Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile ile ile

przyznajcie sie-ile godz na dobe spicie?

Polecane posty

Gość ile ile ile

chcodzi mi glownie o mamy siedzace w domu z dziecmi.. o ktorej idziecie spac? spicie w cigu dnia z dzieckiem?

ide spac ok 23...spie do 6:30-7:00 bo wtedy wstaje moja Zuzia z jedna przerwa w nocy na karmienie ok 4-5 rano (jakies 10 minut)...w ciagu dnia nie spie z nia,bo szkoda mi czasu, woel wtedy cos zrobic w domku albo obiad albo asprzatanie itp:) ogolnie sie wysypiam, czasem mniej, ale nie narzekam

Gość ile ile ile
a ile kawy dziennie? ja ide spac po 22, wstaje ok 6 -moja mala tak sie budzi pije 2 kawy dziennie co drugi dzien klade sie z nia w ciagu dnia-bez tego czuje sie niewyspana i chodze w zwolnionym tempie nie czuje sie tak jak lubie, jakos bez energii wydaje mi sie,ze potrzebuje wiecej snu niz inni, dlatego chce porownac a jak sie czujecie spiac tyle ile spicie?

OD 23:30 DO 6 RANO w dzien czasem chwilke ok 30 MIN leze razem z coreczka. Wieczorem podam na pysk...

hmmm ja chode dosc pozno spac bo okolo godz 1 czasem pozniej spowodowane jest t poznymi powrotami meza z pracy w czasie nocy moja mala budzi sie raz okolo godziny piatej niestety wowczas mam godzine wyjeta z nocnego snu potem spi roznie czasem do 8 a czasem do 10 rano jesli spi do usmej to ja wstaje o 7 30 (tak maz wychodzi do pracy) jesli do 10 dosypiam z nia czasem zarza mi sie zasnac z nia w czasie poludniowej drzemki spowodowane jest to tym iz usypia przy piersi tak wiec w ciagu doby spie okolo 7 lub 9 godzin nie pije kawy bo nie moge

ja pije zielona herbate i jedna kawe dziennie, ale bardzo slaba i z mlekiem...czuje sie ogolnie wyspana, ale to zalezy do czlwoeika..bo mam szwagierke ktora nawet jak spi po 10 godz. to wciaz jest niewyspana, jeden potrzebuje wiecej snu inny mniej...ja ogolnie jestem wyspana:)

J ais kładę tak o 23-24 wstaje o 7 czasem 6 lub nawet 5 po prostu sie wysypiam ,ale już nie długo będę narzekać pewnie na brak snu:) ale i tak nie mogę sie doczekać tego:)

Chodzę spać między 00:00 a 02:00. Wstaję między 6:00 a 8:00. Ale to nie ze względu na dziecko bo moje dziecko b. dużo śpi (np. teraz śpi już od godziny i jeśli go nie obudzę na jedzenie to do rana nie wstanie), ale ja tak po prostu mam:) W ciągu dnia nie śpię bo nie umiem.

Gość babki
klade sie o 22 spie do 7. w dzien jestem wyspana, zrelaksowana i szczesliwa :-)

Gość fnjdf
kłade sie spac z coreczka ok 23 i wstaje po 6, w dzien czasem spie jak juz padam okolo godzinki z nia, a wieczorem to ledwo chodze:)

Gość bbb32
wczoraj 4, dzis pewnie 5 ,,mam nadzieje..ale za to pojutrze z 10:D

Gość hmmm hmmm m m
zazwyczaj od 24 do 10-11 :o czasem od 1- 3 do 10-11. :o

witam,ja tez nie pije kawy(nawet INKI ;-) ) Kładziemy sie razem z mezem ok 2 w nocy,spimy w zaleznosci jak Kuba sie obudzi,przewaznie do 8-9. Jestem wyspana. :)

pierwsze 3 miesiące życia małej - to sypiałam po 4 godziny na dobę :O a teraz ok. 6 godzin ;) nie jest źle, mała usypia wczesnie, ale ja chcę jeszcze jakiś film obejrzeć, polezec w wannie itd - a później panikuję, ze jest późno i się nie wyśpię i tak codziennie :D:D:D:D kawy pijam mało za to napojów typu red bull bardzo duzo min. 4 dziennie .

ja klade sie spac o 24 najczesciej i wstaje najszybciej :) bo po 6-tej jestem juz na nogach, maly wstaje kolo 8-mej jeszcze niedawno chodzilam spac o 22 i wstawalam niewyspana, teraz sie przestawilam :-P czasami jak mam ochote w dzien ide spac z malym, on spi czasami ok 3 godziny w dzien wiec na godzinke snu zawsze znajde czas a tak to sprzatam, gotuje, wychodze na spacer, zakupy, siedzimy troche w piaskownicy itp w dzien przewaznie wypije dwie bardzo slabe kawki rozpuszczalne

Człowiek potrzebuje 8 godzin snu aby jego organizm sie wyspał. Ja sie kłade o 22-24, wstaje 8-9 (chyba że mam na rano to o 6) i jestem pełna sił inie mam czasu na zmęczenie z resztą przywykłam do aktywnego trybu życia

Gość przyjazna_mamusia
Ja kładę się okoo 22-23 a wstaję między 4:45 a 6:00. Jak mała pośpi do 6:30 - 7:00, to już jest niezły rarytas dla mnie.. W dzień nie dosypiam, mimo iż popołudniami czuję sie padnięta , gdyż jest to efekt ciąży.. ;)

Gość nana24
maly spi od 20 do 6 a ja od 24 do 6:)