Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonely_flower

Jak poderwać dużo starszego faceta???

Polecane posty

Gość grzes5
Kaszkado skad wylapalas takie teksty owszem mialem kiedys mlodsza dziewczyne,ale nigdy sie nie zadawalem z 15 latkami dla mnie to dzieci ktos wylapal moje numery i sobie cyrki urzadza,poza tym dostalem glupi telefon i jakies gowniary wydzwanialy do mnie,zaczely sie hihotac i sie pytaly co mam na sprzedaz na allegro,dziwne,

Gość grzes5
Jeszsze jedno Kaszkado wiem ze jestes mila,ale zapewniam cie ze nigdy bym bnie chodzil z,15-latka przeciez to jest smieszne,heh.nie powazne.ktos sobie urzadzil kawal, owszem jak by dziewczyna miala przynajmniej 18 lat w gore lub 20 czy 20 kilka To bym sie zgodzil,chyba ze chcesz ze mna porozmawiac.

Grzesiu, jak ktoś jest zdesperowany, to ma gdzieś, czy dziewczyna ma 15, 25 czy 35 lat. Też sobie wpisałam Twój nr gadu w googlach i również wyszukało mi wiele ciekawych rzeczy na Twój temat. Może w Tobie nie chęć posiadania kobiety, a instynkt ojcowski się odzywa? :-P

Gość grzes5
Dorotella,tez patrzalem na google moj nr polowa ogloszen to istna bzdura,ktos sie pode mnie podlozyl,to ze wspomnialem o mlodszych dziewczynach ,ok, ale nie z takimi gowinarami po 15 lat.tez przy okazji dostalem kilka smsow,smiesznych z drwinami,moje numery zna wiele osob,ale gdy sie dostana w nie powolane rece to potem sa takie ku temu konsekwencje,to po pierwsze. Natomiast po drugie Dlaczego ciagle twierdzisz ze jestem zdesperowany wcale nie prawda,wrecz przeciwnie czuje sie swietnie,owszem chcialbym sie zwiazac z mlodsza dziewczyna,ale z taka co ma troche powagi,poza tym wykorzystywanie kogos danych i wypisujacych ogloszenia w kogos i mienu rowniez jest karalne. Ale nie zamierzam tworzyc problemow ,owszem ogloszenie ze poznam mlodsza dziewczyne bylo prawdziwe . Doczytalem sie tez kilku osmieszajacych falszywych ogloszen,typu szukam 15 latki itd.w moim imieniu,troche mnie to zaskoczylo ze takie cos przeczytalem,jestem nie pierwsza osoba co miala podobne wydarzenia.Szczerze mowiac jestem tym troche zaskoczony pozdrawiam.

Gość Kaszkado
Dziękuję za radę. :) Grzegorzu, masz okazje przekonać się na własnej skórze, dlaczego nie warto podawać numeru telefonu w internecie. Współczuje, bo jest to niekomfortowa sytuacja. Zauważ, że ktoś nie tylko wstawia twój numer gg, ale kopiuje styl pisania: "grzes 2013-06-16 21:59:21 mam 39lat wygladam bardzo mlodo i tak sie czuje chce byc z dziewczyna co ma 15 lat moje gg 8635756" Może zostałeś uznany za internetowego trolla, dlatego ktoś robi sobie głupie żarty. Przez tego typu żarty, potencjalne kandydatki, nie potraktują ciebie poważnie. Nie dziw się nikomu, bo jednak kiedy ktoś przeczyta jak:"39 latek szuka 15 latki", to pierwsze co myślisz: zbok, pedofil. Teraz kilka uwag: - dziewczyny, które mówiły jakie masz dobre serce i jaki jesteś fajny, pewnie chciały cię w delikatny sposób spławić. - nie potrzebnie napisałeś o umiejętności pisania w 8 językach, o podróżowaniu po świecie i zagranicznych kontaktach, bo mogłeś jedynie wywołać pobłażliwe uśmiechu. Nikt w to nie uwierzy albo uzna za przechwalanie. Jeśli jesteś inteligenty, błyskotliwy, posiadasz wiedzę, to i tak w rozmowie wyjdzie to. - biorąc pod uwagę twoje przygody z kobietami, to możliwe, że dla nich jesteś tą ciepłą kluchą. - może z powodu bycia " młodym duchem" wydajesz się być niedojrzały, infantylny? Co pod terminem "młoda dziewczyna" kryje się? W jakim wieku? Czego szukasz w kobietach? Jakie wybierasz? Jakie one są? Miały jakieś uwagi w stosunku do ciebie? Jaki jesteś dla nich?

