Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaa

Matki, żony i kochanki- teraz koleżanki

Polecane posty

Gość gość
chyba ta kawka była z jadem :D hejterko kto to jest hejter- google tak określają +++++++++++++ Słowo Hejter jest neologizmem ( czyli nowym słowem które stosunkowo nie dawno weszło do użytku) a narodziło się w internecie. Hejter to osoba najczęściej krytykująca inne osoby lub ich prace, dodatkowo zazwyczaj krytyka Hejtera nie jest krytyką inteligentną popartą danymi tezami i argumentami a jest to krytyka poparta głównie przekleństwami. Hejter jest osobą zazdrosną o osiągnięcia innych o choćby nie wiem co jego zadaniem jest wytknięcie innym wszystkich możliwych wad i doczepienie się do do byle czego. Hejterzy najczęściej czują się anonimowi stąd też próbują ukazać że są kimś i im wszystko wolno. Rzeczywistość jednak jest całkiem inna. Hejterzy najczęściej są określani znanym powiedzeniem: „Mały pies a głośno szczeka” . Hejterzy zazwyczaj nie próbują się wykazać swoją inteligencją za to jednak próbują pokazać że znają wiele słów na K* S* D* itp.(Przekleństwa). Jeżeli trafisz na Hejtera trzymaj się na baczności i wiedz że będzie On pałał do Ciebie nienawiścią i nawet się nie skapniesz kiedy On odrobi Tobie D*pę.

Gość gość
jak sama widzisz hejter kompletnie tutaj do gościa nie pasuje bo swych argumentów nie popiera przekleństwami ,już totalnie nie wiesz co masz napisać ale co sie dziwić

Gość gość
wybrałaś co c***asuje wszystko przed tobą pozostałe rzeczy pasują do ciebie, jak ulał i fotka też

Gość gość
dziecko w przedszkolu jest bardziej elokwentne niż ty ,dlaczego w ogóle atakujesz ,brak ci pomysłów by bronic swojego stanowiska? a dlaczego? czyżbyś wiedziała że takie życie w małżeństwie i oszukiwanie męża i skoki w bok nie są w porządku

Gość gość
gość z 11,48 ma rację,dobrze napisał :)

Gość gość
oj tam oj tam jakie oszukiwanie meza?przeciez to nic wielkiego:)maly skok w bok nikomu nie zaszkodzi:)

Gość mila35
Oczywiscie,ze oszukiwanie meza i skok w bok sa nie w porzadku,my temu nie zaprzeczamy.Ten watek jest zupelnie o czym innym,my wiemy o czym ale to dla "gosci" nie zrozumiale.

Gość gość
no właśnie mila, samo sedno sprawy, masz rację. zajadły gość pisze, pisze i pisze ale sam nie wie o co chodzi w tym temacie, nie czyta ze zrozumieniem. ktoś kiedyś napisał, że jednemu łyżką a drugiemu łopatą. gość należy widocznie do tych drugich.

Witam- przypomniałam sobie bardzo pouczający wiersz- przeczytajcie :). A gościowi życzę trochę empatii :classic_cool:. Nienawiść to przecież nic dobrego- tym bardziej, jak ktoś uważa, że jest bez zarzutu...... w co nie wierzę!!! .......... Mila, Revolucjo 🌻 ........ NA STRAGANIE autor wiersza: Jan Brzechwa . Na straganie w dzień targowy Takie słyszy się rozmowy: . "Może pan się o mnie oprze, Pan tak więdnie, panie koprze." . "Cóż się dziwić, mój szczypiorku, Leżę tutaj już od wtorku!" . Rzecze na to kalarepka: "Spójrz na rzepę - ta jest krzepka!" . Groch po brzuszku rzepę klepie: "Jak tam, rzepo? Coraz lepiej?" . "Dzięki, dzięki, panie groc******akoś żyje się po trochu. . Lecz pietruszka - z tą jest gorzej: Blada, chuda, spać nie może." . "A to feler" - Westchnął seler. . Burak stroni od cebuli, A cebula doń się czuli: . "Mój Buraku, mój czerwony, Czybyś nie chciał takiej żony?" . Burak tylko nos zatyka: "Niech no pani prędzej zmyka, . Ja chcę żonę mieć buraczą, Bo przy pani wszyscy płaczą." . "A to feler" - Westchnął seler. . Naraz słychać głos fasoli: "Gdzie się pani tu gramoli?!" . "Nie bądź dla mnie taka wielka" - Odpowiada jej brukselka. . "Widzieliście, jaka krewka!" - Zaperzyła się marchewka. . "Niech rozsądzi nas kapusta!" "Co, kapusta?! Głowa pusta?!" . A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, . Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" . "A to feler" - Westchnął seler. . p.s Wszystkiego dobrego na Wiosnę 🌻

Gość gość
kobiety ośmieszacie sie ,,patrzę z boku i widze że wy płoniecie jadem ,nienawiścią ,epitetami mało wybornymi ,a ze strony gościa nie widzi się nienawiści ,a to bardzo ciekawe że wy tak sie pienicie ,no tak ale takie kobiety jak wy musicie zaraz atakować bo wy musicie stać na baczność z pięściami bo gdyby tak nagle przed wami stanęła żona kochanka albo gdyby mąż sie wasz dowiedział ,żal mi was

Gość gość
no juz cisza,one i tak sa piekne,kochane i pozadane i wiedza dlaczego tak postepuja i nie mowic ze ktos moze byc idealny bez skazy,bo to i tak nie prawda takich nie ma.

