Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uygkguuuuuuuuu

nad morze--Jantar--zbieram opinie

Polecane posty

Gość uygkguuuuuuuuu

rozrywka czy cisza i spokój ?

Gość juz nie moge sie doczekac
chyba cisza i spokoj.

Gość dzięęęki

ja bylam tam 2 lata temu i z tego co pamietam, to spokoj:), raczej nic sie nie dzieje takiego, po prostu plaza, jedzienie, szum morza.ogolnie ok. kto co lubi. udanego wypoczynku.

Gość dzięęęki raz jeszcze
w sam raz dla mnie,chcę odpocząc🖐️

Gość basiurka7
nie polecam,daleko do plaży,wspinaczka pod górkę,mordownia,nogi z d... wyłażą,męczarnia

Gość truskawka234567
bylam .. stwierdzam, ze wiekszej nudy znalezc na polskim wybrzezu nie mozna ;) ..... jak dla mnie, czyli dziewczyny w wieku wtedy 17 lat ..... to za duzo spokoju ... zero jakichs rozrywek dla ludzi w moim wieku .. dwa sklepy na krzyz .. ale jesli na tym Ci zalezy ..to moge polecic ;)

Gość gość
byłem po kilku latach przerwy pod koniec lipca 2014, nie polecam, może ok ciepłe, plaża duża ale niezbyt czysta, kubłów mało i rzadko rozstawione, oferta gastro na plaży mizerna, bez klimatu i oświetlenia wieczorem, po zachodzie nic do roboty, wc tragedia tylko kilka śmierdzących toitoi, przy drodze dojazdowej do portu płatny postój do 19(za to co oferują to skandal), w miasteczku same budy z chińszczyzną i innym badziewiem, dobrej kawy brak, apteki brak(najbliższa w stegnach), niestety w innych miejscowościach(krynica morska) tylko gorzej. jedyny plus to bliskość trójmiasta, ale to chyba za mało żeby tam wrócić. generalnie odnoszę wrażenie, że na wschód od trójmiasta jest znacznie gorzej niż po zachodniej stronie wybrzeża.

Gość gość
nadmorska"dziura">Nic się nie dzieje

Gość gość
Potwierdzam. Lepiej już pojechać do Sopotu i mieć co robić, a w razie nagłej potrzeby bycia w czarnej dziurze po prostu podjechać autem. A jak sobie cenisz spokój, to wynająć apartament prywatnie, np. na www.victus-sopot.pl zamiast hotelu.

Gość gość
Wyporzycalnia rowerow przy ul. Bursztynowej jest prowadzona przez chama, który się domaga dopłat z kosmosu, omijajcie dalekim lukiem

Gość Nie polecam
Ja nie polecam. Do plaży trzeba iść spory kawałek lasem, momentami pod górkę. Plaża nie jest zbyt czysta.Ciężko z łazienkami. Rozrywek wieczorem nie ma żadnych. Ciężko też coś fajnego zjeść. Ryba i frytki tylko. Jestem rozczarowana, więcej nie pojadę.