Gość grzes5
Witaj Kaszkado jestem zaszczycony,ze mi odpowiedzialas dziekuje ci za zrozumienie,jestes mila osoba,a teraz do rzeczy pytalas sie mnie o to czego oczekuje od kobiety,mianowicie wzajemne uczucia,milosci i by sie nimi nie bawila taka co jest powazna w stosunku do moich uczuc,potrafi byc stala w milosci,chciala miec prawdziwa rodzine,dlaczego mlodsza owszem mlodsza jest atrakcyjna moze urodzic dziecko,owszem mam to w genach by byc z mlodsza dziewczyna,co niektore dziewczyny rowniez wola starszych,wiec dziala to w obie strony.jezeli zechcesz kontynuowac dalsza znajomosc ze mna to owszem nie widze problemu,zapraszam

Gość grzes5
Pragnalbym dodac iz w zwiazku z wiekiem o jaki mnie pytalas Kaszkado to od 18 lat,jakie mialy uwagi dziewczyny w stosunku do mnie,otoz mowily o mojej powadze nie jestem infantylny,aczkolwiek czasem lubie sie powyglupiac, czy sie smiac od czasu do czasu pojsc sie pobawic czy wpasc w ciekawe miejsca,tylko ze u mnie zycie nie polega tylko na zabawie a wiadomo wiekszosc mlodych dziewczyn tylko o tym mysli,prawda? I jezeli powiem ze takie rzeczy maja swoje granice wowczas wydaje im sie to nudne,nota bene niekiedy probowalem powiedziec jak oddzielic zle rzeczy od dobrych by uniknac przykrych konsekwencji wowczas moglo im sie wydawac to nudne,poza tym jestem uczuciowy taki co lubi przytulic pocalowac powiedziec cos milego, to mialem takie zdarzenia ze one poprostu unikaly takich spraw,wniosek jest prosty nie trafialem odpowiednich partnerek,badz mialem takie relacje ze chcialy wszystko na raz a tak sie nie da probowalem powiedziec ze wszystko trzeba po kolei,

Gość Kaszkado
Grzegorzu, dla wyjaśniania, chce ci tylko pomóc. Nie pisz, że czujesz się zaszczycony, bo nie jestem robakiem, któremu darowano życie. Takie słodzenie może być z czasem mdłe, można poczuć się osaczonym. Jeżeli w podobny sposób mówisz do dziewczyny, to wysyłasz sygnał "uwaga ciepła klucha", musisz znać umiar w dawkowaniu komplementów i podziękowań. Zwykłe, neutralne, podziękowania wystarczą. :) "Dziękuje za odpowiedź i uwagi, pomyślę nad tym." - według mnie byłoby bardziej odpowiednie. Powinieneś zwracać uwagę na dobór słów. Odpowiednio dobierając słowa możesz być miły, dowc*pny, błyskotliwy a przy tym neutralny i tajemniczy. W dodatku możesz wykazać się inteligencją i wiedzą. Sam wolałbyś kobietę tajemniczą, nieprzystępną, miłą, dającą nieznaczne sygnały niż dziewczynę odkrywające od razu karty. Stawiasz na miłość, wierność, poważny stosunek do związku i pewnie do życia. Czego nie zaakceptowałbyś u kobiety? Biorąc pod uwagę wspomniana 21, związałbyś się z samotną matką? A co z pozostałymi pytaniami? Chciałabym poznać odpowiedź na te pytania. Głównie po to, aby móc nakreślić sytuacje i znaleźć powód czemu przyciągasz albo wybierasz takie, a nie inne kobiety.

Gość grzes5
Dobrze Kaszkado widze intryguje cie moj temat . Co jest mile ,ok pytasz sie mnie czy wybralbym dziewczyne,co pokazuje swoje karty odrazu otoz masz racje nie,co do tajemniczosci to akurat wiem,dziewczna latwa tak samo jak i facet latwy nie jest za ciekawy co do samotnej matki ale tylko z jednym dzeckiem to jeszcze moglbym byc przychylny,w sytuacji mezatki z dwojgiem dzieci to odpada,zraza mnie takie cos jak rozwodka,postaw sie na moim miejscu czekajac tyl lat na swoja milosc bedac samej tez wolalabys wybrac wolnego nie zonatego faceta,nie dosc ze pozno to jeszcze byle jak otoz nie, to odpada.