Gość Revolucja gosc
Nie raz juz pisalam ze (nie tylko wedug mnie) nikt nie jest bez skazy.... To dotyczy nas wszystkich ... I nie wybiórczo .... Jednak nie wszyscy są w stanie przyznać sie do błędów popełnianych przez samych siebie..... Wiec szukamy problemów w INYCH zeby swoich własnych nie zauważyć albo je zminimalizować! ! W takich sytuacjach sięgamy po niechęć osobista i ublizanie innym .. czy nasz stały gościu tak jest u ciebie?

Gość gość
golony-strzyżony,golony-strzyżony i tak w kółko

Gość gość
kobiety ośmieszacie sie ,,patrzę z boku i widze że wy płoniecie jadem ,nienawiścią ,epitetami mało wybornymi ,a ze strony gościa nie widzi się nienawiści ,a to bardzo ciekawe że wy tak sie pienicie ,no tak ale takie kobiety jak wy musicie zaraz atakować bo wy musicie stać na baczność z pięściami bo gdyby tak nagle przed wami stanęła żona kochanka albo gdyby mąż sie wasz dowiedział ,żal mi was------------co nazywasz ublizaniem?

Gość elewacja gość
Nie wiem po co odgrzebują ludzie ten temat, nudy tu od pewnego czasu a jeśli ktoś chciał kij w mrowisko włożyć, to nie ruszył nic, bo niemrawa dyskusja i pyskówki mało widowiskowe. Nie ma tu żadnej aktywnej kochanki i w sumie to wszystkie orzekły, że to przeszłość. Dla jednych warta wspomnień, dla niektórych bolesna, dla reszty potrzebna, bo pomogła w problemach. Wątek wcale nie jest o wyższości moralnych nad niemoralnymi, bo o czym tu mówić? Wiadomo, że moralni są lepsi, prawda? Po co udowadniać sobie wyższość? Kamieniem rzucić, kopnąć anonimowo, bluzgnąć sobie na łamach kafeterii. I od razu coś się dzieje, nie? To nieładna cecha dowartościowywać się kosztem grzeszników : ) Chyba, ze kogoś korci do grzechu i krytykując innych, sam siebie po łapkach bije, bo chciałby a boi się i z ekscytacją czyta. A może jakaś żona zdradzona łajdactwa tu szuka i prowokuje kochanki ( na emeryturze, zresztą) aby się pokłócić i żółć własną i nienawiść wylać? Różne są motywacje ludzi... Natomiast ja nie biorę w tym udziału, pozdrawiam wszystkich ludzi i życzę szerszej perspektywy. dziewczyny - dużo słońca wiosną! U mnie wszystko w porządku :)

Witam Elewacjo 👄- no właśnie, masz rację. Stary temat.... prawie wszystkie z nas mają życie " wyprostowane". Żadna z nas też się nie "wybielała".... Była wina, była kara, taka czy inna- wspierałyśmy się, często krytykowałyśmy swoje postępowanie, radziłyśmy co należy robić aby wyjść na prostą.... zapomnieć... ale co najważniejsze- rozumiałyśmy się :classic_cool: A tu jakiś gość, który pisze w dwóch osobach - wylewa swoją żółć... Zły adres- kiedyś na kafe byl temat "kochanki"- może lepiej jakby tam pisał /li :)- tamten temat bardziej pasuje do "uczuć" gościa. Gość pewnie był/ jest z tej drugiej strony dlatego tyle w nim jadu i nienawiści... Atak zupełnie źle skierowany- to twój facet jest wszystkiemu winny.... żadna z nas nigdy nie chciałby układać sobie życia z kochankiem. Pewnie znasz inne kobiety- źle trafiłaś zupełnie. A, rzeczywiście idealny nikt nie jest...., ty gościu także.... dlatego też nikt też nie ma prawa osądzać. I życzę ci aby los ci zrobił psikusa :D.... abyś posmakowała jak to jest po tej drugiej stronie... tak dla równowagi :P X ....http://www.youtube.com/watch?v=Nqbh2E6a300 x Dziewczyny, pogody ducha dla każdej z nas i zawsze dobrych wyborów- i... to my jesteśmy NAJWAŻNIEJSZE :classic_cool: ))))

Gość gość
myśle że najwyższy czas powiedzieć wam wprost bo ciężko myślące jesteście ,nie powiem dokładnie której z was jestem mężem

Gość gość
Powiało grozą :D :D:D

Gość laska_że hej
Hahahahahahaha mężem.....to się gościu zajmij żoną...bo widzisz co wyprawia za Twoimi plecami ???? Hahahahaha ....mężem, ale sie uśmiałam... Buziaki dziewczyny :-) U mnie też oki <3

Gość Revolucja gosc
dziewczyny moze nowy topic zalozymy ... Tematy kobiet doroslych???

Gość mila35
dobry pomysl Revolucjo;) Buziaczki laseczko;);)

Gość gość
)))) Revolucjo- masz rację, na takim temacie mogłybyśmy pisać o różnych rzeczach... urokach i nie tylko, naszego życia..... Tak... dzień za dniem, uroki i troski... Zakładaj temat i powiadom nas ;) Pozdrawiam 👄

Gość gość
to byłam ja- zielona :). Mila, Laseczko- buziaki 👄 )))))))))))

Gość Revolucja gosc
Hej dziewczyny, tutaj jest link do nowego topicu... Wczoraj Bylam 100% przekonana ze juz zamiescilam ten liknk a dzisiaj sprawdzam i go nie ma.., Zielona bardzo mi sie podobało o urokach i troskack wiec twoja prpopycje użyłam ... Do usłyszenia

Gość Revolucja gosc
Kafe uważa ze ten nowy link to spam no i co robić !

Gość Revolucja gosc
Tytuł: Uroki i troski naszego życia

Gość gość
Revolucjo- udało mi się wkleić link :) zielona :)- pozdrawiam