatnio jak bylam na imprezie i mnie poprosil, zebym do niego napisala jak sie bawie to napisalam:) czyli tak jakby pierwsza:P

Gość onnama
hm m no własnie a czemu sie nie umówiliscie na spotkanie tylko eski ?? Moze był pijany jak je pisał hahhahaha a traz otrzezwiaj to nie pamieta

Gość ale jajca 33
poznaniak jesteś jebniety-czytac nie umiesz czy co? ona jemu zawsze odpisywała!!

Gość Poznaniak85
teraz mam nadzieje, że koleś się już nie odezwie i znajdzie sobie normalną, dal której duma księżniczki nie jest najważniejsza.... skoro napisanie do faceta który cię interesuje to ujma na honorze to lepiej dla niego jak da sobie spokój....zwłaszcza, że teraz coraz więcej kobiet potrafi walczyć o miłość i chowa dumę do kieszeni :) a my wolimy takie kobiety :)

Gość ale jajca 33
a może on nie żyje?