Gość grzes5
Czego nie zaakceptowalbym u kobiety zlego zachowania sie zbyt duzej infantylnosci,zdrady , oraz takiej ktora niestety nie ma rozumu, nie myslaca futurystycznie. Oraz takiej ktora nie wie czego chce od zycia

Gość grzes5
Do tego dochodzi jeszcze kwestia gustu, musi byc w tym cos co rowniez fizycznie pociaga(chemia)

Grzegorzu, na litość boską! Tych Twoich wypocin nie da się czytać! Nie rozumiem ani jednego zdania, które tak skwapliwie wygłaszasz. Wiesz, co to gramatyka? Stosuj ją, a wtedy na pewno więcej osób będzie chciało z Tobą rozmawiać. P.S. Czym się na co dzień zajmujesz? Może to właśnie przeszkadza kobietom?

Gość gość
Dorotella, wydaje mi się, że tego zboka i jego bezsensowne bzdety należy po prostu przemilczeć, przestańmy karmić internetowego trolla!

No wiesz, jeden lubi bułki, drugi lubi chleb :-P Aczkolwiek nie rozumiem, co można widzieć w 15-latkach, toż to jeszcze dzieci. A Grzesiu najwidoczniej chorobliwie chce się zakochać. Myślę, że to sprawa nie dla nas, a dla psychologa... Bo on tak bardzo chce kochać, że strasznie się innym narzuca: "Zobaczcie, jaki jestem fajny! No bądź ze mną!"

Gość grzes5
Dorotella i gosc, tyle razy juz mowilem,ze nie szukam 15latki nie jestem pedofilem wiem ze sie ktos za mnie podlozyl,a tym bardziej nie jestem internetowym trollem,czy to tak trudno zrozumiec?Kaszkada miala racje,nie dosyc ze ktos pisze za mnie falszywe ogloszenia,to w dodatku je kopiuje,pozdrawiam.

Gość gość
Tylko winny się tłumaczy ;)

Właśnie to miałam napisać:-P Grzesiu, jeśli ktoś się za Ciebie podszywa i robi Ci koło tyłka, to dlaczego tego gdzieś nie zgłosisz?

Gość gość
Bo to on to wszystko napisał. Łatwiej jest zwalić winę na okrutnego podszywacza niż wziąć na siebie konsekwencje własnych czynów.

Gość gość
I tu sie zgodzę ! Jak sie ma nascie lat nie myśli sie o życiu ani związkach na stałe a juz napewno nie z facetem 22 lata starszym! Ja zaczęłam dopiero myśleć poważnie w wieku 25 lat , i to jest potwierdzone przez naukowców !

Gość Kaszkado
Oj, chyba wykurzyłyście Grzegorza. :D Nie wiem czy zajrzy, ale napisze jeszcze odpowiedź. Grzegorzu, wydaje mi się, że ty sam wybierasz taki typ kobiet, młode, chcące się bawić, dorastając kobietki, bo świadomie bądź nie odurzasz się ich młodością. Masz w końcu już prawie 40 lat na karku (a zegar biologiczny tyka), dlatego pociąga cię młodość, jednocześnie sam się odmładzasz. Wybierasz pełne energii, optymizmu, odurzające młodością, witalnością. Oczywiście są też naiwne, mają mniejsze doświadczenie życiowe, dlatego są łatwy kąskiem. Tak się zastanawiam, czy ty naprawdę lubisz od zawsze młodsze kobiety, czy te w twoim wieku lub nieco młodsze nie są tobą zainteresowane? Jeśli są, to dlaczego nie szukasz wśród 30+, gdzie masz większą szanse na trafienie kobiety, która myśli o tobie poważnie? Dorotella ma racje, skoro ktoś podszywa się pod ciebie, to możesz zawsze coś z tym zrobić. Gość, ja niestety zauroczyłam się w żonatym, 20 lat starszym mężczyźnie. Chociaż sam dziwnie się zachowywał. Szukał pretekstu aby mnie dotknąć, zbliżyć się, nie przekraczając pewnej granicy. Sam szukał pretekstu, a jednocześnie, gdy "przypadkiem" mnie dotknął był zmieszany. Próbował złapać kontakt, jednocześnie starając się być neutralny. Zachowywał się jakby "chciał, ale nie mógł". Może szukał odskoczni, chciał poflirtować albo był po prostu miły? Próbuje o nim zapomnieć, ale ciężko mi idzie.

Gość grzes5
Gosc posluchaj to zalezy od osobowosci kwestia gustu znam osobiscie 3 malzenstwa co sa starsi od siebie o 20 lat i przezyli wspolnie 50 lat i kochaja sie do dzisiaj nie ma na to regoly

Gość grzes5
Mowicie o kobietach po 30ce sa marudne nie chca urodzic dziecka poza tym kobieta sie szybciej starzeje mam w d***e takie sa rozwodkami z dzieciakami.nie chce marudy z dorobkiem teraz zrozumiale ???

Mylisz się w zeznaniach, drogi Grzegorzu... Jeszcze niedawno się zastanawiałeś, czy się nie związać z tą laską z dziećmi, a teraz piszesz, że nie chcesz brać ciężaru? Przypomnij sobie, co pisałeś wcześniej, zanim napiszesz coś nowego, w przeciwnym razie staniesz się mało wiarygodny.

Gość Również
Grzegorzu, ja chętnie bym się z tobą spotkała. W jakim województwie mieszkasz?

Gość grzes5
Rowniez zaskakujesz mnie,masz faceta a chcesz sie ze mna spotkac,ok rozumiem,jestem z zachodniopomorskiego.

Gość grzes5
Tylko prosze was nie mowcie mi znowu o jakichs 15-latkach,bo mi sie robi nie dobrze,nie zadaje sie z dziecmi.

Gość Kaszkado
Grzegorzu, wyszło szydło z worka. Chyba jednak te marudne 30 ciebie nie chcą, bo mają większe wymagania niż te 18. Jesteś niepoważny, niedojrzały. Człowieku masz 40 na karku, a nie odpowiada ci rozwódka po związkach, a ty niby co nietknięty prawiczek jesteś, żadnych związków nie masz za sobą? Hipokryzja do kwadratu. Ty chyba nie chcesz mieć stałej partnerki tylko dziecko! Nie dziwie się, że puszczają cię w maliny. Grzegorzu, nie zadajesz z dziećmi, a te 18 to nie są dzieci? Kolejny przerost formy nad treścią...

Gość grzes5
Widze ze to wszystko nie ma sensu ,zegnam

Gość grzes5
A Ty Kaszkado wyobraz sobie ze jestes sam nie majac meza ani dzieci,wybralabys rozwodnika z dziecmi?bardzo w to watpie, to nie wciskaj nmi kitu,skoro jestem sam nic dziwnego ze wole wolna mlodsza dziewczyne,w koncu te forum ma tytul ;Jak poderwac starszego faceta; To w koncu o co tu chodzi?slowa krytyki czy proba wymiany zdan, oraz ciekawostki skoro wolicie starszych to dlaczego mnie ciagle krytykujecie? Kaszkado to ile masz lat?

Gość Kaszkado
Mam prawie 22 lata. Nie wiem czy wybrałabym rozwodnika z dziećmi, to zależy od sytuacji, nie jestem w stanie przewidzieć co zrobiłabym, gdybym zakochała się w rozwodniku. Musiałabym mocno to przemyśleć. Natomiast ty pisałeś o tym, że jednak nie przeszkadza ci samotna matka, a teraz jednak przeszkadza? Zdecyduj się. O co chodzi o ten rozwód czy o te dzieci. Nie chcesz pewnie bawić cudzych dzieci? O to chodzi? Chcesz mieć swojego potomka, ze swoimi genami? Tytuł forum nie zobowiązuje piszących tutaj do głaskania ludzi po główce, przeszkadza ci krytyka? Jak ktoś wytknął ci błąd z powodu błędnego użycia słowa, bardzo się oburzyłeś. Jak ktoś śmiał się z wpisów o 15 latkach też się oburzyłeś. Nie wiem czego oczekujesz. Zobacz sam jak piszesz: "Mowicie o kobietach po 30ce sa marudne nie chca urodzic dziecka poza tym kobieta sie szybciej starzeje mam w d***e takie sa rozwodkami z dzieciakami.nie chce marudy z dorobkiem teraz zrozumiale ???" Wysokim poziom kultury... Starałam się być neutralna, ale po takim wpisie, sam chyba rozumiesz.